Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה על השיתוף , עושה חשק כל פעם מחדש להגשים כבר את החלום הזה אם כי הסיפורים על מה קורה במקרה ש... מלחיצים משהו.

אכן, בנרבורגרינג (סתם "רינג" בגרמנית פירושו פשוט "מסלול") אין מקום לטעויות. ובכלל, הוא הרבה יותר כביש ציבורי מאשר מסלול מרוצים אמיתי. גם מבחינה רשמית הוא למעשה פשוט כביש אגרה מעגלי! יש בו גם נהגים שעולים עליו עם מכוניות מאוד ישנות ואפילו אוטובוסים של תיירים!

למרות שאין לי עדיין נסיון מעשי ברינג האמיתי (רק שעות של נהיגה בגראן טוריזמו) אני חושב גם שמבחינת היעילות וגם מבחינה בטיחותית למתחילים עדיף להתחיל עם רכב אחד מתנהג וסלחן ולהמשיך איתו לכל התקופה.

זה נכון לכל מסלול, זה נכון לכביש, זה נכון לכל סיטואציה. כיום גם למכונית כביש ישנה, חלשה וחבוטה יש מעטפת ביצועים גבוהה מאוד בשל אחיזה גבוהה.

התוצאה היא שלמרבית הנהגים, כולל אלו המחשיבים עצמם "ספורטיבים" אין את היכולת לשלוט על מכונית הכביש הסטנדרטית שלהם במגבלות מעטפת הביצועים. כל שכן מכונית הרבה יותר חזקה או קיצונית. במצב כזה הכלל אומר שככל שהמכונית תהיה מהירה יותר - הנהג יהיה אטי יותר.

מסלול כמו הרינג דורש הסתגלות ארוכה ורצינית לעומת הרכב המסלול לא סלחן בכלל לטעויות, זה לא מקום להתחיל להתנסות במכוניות חזקות אם אתה לא מכיר את המסלול היטב.

אני נוטה לסברה - שהיא קרובה לכפירה כשמזכירים אותה באחד משרשורי הנרבורגרינג התוקפים את הפורום כל כמה חודשים - שעדיף תמיד להתחיל עם מסלול מרוצים אחר ואת הנרבורגרינג להשאיר לשלב מאוחר יותר עם יותר נסיון.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן חוויה מדהימה!

האנשים בRSR הם בכלל אנשים מדהימים, שבאמת תענוג להיות איתם.

אני רואה שזה לא רק אני שחושב שהקליאו אם כל ה 200כ"ס שלה קצת עגלתית...

אני כבר התחלתי לתכנן את הסיבוב הבא....

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

• תוכן חדש...