Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתם הולכים לשם, עדיף לקחת רכב יחסית "פשוט" ולנצל כמה שיותר הקפות כדי להגיע למגבלות הרכב והיכולת שלכם, ככה תרגישו הרבה יותר שמיציתם...

++++1

בפעם הראשונה ברינג כדי מאוד להשכיר רכב "פשוט" כדי ללמוד את המסלול ואת הרכב... קשה להגיע למגבלות!

RSR לא ישכרו פורש למשהו שמגיע בפעם הראשונה או שניה ללא מדריך.

לֹnorco

באיזה יום הייתה?? גם אני הייתי בסופש הנל ברינג והיה בהחלט מדהים! רק שכחת להגיד שמסלול היה מאוד טריקי עם שלג בצדדי הכביש ובקטע אחד גם על המסלול שהיה סגור בחלקו :shock: :shock: :shock:

כייף לשמוע שנהנהת!!

זה הרכב שלי... יצא לך לראות?

IMG_3623.jpg

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היי,

תודה על השיתוף והתמונות... תמיד נחמד לקרוא את סיפורי הזוועה הללו.

נזכרתי שהבטחת http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=473492 את הסיפור :wink:. :mm_yeah:.

האם המדריך לסיבוב אחד? והמכונית? פשוט הפסקת את הסיפור שם...

עריכה: הבנתי שהמכונית היא ל 4 סיבובים.

כל הכבוד!

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תודה רבה על השיתוף , עושה חשק כל פעם מחדש להגשים כבר את החלום הזה אם כי הסיפורים על מה קורה במקרה ש... מלחיצים משהו.

למרות שאין לי עדין נסיון מעשי ברינג האמיתי (רק שעות של נהיגה בגראן טוריזמו)אני חושב גם שמבחינת היעילות וגם מבחינה בטיחותית למתחילים עדיף להתחיל עם רכב אחד מתנהג וסלחן ולהמשיך איתו לכל התקופה, מסלול כמו הרינג דורש הסתגלות ארוכה ורצינית לעומת הרכב המסלול לא סלחן בכלל לטעויות, זה לא מקום להתחיל להתנסות במכוניות חזקות אם אתה לא מכיר את המסלול היטב .

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
++++1

בפעם הראשונה ברינג כדי מאוד להשכיר רכב "פשוט" כדי ללמוד את המסלול ואת הרכב... קשה להגיע למגבלות!

RSR לא ישכרו פורש למשהו שמגיע בפעם הראשונה או שניה ללא מדריך.

לֹnorco

באיזה יום הייתה?? גם אני הייתי בסופש הנל ברינג והיה בהחלט מדהים! רק שכחת להגיד שמסלול היה מאוד טריקי עם שלג בצדדי הכביש ובקטע אחד גם על המסלול שהיה סגור בחלקו :shock: :shock: :shock:

כייף לשמוע שנהנהת!!

זה הרכב שלי... יצא לך לראות?

הייתי ביום שני(ה1 באפריל) היו שם כל כך הרבה רכבים שקשה מאוד לזכור את כולם, אני הייתי על המסלול בין השעה 1 ל3 בערך(עם הפסקות)...

יש לי בסרטון bmw שאני נוסע אחרייה ובאיזשהו שלב נותן לה לתפוס פור עליי כי לעקוף לא היה קל... אך לא ניראה לי שהיא הייתה קופה כמו שלך...

אכן היה קטע אחד שהיה עם שלג על המסלול באורך של כ50 מטר אבל היה מסומן היטב בקונוסים, לא הפריע יותר מידי רק הפך בקטע זה את הכביש לצר יותר.

בהמשך היום לקראת הצהריים כשהשמש יצאה, השלג נמס קצת והרטיב את הכביש... זו פחות או יותר הסכנה היחידה שהייתה :)

אגב זה רכב פרטי שלך?

איזו bmw זו?

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

פורסם
היי,

תודה על השיתוף והתמונות... תמיד נחמד לקרוא את סיפורי הזוועה הללו.

נזכרתי שהבטחת http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=473492 את הסיפור :wink:. :mm_yeah:.

האם המדריך לסיבוב אחד? והמכונית? פשוט הפסקת את הסיפור שם...

עריכה: הבנתי שהמכונית היא ל 4 סיבובים.

כל הכבוד!

הסיבוב הראשון עם מדריך, שאר שלושת הסיבובים כנס מתי בא לך ותנהג איך שבא לך.

2008 AUDI S3

פורסם

רעיון לכל מי שמתכננן לבקר במסלול בקיץ הקרוב-

כמו שכבר כתבתי בהודעה אחרת, הראלי של גרמניה יתקיים בסוף אוגוסט (22.8-25.8).

הראלי יוזנק לדרכו ביום חמישי אחר- הצהריים, ה-22.8, מהקתדרלה הגדולה בעיר קלן.

כל הסטייג'ים של הראלי יערכו בסביבת העיר טרייר, לא רחוק משם.

הרינג פחות בתאריכים הסמוכים לתאריכי הראלי (21.8-22.8 בשעות הערב; 25.8- כל היום) ונמצא במרחק נסיעה של כשעה-שעתיים מקלן, טרייר והסטייג'ים השונים.

אפשרות נוספת, פחות מומלצת בשל העומס הצפוי על המסלול-

ב-5-7 ליולי יתקיים הסופ"ש של הגרנד פרי הגרמני בנורבורגרינג (F1).

ניתן לשלב צפיה במירוץ ונהיגה על המסלול (פתוח בערב במהלך הסופ"ש).

(כרטיסי הכניסה למירוץ כבר לא זולים אבל אפשר להתפשר על מקום פחות טוב- מדובר במסלול נוח לצפיה).

אני שוקל ברצינות את האפשרות הראשונה.

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אגב זה רכב פרטי שלך?

איזו bmw זו?

הפתחים שמאחורי הגלגלים הקדמיים יכולים לספר לך שמדובר ב-M3.

2000 ש"ח בשביל 4 כניסות עם רכב בעל מנוע 197 כ"ס? זה נשמע המון!

זה לא רק נשמע, זה אבסולוטית המון כסף. אין ספק שהרינג הוא חוויה לעשירים בלבד (אפילו לכאלה שמגיעים עם הרכב הפרטי שלהם, כמו מורן).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הפתחים שמאחורי הגלגלים הקדמיים יכולים לספר לך שמדובר ב-M3.

לא מכיר את כל הדגמים בעל פה ע"פ עיצובם, אבל למדתי משהו :-)

זה לא רק נשמע, זה אבסולוטית המון כסף. אין ספק שהרינג הוא חוויה לעשירים בלבד (אפילו לכאלה שמגיעים עם הרכב הפרטי שלהם, כמו מורן).

זה אכן המון כסף, אבל בשביל חוויה חד פעמית זה שווה, אל תשכח שבאנגליה למשל 9 הקפות ברכב של 500 כ"ס(ניסאן GT-R) עלה לי כ-1000 ש"ח, אבל המסלול שם הוא בקושי 3 ק"מ וכל 10 ההקפות יוצא 27 ק"מ שזה בערך סיבוב וחצי ברינג...

2008 AUDI S3

פורסם
הייתי ביום שני(ה1 באפריל) היו שם כל כך הרבה רכבים שקשה מאוד לזכור את כולם, אני הייתי על המסלול בין השעה 1 ל3 בערך(עם הפסקות)...

יש לי בסרטון bmw שאני נוסע אחרייה ובאיזשהו שלב נותן לה לתפוס פור עליי כי לעקוף לא היה קל... אך לא ניראה לי שהיא הייתה קופה כמו שלך...

אכן היה קטע אחד שהיה עם שלג על המסלול באורך של כ50 מטר אבל היה מסומן היטב בקונוסים, לא הפריע יותר מידי רק הפך בקטע זה את הכביש לצר יותר.

בהמשך היום לקראת הצהריים כשהשמש יצאה, השלג נמס קצת והרטיב את הכביש... זו פחות או יותר הסכנה היחידה שהייתה :)

אגב זה רכב פרטי שלך?

איזו bmw זו?

אני עזבתי את הרינג בשעה שהגעת, הייתי צריך לסוע הביתה אחרי סופש ארוך :(

הרכב הוא פרטי והוא שלי, כמו שרוני אמר זה E46 M3.

לא נראה לי שהייתה רואה אותי לאורך זמן במסלול :roll:

ככה זה נראה מבפנים

kfVGTtdmYxk דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

הרכב מבחוץ ב0:48

IbNz2UkguX8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

• תוכן חדש...