Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחד הפרמטרים הינו המחיר שחברת הליסינג דורשת. אם חברת הליסינג מקבלת הנחה יפה מיבואן מסוים היא יכולה לגלגל חלק ממנה לחברות ע"י מחיר עסקה מופחת.

מכיוון שעסקת הליסינג היא ל 3 שנים וכמעט כל היבואנים נותנים אחריות למשך תקופה זו, הרי שהבעיות מטופלות במסגרת האחריות.

תודה.

:?:

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם אתה לא מאנשי ה1.6אוטומט...קח ידני ותהנה מיותר מעורבות בנהיגה,אמינות עדיפה,וראש שקט למרות שהידיעות על בעיות בכפולת המצמדים של פורד הן עדיין בגדר שמועות שלא מגיעות לעשירית מהבעיות הידועות של הdsg בפורומים בארץ ובחול.

בנוסף בשנה שנתיים האחרונות יש סוג של עדנה לרכבים ידניים כך שתמיד ימצא הקונה שירכוש ממך בעתיד.

בהצלחה ועדכן מה רכשת.

תודה. לאור התגובות בפורום רק חיזק לי את החלטת הרכישה. ידני

פורסם

החלטה נבונה לרכוש את הידני. גם חסכוני גם מהנה לנהיגה וגם ובעיקר כי לגיר הכפול של הפוקוס יש הרבה יותר בעיות ממה ששומעים מסיבה הפשוטה שהלקוחות הם מנהלי ציי רכב ולא משתמשי הקצה. אלה האחרונים מקבלים מיד רכב אחר כשיש תקלה ולא מתמודדים עם המוסך או שרות לקוחות.

פורסם

מבחינת אמינות, אז הגיר הידני בהחלט עדיף על הרובוטי כפול המצמדים.

מבחינת צריכת דלק - הרובוטי 6 הילוכים לעומת הידני 5 הילוכים (בדגם הבסיסי) - לכן, ניתן לצפות לצריכת דלק דומה פחות או יותר וכמו כן יש לקחת בחשבון שהידני ישייט בסל"ד גבוה יותר ואולי קצת יותר רועש.

מעבר לכך, מדובר בהעדפה אישית. תעשה נסיעות מבחן של שני הדגמים ותתרשם.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

לקחתי את הידנית לנסיעת מבחן. נתנו לי את הגימור ספורט. היה אחלה נוסעת חלק. מתלבט אם לקחת את הטרנד הידני או הגימור ספורט. מה שהפריע לי זה הכסאות שקצת מחבקים יותר מדי. מצד שני בטרנד אין משענת יד. היכן ניתן להתקין משענת יד איכותית? לא כזאת שקונים באייס או הום סנטר?

פורסם

נסעת ב"ספורט" האדמונית (בורדו)?

הפוקוס 1.6 הידנית (VVT) לא חורכת אספלט, אבל בהחלט זריזה למדי, נוחה מאוד, שקטה, מהנה להפליא ומאובזרת.

הפער ביניהן בין ה"טרנד" ל"ספורט" במחיר היה כ-9K (בינואר השנה). לא פער זניח אך גם לא תוספת מהותית בהתייחס לאקסטרה איבזור שמקבלים ב"ספורט". אנחנו בחרנו כמובן ב"ספורט" - ולא מצטערים על זה (רק מתחרטים שלא לקחנו את ה-1.6ECOBOOST).

משענת יד (די נוחה), חישוקי סגסוגת עם צמיגים שמנמנים יותר (215/55 במקום 205/55), מערכת שמע משודרגת של "SONY" (עם רמקול סנטר), דיבורית BT ושליטה קולית על מערכת השמע / בקרת האקלים וכדומה, מושבים תומכים יותר וריפודים שונים, בקרת שיוט / מגביל מהירות, פנסים קידמיים עם רקע מושחר, מסגרות ניקל מסביב לפנסי הערפל, מסגרת ניקל מסביב לחלונות וכיול מתלים לזהה לשל ה-1.6ECOBOOST.

תתחדש ותהנה! :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כן, נסעתי באדמונית - אדום מטאל לוהט עפי שהם קוראים לו :). אבל בכל זאת רוב התוספות לא ממש מדברות אלי למעט משענת היד. התוספת כרגע בין הטרנד לספורט עומדת על 7 אלף. הבוחן אמר לי שיש מישהו שמתקין משענות יד ברמת גימור גבוהה ביותר ליד המשטרה בת"א. האם אתה מכיר מקום דומה? אני לא מתכוון למה שקונים ב 200 ש"ח בהום סנטר או אייס.

פורסם

כתבת באחת התשובות שלך לשאלה על הקשקאי ידני שבהילוך 5 הבעיה דומה לגו'ק הידני. ישבתי בג'וק אוטומטי ומאוד הופתעתי לטובה מהמרווח מאחור, החלטתי גם לשקול גו'ק ידני מול הפוקוס ידני. לפי נתוני יצרן הפוקוס רחבה יותר ב- 6 ס"מ. מה דעתך על הג'וק הידני מול פוקוס ידני?. יש לי 3 בנות. ושוב אנחנו לא ממש משפחה מטיילת. רוב הטיולים אם יש ממש קצרים.

פורסם
כתבת באחת התשובות שלך לשאלה על הקשקאי ידני שבהילוך 5 הבעיה דומה לגו'ק הידני. ישבתי בג'וק אוטומטי ומאוד הופתעתי לטובה מהמרווח מאחור, החלטתי גם לשקול גו'ק ידני מול הפוקוס ידני. לפי נתוני יצרן הפוקוס רחבה יותר ב- 6 ס"מ. מה דעתך על הג'וק הידני מול פוקוס ידני?. יש לי 3 בנות. ושוב אנחנו לא ממש משפחה מטיילת. רוב הטיולים אם יש ממש קצרים.

אם כבר הכנסת את הג׳וק לרשימה שלך, אולי שווה גם לבדוק את הייטי הידנית.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אם כבר, קשקאי ידנית. זאת אופציה נחמדה להפליא, אלא שאז הייתי מכניס גם את היטי הידנית למשוואה.

הג'וק נופל מהפוקוס בהכל - צפוף בתא הנוסעים, זעיר בתא המטען, פחות נוח, פחות מתנהג ולטעמי גם כעור להחריד.

יש לנו במשפחה ג'וק 1.6T - למעט סעיף הכוח / ביצועים - בימים אלו היו פוזלים לכיוון אופציות גדולות יותר במקומו.

האדום הלוהט הוא צבע מאוד הולם לפוקוס. חבל שאין כמעט במלאי - ואם יש, זאת תוספת של כ-4K (על בכל זאת פאקינג צבע) :shock:

אם הפער כרגע הוא 7K (במקום 9K כבעבר) וזה ניתון לגישור מבחינתך - לך על זה. תקבל חבילה נעימה ועשירה יותר (פחות ליסינגית למראה גם כן).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תודה, חשבתי גם על הייטי הידני וקראתי עליו לא מעט בפורום . עדיין לא ראיתי את הייטי ואעשה זאת בשבוע הקרוב. מעבר לכך רשמו פה הרבה על מנוע ה TSI שהוא רגיש וכו' גם בידני, אז פחות מתלהב. אלא אם אני ממש טועה 1. מה דעתך על הייטי הידני מול הפוקוס הידני והג'וק הידני? ישבתי ודווקא התרשמתי שהגו'ק מקדימה מאוד מרווח. הקשקאי קצת גדול לי מדי לחניה הבייתית. לא פוסל אותו לגמרי אבל כרגע לפחות אחרון אצלי מבין 3 האופציות שהזכרתי.

2. האם בגימור ספורט בפורד שקנית ובהנחה שבחנת גם את הטרנד אתה מרגיש הבדל במושבים. לדעתי האישית ואולי בגלל שלפני כן הדגישו זאת בסוכנות בספורט קצת מחבקים מדי אבל כאמור זה סובייקטיבי ויכול להיות שעם הזמן המושב מתרחב ומקבל את צורת הגוף שלך. בכל זאת קנית גימור ספורט וזאת עדיין האופציה העדיפה עלי, אבל... גם הג'וק קורץ לי, לשבת גבוה וכו' .

פורסם

בכנות, לא חשבתי שיהיה כ"כ קשה להחליט. הייתי ממש נעול על הפוקוס הידני. והתחלתי קצת לקרוא על עוד מכוניות ונכנסו עוד כמה דגמים לרשימה. עדיין הולך על ידני אבל פתאום אני רואה שהרבה דגמים נוספים באים בידני. מאוד מעריך את העזרה שלך ושל כולם

ואת התשובות הענייניות והמקצועיות.

פורסם

בשביל משפחה בת 5 נפשות אני חושב שהג'וק פשוט קטן מדי, קטן לנוסעים וקטן בתא המטען.

היטי מרווחת יותר אבל תא המטען קטן יותר מהפוקוס, לשיקולך כמה זה חשוב בהתאם לגיל הילדות.

נסה לצמצם את ההפרש בין הפוקוס טרנד לספורט אולי באמצעות גמישות בצבע מבחינתך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...