Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במגאן החדשה יש בדיוק את המערכת שאני צריך: יש לה AUX, USB, בלוטות' מובנה והיא נתמכת בשליטה מההגה ובמסך של רנו.

עכשיו נשאלות שתי שאלות עיקריות:

1. מישהו יודע מה הדגם? אני אצליח להשיג איכשהו, דרך קרסו או דרך האיביי.

2. האם זה בכלל יתאים למקום שיש בקליאו III?

אני מניח שיגיעו הצעות בסגנון של "תקנה מערכת DIN 1 כלשהי עם מתאם לשליטה מההגה ותפתור את העניין", אבל אני מעוניין לשמור על המקוריות של הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפנות לקרסו זה לא פתרון כל כך טוב כרגע,

אני מעדיף להסתדר בעצמי.

לשמור על המקוריות כלומר שהמערכת תהיה קשורה ותראה חלק מהרכב, וגם תתאים למסך העילי.

אני יכול לחכות שהמגאן אסטייט של ההורים תגיע, אבל לא ממש בא לי להתחיל לפרק את המערכת שם :roll:

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...