Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או קיי אז הכל התחיל כשהמשפחה החליטה בספונטניות לצאת לטיול ליער השחור בגרמניה לשבוע, אני בתור סטודנט באמצע הסמסטר בדקתי שאין לי איזה בחנים מבחנים לאחר החופשה ולאחר שבוע של בירורים, נתתי אור ירוק שגם אני מצטרף.

תוך כדי שאני בודק מה אפשר לעשות באזור נדלקת לי נורה, רגע יש ספורט מוטורי בגרמניה, ויותר מזה יש את הנורבורגרינג...מייד עזבתי הכל ובדקתי מה המרחק מהמלון למסלול. כמה שניות בגוגל maps מראה מרחק של 311 ק"מ...כלומר 3 וחצי שעות נסיעה...כאן אני מתחיל לקבל קצת באסה...המרחק גדול אחריי זה לעלות על המסלול ואז לחזור את כל המרחק הזה.(השכרנו 2 רכבים)

אמרתי לעצמי אני לא מוותר ואני יכול לעשות את המרחק, רץ בודק מתי המסלול פתוח (ולא סגור לקבוצות פרטיות), בירור קצר מגלה שהמסלול פתוח יומיים לאחר שאני נוחת בגרמניה ו4 ימים רצוף עד סוף הטיול(רוב המקומות בגרמניה מלאים בשלג ובמיוחד נורבורג - העיירה שבה נמצא המסלול)...אני מרגיש מעט הקלה...

לא רציתי להזמין כרטיסים מראש כי ביטולם היה כרוך בקנס ומזג האוויר היה גבולי לאותו שבוע, כאשר יש אופטימיות ל-1 באפריל...מגיע יום ראשון (31/3) בערב אני בודק האם המסלול פתוח, רשום שסגור...אני לוקח החלטה שאני נוסע בכל מקרה למחרת מוקדם בבוקר ומרגיש לי שזה נכון.

1/4 אני קם מוקדם ב-6 כדי להספיק לצאת עד 7 בבוקר לכיוון נורבורג, נסיעה של 3 שעות עם הפסקות כל 100 ק"מ ואני מגיע לעיירה נורבורג שנראית מושלגת מאוד אבל לא יורד שלג(לפחות). מגיע ל-RSR, רואה שזה מעין מוסך, נכנס לבפנים ועולה למעלה במדרגות, מגיע למשרד הזמנות ושואל מיד האם המסלול פתוח...הבחור אומר לי אמור להיפתח ב-10, אני מסתכל בשעון, השעה 10 ורבע, אומר לו כבר עבר 10, הוא אומר יש שם קצת שלג על המסלול הם בדיוק מפנים אותו.

אני משלם וכולי מבסוט בתקווה שבאמת יפתח המסלול, כעבור רבע שעה הוא מודיע שכנראה יפתח באזור 12, ומזמן אותי לצפות בסרטונים על המסלול...מתי הוקם(1920) כל מיני תחרויות וסרטונים מאותן תחרויות קצת סרטים היסטוריים של שנות ה-60 במסלול ואז מגיע המדריך שמסביר מה מותר, מה אסור ואיך ומה לא לעשות.

20 דקות של הסברים ספק אם מישהו יזכור הכל בפעם הראשונה...המדריך מסכם:

"now the intruduction is over, you are very thrilled and forgot evreything i said so far"

לפחות הוא באמת יודע מה עובר על "טירונים" במסלול, ואז מוסיף מספר דגשים...

נגמר ויש שעה עד שהמסלול יפתח, אני לוקח הפסקה להירגע ויורד למסעדה שצמודה לכניסה למסלול, רואה מכוניות מדהימות אבל נכנס לאכול...לא הספקתי לסיים לאכול מודיעים ברמקולים שהמסלול נפתח(לא הבנתי את זה בגרמנית) אבל קלטתי שזה מה שהודיעו כי לפתע כל האנשים במסעדה נהרו החוצה...

אני חוזר ל-RSR לובש קסדה וגרב(לא ממש נוחה) ומחכה למדריך שלי, הבחור מגיע יורדים לרכב מוודאים שתנוחת הנהיגה נוחה, מתניעים ונוסעים לכיוון המסלול, האדרנלין מתחיל לאט לאט לפמפם בורידים, מגיעים לשער מצמידים את הכרטיס, אור ירוק, השער נפתח, עוברים 30 מטר של קונוסים והמדריך אומר "תדביק דוושה"...אני מהסס בהתחלה כי אני לא ממש מכיר את המסלול(יותר נכון מעולם לא עברתי אף סימולטור או משחק של המסלול) מגיע ל100 קמש ואני ברביעי...רואה את העיקול הראשון ומוריד לשלישי, המדריך אומר תשאר ברביעי אני רק אומר לעצמי מקווה שהוא לא טועה, עיקול ראשון עבר בהצלחה ולאט לאט עם הזמן אני צובר יותר ויותר ביטחון....כעבור כ10+ דקות נגמרה ההקפה הראשונה שלי, אני מפוצץ באדרנלין ולא מצליח לעקל את מה שעבר עליי ב-10 הדקות האחרונות, פשוט כל אלמנט מאתגר לרכב ולגוף קיים שם: עליות מהירות, ירידות מהירות(שהאוזניים נסתמות), עיקולים והמון פנייות עיוורות(90 אחוז מהמסלול הוא כזה ואיך אפשר לשכוח את ה"קרוסלות" קירות בזווית של כ40 מעלות (להערכתי) שמהוות חוויה בפני עצמן.

בשלב זה אני יפסיק את בילבולי השכל ויתן לתמונות לדבר בעד עצמן, אוסיף אולי סרטון בהמשך...

P1030967 (Custom).JPG

P1030969 (Custom).JPG

P1030972 (Custom).JPG

P1030973 (Custom).JPG

P1030978 (Custom).JPG

P1030979 (Custom).JPG

P1030974 (Custom).JPG

P1030975 (Custom).JPG

2008 AUDI S3

Former: Toyota Yaris TS 2003

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת זווית של הקהל, אחריי הכל זו גם חוויה

התמונה עם ה"מיליון" מכוניות בחניה זה רכבים שהגיעו רק בשביל לצפות מהצד(למרות שחלקם גם היו על המסלול)

מישהו מזהה את הרכב בתמונות האחרונות כאן?

P1040052 (Custom).JPG

P1040053 (Custom).JPG

P1040054 (Custom).JPG

P1040055 (Custom).JPG

IMG_20130401_163311 (Custom).jpg

IMG_20130401_163256 (Custom).jpg

PANO_20130401_163432 (Custom).jpg

2008 AUDI S3

פורסם

נהנתי לקרוא ואהבתי את התמונות!

אפשר לדעת כמה עולה להשכיר את הרכב שנהגת בו?

קצת נתונים עליו?

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם
מדהים כמה עלה כל התענוג והאם אפשר לשכור שם פורשה GT3?

תודה

השכרת קליאו ספורט עלה לי 399 יורו(כולל דלק, 4 כניסות למסלול, הדרכה, ו"ביטוח**") - בחישוב זריז זה כ2000 ש"ח(אבל בשביל חוויה חד פעמית קצרה שלא יודע כרגע מתי תחזור, לדעתי זה היה שווה)

**למה אני מסמן ביטוח בגרשיים, כי אתה מכוסה עד סכום מסויים על הרכב, אבל עדיין סכומי ההשתתפות העצמית גבוהים מאוד...בלי להזכיר שאם נכנסת שם בגדר אתה חייב לשלם עלייה וגם על הגרירה ועוד מיליון דברים שאתה רק נלחץ מלדעת אותם...

ב-RSR לא זוכר אם יש פורשה, בכל מקרה לכל חברת השכרה יש אתר מעולה שבו מפורטים התנאים להשכרת כל רכב(צריך להיות מינימום גיל מסויים(אם אני לא טועה בד"כ זה 25 ומעלה למכוניות יוקרה).

בשביל להשכיר רכב בסדר גודל כמו פורשה לכמה סיבובים בודדים תצטרך להיפרד ללמעלה מ-1000 יורו(לא זוכר בדיוק כמה)...תעשה חשבון האם זה משתלם לך

במסלול כזה, לא הייתי ממליץ לקחת רכב כזה(פורשה) לפעם ראשונה.

2008 AUDI S3

פורסם
נהנתי לקרוא ואהבתי את התמונות!

אפשר לדעת כמה עולה להשכיר את הרכב שנהגת בו?

קצת נתונים עליו?

כפי שאמרתי 399 יורו, הנתונים עליה הם 197 כ"ס על מנוע 2 ליטר אטמוספרי, מתלים מוקשחים ובגדול זו צרפתייה שיודעת להתנהג.

יש לה בקרת יציבות (שאומרים לך לא לכבות), שהצילה אותי פעמיים באיזה עיקול ששכחתי ממנו כל פעם מחדש...

בגדול בתור אחד שנוהג ביום יום על יאריס ספורט עם כמחצית הכוח סוס, לא הרגשתי שיש לרנו הזו 200 כ"ס, יותר לכיוון ה-150 ומטה...

בסרטון שיש לי(לצערי היחיד) יש vw caddy שנת 95 בערך שעוקפת אותי בלי בעיה(והיא ממש לא נראית משופרת)... למרות שאני לוחץ ביישורת...או שאני נהג ממש ממש גרוע :wink:

2008 AUDI S3

פורסם

תענוג!

תודה על התמונות, נראה מעולה.

יש אפשרות לעשות יום מסלול עם נסיעה על מספר רכבים?

לנסות ולהיחשף ליצרנים ודגמים שונים?

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

פפצצצהההההה :shock: :shock: :shock:

כלכך באלי לנהוג על הקליאו ספורט RS200 זה החלום שלי,

איך הייתה הנהיגה ?

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

אני לא יודע, אני ספציפית ביררתי איזה רכב יחסית הכי "פשוט" וזול אני יכול להכניס בתקציב ועדיין להנות ועל זה הלכתי.

יכול להיות שיש להם חבילות משולבות, כל חברה והתנאים שלה...

אתם מוזמנים להיכנס לאתרים של השכרות הרכבים ולקרוא מה האופציות, או לשלוח מייל(הם עונים בד"כ אחרי כמה ימים בודדים ופחות).

קחו בחשבון שגם אחריי 4 הקפות עם רכב "פשוט" כמו הקליאו, זה לא אומר שתזכרו את המסלול וזה לא אומר שתתרגלו לרכב...אז לקפוץ מרכב לרכב בכמה שעות בלי להכיר ישאיר לכם טעם רע יותר מאשר יהיה חוויה.(זה לא המסלול לקחת מכונית על ולנהוג בה)

אם אתם הולכים לשם, עדיף לקחת רכב יחסית "פשוט" ולנצל כמה שיותר הקפות כדי להגיע למגבלות הרכב והיכולת שלכם, ככה תרגישו הרבה יותר שמיציתם...

2008 AUDI S3

• תוכן חדש...