Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש קשר בין מצבר חלש אשר יכול לגרום לגיר רובוטי להתנהג בצורה מוזרה?

מדובר בפיאסטה 2004 1400 (מצבר בין 5 שנים )

תודה לעונים!

פורסם

לפחות במקרים שאני נתקלתי בהם (לא פורד), כן. קיימים גירים אוטומטיים שמושפעים ממצבר חלש. אני משער שלא בהכרח כולם כאלה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מניסיוני, בהחלט יש קשר בין שני הדברים. למעשה, מצבר חלש לא ישפיע רק על תיבת ההילוכים, אלא יכול לגרום גם לשלל תופעות אחרות בלתי מוסברות, בינהן נורות אזהרה שנדלקות ללא סיבה ממשית (בעיקר CHECK ENGINE), התנהגות מוזרה של המצערת האלקטרונית, פעילות לא סדירה של המחוונים השונים ועוד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הרכב עבר 106,000 קילומטר

התנהגות מוזרה הכוונה - לפעמים בתחילת נסיעה הרכב מתנהג כאילו הקלאץ' נלחץ ל2 שניות (טורים עולים) ורק אז מתחיל לנסוע (גיר רובוטי)

ופעמיים ב3 שבועות נדלקה לי נורת גיר (גלגל שיניים עם סימין קריאה באמצע בצבע כתום)

וכרגע פנס ערפל אחד מחובר והשני מנותק, כאשר אני מחבר גם את השני ושניהם דולקים הגיר מתחרפן והרכב נכבה לפעמים.

פורסם
הרכב עבר 106,000 קילומטר

התנהגות מוזרה הכוונה - לפעמים בתחילת נסיעה הרכב מתנהג כאילו הקלאץ' נלחץ ל2 שניות (טורים עולים) ורק אז מתחיל לנסוע (גיר רובוטי)

ופעמיים ב3 שבועות נדלקה לי נורת גיר (גלגל שיניים עם סימין קריאה באמצע בצבע כתום)

וכרגע פנס ערפל אחד מחובר והשני מנותק, כאשר אני מחבר גם את השני ושניהם דולקים הגיר מתחרפן והרכב נכבה לפעמים.

יש בודאות קשר , הוראות היצרן מבקשות מתח מצבר של 13 וולט בזמן לימוד הגיר מחדש . אל תחכה שהמצבר יקרוס, זה תמיד מגיע

ברגע הכי פחות מתאים, מצבר בן חמש שנים כל הכבוד לו, שלח אותו לגמלאות ותחסוך לך צרות בעתיד.

• תוכן חדש...