Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה טוב! ,פעם אחרונה שהייתי באוטוסוטר חשבתי לקנות את ה דוקטור פינק אבל לא יצא בסוף ואני מתפלא שנגמר ה sonax לג'אנטים...

בכל מקרה אם היית מנקה בתדירות יותר גבוהה היה לך הרבה יותר קל לנקות אותם .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
אבל אז צריך דלי שלישי בשביל לשטוף את הסבון שנותר על הרכב לא ?

אני משתמש במטלית מיקרופייבר נוספת, טובל אותה בדלי עם מים נקיים וסוחט על האוטו, אחרי זה סוחט את המטלית טוב ועובר שוב וסופג את השאריות.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות המפרגנות!

Elantra05, אני מסכים בהחלט.

אני לא יודע מתי (אם בכלל) בוצע ניקוי לג'נטים בפעם האחרונה.

אני מקווה שבפעמים הבאות זה ילך יותר בקלות (ובמהירות).

Now : Renault clio sport 2009

In the past : Peaugeot 106 xs 1998

פורסם

יפה מאוד.

גם אצלי היה מצב הזנחה קשה של הגנאטים.

הספקתי לקנות סונקס כשעוד היה במלאי,

פעם ראישונה הלך לי כמעט חצי מיכל להורדת כל הג"יפה מהגאנט.8)

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תוצאה יפה, לאחר הניקוי המסיבי עם החומר ניקוי ג'אנטי מומלץ לשמר את התהליך בשטיפה שבועית עם סבון כלים בלבד. עדיף של "פריי".

החומרים לג'אנטים הם גסים מאוד ויכולים לגרום לנזקים מצטברים בג'אנט ולדיסק הבלמים.

שטיפה שבועית עם סבון כלים מספקת תוצאה טובה מאוד ואל אגרסיבית כמו החומרים הייעודים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...