Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה יכול לפתוח את תא המטען עם השלט שעל המפתח.

לי מפריעה הנדסת האנוש - הקרבה של הכפתור הזה לכפתור פתיחת הנעילה של הדלתות. קרה לי כבר מספר פעמים שפתחתי בטעות את תא המטען במקום לשחרר את נעילת הדלתות.

• תגובות 201
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יפה.

וכשאתה צריך לפתוח תא מטען? הרי הכפתור בשלט פועל רק כאשר המפתח מחוץ לסוויץ.

הכסאות בברלינה זוועה לעומת אלו של האסטרה.

פורסם
לצורך האיזון אומר שאחרי 30000 קילומטר עם אסטרה ברלינה אני לא מסכים עם מה שכתב נר4.

המנוע רחוק מלהיות מחוספס, הגיר נעים הליכות (אם כי עבור מי שמחפש ריגושים בנהיגה הוא בהחלט אנמי).

עם 58K ק"מ בברלינה (שנת 2013) ליסינג של אישתי, אני דווקא מסכים איתו חלקית.

המנוע יחסית רועש (אולי רק יחסית לגולף השקטה שלי?), במהירות גבוהה בכבישים בינעירוניים יש המון רעש מנוע, כנראה גם שילוב של בידוד לא מושלם.

הגיר מעלה הילוכים חלק, אבל אני לא אוהב את ההתנהגות שלו בבלימות בירידה.

לחיוב, תחילת נסיעה מהירה, וכן בכל מצב שיש צורך בכח מתפרץ.

לא אוהב את ריבוי הכפתורים בקונסולה, ועד היום אני לא מבין למה הרדיו משייט לפעמים בין התחנות באופן עצמאי.

כרכב ליסינג (לא מוגבל בדלק) הוא מעולה, לא הייתי רוכש אותו כפרטי.

קרה לי כבר מספר פעמים שפתחתי בטעות את תא המטען במקום לשחרר את נעילת הדלתות.

אצלי קרה הפוך, נעלתי את הדלתות במקום לפתוח את תא המטען.

פורסם

רועש זה כנראה מושג יחסי. בהילוך שישי המנוע נמצא בסל"ד נמוך מאוד ואינו מורגש. ייתכן שאתה מייחס רעשי רוח וצמיגים למנוע.

מכיוון שאני שומע מוזיקה בנסיעה והטעם המוזיקלי שלי נוטה ל- Progressive rock - אני לא מתלונן על רעש.

בירידות אני עובר למצב ידני ומתאים את ההילוכים למהירות הבלימה הרצויה. כמו שכתבתי, הגיר הזה מכויל לחיסכון בדלק ומעלה הילוכים למעלה בזריזות

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

למי שראה את זה- היום קפצתי למוסך כי הם רצו לברר משהו בקשר לאחת החשבוניות, והייתי בסביבה. על הדרך, שאלתי לגבי הריקול. הוכנס מספר הרכב למחשב, שהעלה כי לא צריך להחליף כלום... מנהל העבודה לקח אותי למקום בו שכבו כמה מכסי מצברים, והראה לי את המכסה הזה:

mv2g3MeX2Q9zPx01CsQRi8Q.jpg

astra-j-1560.jpg

מסתבר שזה החלק אותו הם מחליפים, ואצלי קיים "חצי" מכסה שנראה אחרת:

20141026_190208.jpg

בקיצור, אין מה להחליף אצלי. אבל למי שיש לו חלק כנ"ל, שיידע שאצלו צפוייה ההחלפה (או שיגש למוסך באופן יזום, your call).

8)

פורסם
שמחתי לעזור.

לא ידעתי שיש ריקול גם לאינסיגניה...

לא ריקול- קמפיין של החלפת מצתים.

התקשרתי היום כדי לברר במה מדובר, הם אמרו שזה משהו לא בטיחותי הקשור במאוורר הרדיאטור.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מנצל את השרשור לשאלה לגבי אסטרה:

כשאני מתחיל בנסיעה והאוטו קר, כל בלימה מלווה ברעש כאילו המרכב מתנגד לבלמים, או כאילו משהו מעמיס על הבלמים ומקשה עליהם.

מה זה? זה נורמלי? כשהרכב בטמפ' נסיעה - זה לא קורה.

אגב, החלפתי את כל הבלמים לפני חודש בלבד.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

אעדכן כאן לרווחת גולשי הפורום על כמה בעיות שהופיעו בזמן האחרון:

1. נורת צ'ק אנג'ין דולקת לסירוגין לפי מצברוח, נמסר פעמיים לליסינג (שלמה סיקסט) והוחזר כי כמובן שהנורה לא דלקה כשהאוטו אצלם ו"הכל נבדק ונמצא תקין".

למרות זאת האוטו נוסע חזק ובריא וממשיך לחרוך אספלט.

2. כבר פעם שניה שעולה הודעה change oil במחשב דרך - טרם מלוא שנה לטיפול או 15,000 ק"מ. בפעם הקודמת קרה זמן קצר לפני הטיפול השנתי, הפעם 5,000 ק"מ לפני. הבנתי שמדובר בשעון שע"מ, ובהחלט מגיע ח"ח לאופל על השמירה על איכות המנוע (טורבו).

חברת הליסינג, לעומת זאת, לא משתכנעת. תשובה כמו "אבל יש עוד 5,000 קמ לטיפול הבא" בקולה של נציגת שירות טלפונית צעירה נשמע השכם והערב. בנסועה שלנו מדובר על 3 חודשים עד שנגיע לק"מ הנדרש לטיפול. אעדכן אם תהיה התקדמות.

לסיום, אציין שהמשפחה מרוצה מאוד מהרכב - הנוחות, הכח הזמין, החיסכון (היחסי) וגם קצת המראה המעט יוקרתי עושים עבודה טובה. אמנם הנסועה לא גבוהה, כ-18K בשנה, אך בחיים לא קלים. אף עלתה מחשבה להחליפה בעת סיום העסקה באסטרה 1.6 טורבו או 2.0 טורבו-דיזל.

• תוכן חדש...