Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 201
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוצא לי לנהוג בגרסא לאחר מתיחת הפנים, יש כמה שיוניים בפנים, למשל המשענת יד שם מעור(או דמוי עור) ולא מבד, יש כניסת USB בתא הכפפות וגם חיבוא לאיפון. ויש מצב לעוד כמה שינויים.

לגבי צריכת דלק המחשב מראה 8 ליטר למאה ק"מ, והאוטו ננהג דיי אגרסיבי.

לדעתי אחלה רכב.

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם
תודה.

נ.ב. סקירה מצויינת ! רק תשנה את הפונט.

לא יכול! כתבתי את זה ב-וורד, וכשהעתקתי לפה, לא יכולתי לשנות לפונד הדיפולטי של הפורום...

יוצא לי לנהוג בגרסא לאחר מתיחת הפנים, יש כמה שיוניים בפנים, למשל המשענת יד שם מעור(או דמוי עור) ולא מבד, יש כניסת USB בתא הכפפות וגם חיבוא לאיפון. ויש מצב לעוד כמה שינויים.

לגבי צריכת דלק המחשב מראה 8 ליטר למאה ק"מ, והאוטו ננהג דיי אגרסיבי.

לדעתי אחלה רכב.

אז הנה כבר יש פה הבדלים מהרכב שלי, טרום מתיחת הפנים. חוץ ממה שציינת, לי אין מחשב דרך... קשה להאמין אבל נכון. ועל פניו, גם אין חיבור לבלוטות', למרות הציור על הכפתור בהגה. האופציה לא מותקנת במערכת.

פורסם

גאנטים מאיזה רכב?

ג'אנטים של קרוז טורבו יתאימו?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
גאנטים מאיזה רכב?

ג'אנטים של קרוז טורבו יתאימו?

אמורים להתאים. אלו הנתונים של האסטרה (והגלגלים, למעשה הצורה היחידה שהגיעה לישראל):

Wheels.JPG

פורסם

אוטו נחמד מאוד במיוחד בגרסת הטורבו דיזל עם 35 קג"מ.

אבל למה on earth הם שמו כ"כ הרבה כפתורים על הדשבורד? עושה לי סחרחורת רק מלהסתכל על זה..:shock:

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
לגבי התנהגות כביש, אני חייב לציין שבסיבובים רחבים (נגיד, גשר בר-אילן, למי שמכיר), הרכב מפתיע באחיזת הכביש שלו. לא ציפיתי לזה ממכונית ששוקלת כמעט שני טון.

המשקל הוא למעשה 1443 ק"ג אמנם פחות מ-2 טון אבל לטעמי הרבה יותר מידי.

מפרט

פורסם

הדבר שהכי מפריע לי ברכב הוא הפסקת פעולת המדחס תחת תאוצה חזקה, לי אישית זה מאוד מפריע.

ואת העובדה שיש המון רעשי רוח בנסיעה מהירה ועוד בהשוואה לגרוטאה בת ה10 שלי.

אגב,יש מחלה נפוצה בקרב האסטרות טורבו,נטייה של משאבת המים לשבוק....

נקודה חיובית לזכות הרכב,שחיקת הבלמים היא סבירה ביחס לרכבי ליסינג אחרים שאני מכיר.

פורסם
הדבר שהכי מפריע לי ברכב הוא הפסקת פעולת המדחס תחת תאוצה חזקה, לי אישית זה מאוד מפריע.

זה איזה חרא מודרני שנקרא מערכת טעינה חכמה ולצערי מתחילים לראות את זה ביותר ויותר רכבים.

עוד חוכמה שכזו ואבדנו.

פורסם

אני לא מבין לאן נעלמו שעוני הAPC של הטורבו..

ברכבים כיום פשוט הורידו את שעוני הטורבו..לפי דעתי שעון כזה עוזר לך לשמור על הטורבו וכך אתה יודע מתי צריך להפעיל אותו ומתי לא

אגב המנוע עצמו מזכיר לי קצת את המנוע של סאאב 900..

הפילטר אוויר ממוקם באותו מקום כמו בסאאב, הטורבו כנ"ל, את המצבר נראה שהזיזו קצת, מיכל עיבוי במיקום דומה ואפילו המכסה פח שמכסה את הטורבו ומגן מנגיעות בבלוק כשהמנוע חם.

אגב צ'ופרים כמו מטען אחורי זה דבר די חדש ברוב החברות, אני מכיר את זה ממזמן כך שאני לא מבין למה אנשים מתפלאים על פטנט כ"כ פשוט...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

לא סתם מזכיר לך, המנוע הוא אותו מנוע אקו-טק בגלגול קצת יותר מודרני.

פורסם

אין שום קשר בין המנוע של האופל למנוע הסאאב.

לסאאב יש מנוע מקורי שהוא פיתוח מתמשך של מנוע טריומף מסוף שנות ה 60', ואילו לאופל מנוע 1.4 שמבוסס על מנוע מקורי של אופל מתחילת שנות ה 80' ששימש את האסקונה והקאדט, לאחר שעבר אין ספור שיפורים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אני לא מבין לאן נעלמו שעוני הAPC של הטורבו..

ברכבים כיום פשוט הורידו את שעוני הטורבו..לפי דעתי שעון כזה עוזר לך לשמור על הטורבו וכך אתה יודע מתי צריך להפעיל אותו ומתי לא

אגב המנוע עצמו מזכיר לי קצת את המנוע של סאאב 900..

הפילטר אוויר ממוקם באותו מקום כמו בסאאב, הטורבו כנ"ל, את המצבר נראה שהזיזו קצת, מיכל עיבוי במיקום דומה ואפילו המכסה פח שמכסה את הטורבו ומגן מנגיעות בבלוק כשהמנוע חם.

אגב צ'ופרים כמו מטען אחורי זה דבר די חדש ברוב החברות, אני מכיר את זה ממזמן כך שאני לא מבין למה אנשים מתפלאים על פטנט כ"כ פשוט...

מה הכוונה בלהפעיל טורבו?

• תוכן חדש...