Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת כמו קומיקס, קצת טקסט הרבה תמונות

שכל הסקירות יהיו ככה. קולעות, מהנות לקריאה ועם כמה שיותר תמונות.

רק דבר אחד צרם לי קצת בעין, איפה אבטיח?

• תגובות 201
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני גם חושב שאתה קצת מגזים לגבי הצבע והטאסות, שניהם לא כאלה נוראיים...

חולק עליך,אני לא מכיר רכב אחד שטאסות נחשבות לדבר שעושה את האוטו יפה.

זה פשוט מכוער,משדר זול,ופתרון מחורבן של היבואנים בארץ מ"לבזבז" על הלקוחות כמה שקלים בשביל סט ג'אנטים סביר (אפשר לחשוב שיש לקוחות שרוצים ג'אנט שכולו עשוי מגנזיום..)

מצטער עם פותח השרשור על הפגיעה - חוץ מהעניין הזה הבאת אותה באחלה סקירה מושקעת ביותר :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אחלה סיקור, תודה - הרכב שלך נראה נהדר אבל הוא אוטומט.

אני קצת חולה נפש כשמדובר באוטומטיות ואף רב עם אנשים שאני קורא להם "ישראלים טיפוסיים" שבוחרים באוטומט ואף היבואנים שלא נותנים אופציה לרכבים ידניים מאובזרים (כגון הגולף החדשה).

כמובן שאתה לא אשם במקרה הזה, מה לעשות שיש אישה בבית.

לעניינינו, היום אני נוהג על מגאן 2 שנת 2005 ידנית מאד מאובזרת (בקרת שיוט, חיישני גשם, אורות, מראה מתכהה, 8 כריות אויר) לאותו שנתון, ובחודשים האחרונים אני שוקל להתקדם לרכב חדש.

נתקלתי באסטרה 1.4 טורבו והתפללתי שתיהיה גם אופציה לגרסה ידנית - רצוי 6 יחסי העברה ומינימום בקרת שיוט באבזור, אך לא כך. היבואן לעומת זאת כן מייבא אסטרה דיזל 2.0 ידנית ששוק המוניות התנפל עליה - אופציה טובה אך יקרה. עשיתי נסיעת מבחן על הונדה סיוויק 5D החדשה, 6 הילוכים ידנית - מעולם לא נתקלתי ברכב ערום כל כך ויקר לעומת הכלום שהוא מציע.

בנושא אחר, מסכים איתך לגבי חו"ל - אני בשלוש השנים האחרונות ביקרתי באירופה 3 פעמים, וביצעתי מעין Road Trips בכל אירופה עם רכב שכור (ממליץ על Avis) כאשר הטיול הראשון התחיל באיטליה -> גרמניה דרך אוסטריה ושוויץ, והשני קצת יותר ק"מ (5000) מאיטליה להולנד וחזרה כמובן שהרכבים (פורד ומרצדס) היו ידניים 6 הילוכים, ומי שלא נהג באירופה לא מבין איזה כיף זה. אני ממליץ לכולם לקחת את עצמם ולטוס לאירופה לטייל ואף להנות מחופש על ה-Autobahn הגרמני.

בכל מקרה תודה על הסיקור, מקווה שיחזרו לייבא לארץ מכוניות ידניות מאובזרות כדוגמת האסטרה טורבו שלך.

Renault Clio IV 0.9 TCe - Collection 2013 :D

פורסם

לאמי יש אסטרה כזאת שנת 2013 בצבע אדום { הרכב בולט בצורה בלתי נסבלת- אבל היא אמרה שזה האוטו שלה ורק היא תבחר צבע}

בכל מקרה מנסיעות ההתרשומת שעשית על הרכב ובהשוואה לבראבו שעליה אני נוהג. למרות יתרון הסוסים באסטרה הבראבו מרגישה חזקה יותר בכל מצב בגלל הגיר הרובוטי ויחסי העברה קצרים ונכונים יותר לטעמי. אין שום הגיון בשיוט עם האסטרה ב100 קמש בפחות מ2000 סלד - עם יחס כזה בשישי כל נגיעה בדוושה גוררת הורדת הילוכים שבסוף מתבטאת בצריכת הדלק הגבוהה יחסית 1-10 /11.בכל מקרה שילוב המנוע גיר הזה הופך אותה לאחת המשפחתיות החזקות שיש כאן במחיר סביר { הגולף 1.4 לא מתומחרת סביר} . גם מבחינת התנהגות ממה שהתרשמתי האסטרה היא לא ממש מכונית לנהג עם הצמיגים שהיא נעולה בהם האחיזה גבוהה ביותר אבל היא לא מהנה לנהיגה מהירה וגם התקשורת של ההגה לא משהו.

כמו שיוחאי ציין תא הנוסעים בהחלט קודר מאוד עם כל גווני השחור אבל איכות ההרכבה מצוינת. בתור אחד שרגיל לצרפתיות והיום כבר רגיל גם לאטלקיות מצאתי את כל המושבים באסטרה קשים לי מדי .

בשורה תחתונה אני חושב שמדובר באחת המכוניות עם התמורה הטובה ביותר בעבור הכסף כמכונית משפחתית במיוחד כאשר ישנה עכשיו גם את אופצית הברלינטה באותה מחיר למאתגרי האצבק והבנתי שמוכרים את הרכב מאובזר ב124000 שח שזה מחיר מצויין ותחרותי מאוד במיוחד אל מול המתחרות שעולות יותר.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם
הכוונה שלי הייתה האם האסטרה ששכרתם בחו"ל הייתה נחותה\עדיפה מהאסטרה הפרטית שלכם בארץ מבחינת אבזור.

כן. המזגן היה רגיל ולא בקרת אקלים, חלונות אחוריים היו ידניים, ועוד כמה דברים שאני לא זוכר. אגב, בהמשך לנושא הגלגלים- האסטרה האיטלקית נעלה גלגלי 16, להבדיל מהישראליות שמגיעות במידה 17.

יופי של סקירה

חבר השאיל, לי אסטרה ליסינג זהה לשבוע

שמתי לב, שהחלפות ההילוכים בגיר האוטומטי אינן נעימות

האם גם אצלך זה כך?

לא- חייב לציין שהחלפות ההילוכים חלקות לחלוטין. כמו ה"אוטומט" של פעם. אה, שכחתי לציין שיש מצב "ידני" בגיר הזה- מסיטים את הידית לצד שמאל ואז אתה דוחף כדי להעלות הילוך, מושך כדי להוריד. לא יצא לי לנצל את זה הרבה, אולי כי התיבה לא באמת משרה בך רצון לספורטיביות-יתר... זה כן עוזר כשאתה רוצה תאוצה בכביש מהיר, לשם עקיפה. למשל, להוריד משישי לחמישי ואפילו רביעי, אם צריך. יותר טוב מקיק-דאון.

אחלה סקירה, נהניתי לקרוא.

אני ממש מסכים אתך על עניין הדיזל הידני, זה פשוט עוול לצרכן שהיבואנים שלא מביאים דגמי דיזל (ידניים ואוטומטיים)! חוץ מרנו פלואנס ואולי כמה אוקטביות איזה עוד משפחתיות דיזל יש שמגיעות לארץ? נאדה!

אגב, יש אסטרות דיזל בארץ- שים לב לכמות מסויימת של מוניות אסטרות דיזל CDTI. אני לא יודע אם הן ידניות, אבל משער שלא...

בסה"כ אוטו חמוד. קצת מבאס שעם נתונים של 140 סוסים היא לא מהירה כל כך אבל בכל אופן היא מספיקה לאדם הממוצע.

לגבי ג'אנטים - לדעתי תשקיע בג'אנטים איכותיים, יפים. זה ייתן לרכב מראה מהמם! בסה"כ הרכב נראה טוב.

זהו, שבדקתי- במחירים נורמלים, יש רק סיניים שלטעמי הם מכוערים (ועל האיכות חבל לדבר). מעדיף כבר את המקורי, ואם אין- אולי כבר להשאר עם הטאסות וזהו.

שכל הסקירות יהיו ככה. קולעות, מהנות לקריאה ועם כמה שיותר תמונות.

רק דבר אחד צרם לי קצת בעין, איפה אבטיח?

??

חולק עליך,אני לא מכיר רכב אחד שטאסות נחשבות לדבר שעושה את האוטו יפה.

זה פשוט מכוער,משדר זול,ופתרון מחורבן של היבואנים בארץ מ"לבזבז" על הלקוחות כמה שקלים בשביל סט ג'אנטים סביר (אפשר לחשוב שיש לקוחות שרוצים ג'אנט שכולו עשוי מגנזיום..)

מצטער עם פותח השרשור על הפגיעה - חוץ מהעניין הזה הבאת אותה באחלה סקירה מושקעת ביותר :)

תודה.

ותודה לכולם על התגובות.

:mm_yeah:

פורסם
אחלה סיקור, תודה - הרכב שלך נראה נהדר אבל הוא אוטומט.

...

בכל מקרה תודה על הסיקור, מקווה שיחזרו לייבא לארץ מכוניות ידניות מאובזרות כדוגמת האסטרה טורבו שלך.

מסכים עם הכל, תודה.

... למרות יתרון הסוסים באסטרה הבראבו מרגישה חזקה יותר בכל מצב בגלל הגיר הרובוטי ויחסי העברה קצרים ונכונים יותר לטעמי. אין שום הגיון בשיוט עם האסטרה ב100 קמש בפחות מ2000 סלד - עם יחס כזה בשישי כל נגיעה בדוושה גוררת הורדת הילוכים שבסוף מתבטאת בצריכת הדלק הגבוהה יחסית 1-10 /11.בכל מקרה שילוב המנוע גיר הזה הופך אותה לאחת המשפחתיות החזקות שיש כאן במחיר סביר { הגולף 1.4 לא מתומחרת סביר} . גם מבחינת התנהגות ממה שהתרשמתי האסטרה היא לא ממש מכונית לנהג עם הצמיגים שהיא נעולה בהם האחיזה גבוהה ביותר אבל היא לא מהנה לנהיגה מהירה וגם התקשורת של ההגה לא משהו.

כמו שיוחאי ציין תא הנוסעים בהחלט קודר מאוד עם כל גווני השחור אבל איכות ההרכבה מצוינת. בתור אחד שרגיל לצרפתיות והיום כבר רגיל גם לאטלקיות מצאתי את כל המושבים באסטרה קשים לי מדי .

בשורה תחתונה אני חושב שמדובר באחת המכוניות עם התמורה הטובה ביותר בעבור הכסף כמכונית משפחתית במיוחד כאשר ישנה עכשיו גם את אופצית הברלינטה באותה מחיר למאתגרי האצבק והבנתי שמוכרים את הרכב מאובזר ב124000 שח שזה מחיר מצויין ותחרותי מאוד במיוחד אל מול המתחרות שעולות יותר.

אאל"ט, הבראבו גם קלה יותר, אבל אני לא בטוח. סופו של דבר, הכל מתנקז לתיבת ההילוכים הנ"ל, שקצת הורסת את הציון הכללי.

אבל אפשר לראות זאת גם אחרת; שרשורי VAG (וגם פורד לאחרונה, נדמה לי?) לגבי תיבות כפולות-מצמדים וחוסר האמינות שלהן לא תראו במקרה זה- אולי תקלות אחרות אבל לא כנ"ל.

פורסם

הקונסוליה נוראית ! חבל שאין פשוט מסך מולטימדיה במקום כל הכפתורים שם, מי צריך את זה ?

אני יודע שהכל עניין של כסף, אבל מכרו כבר לאון עם מסך מולטימדיה, סאן רוף, חיישני רוורס , חיישני גשם ועוד הרבה אבזור באותו מחיר פחות או יותר לא ?

אוטו-מאניה :-)

פורסם
סקירה יפה ומעמיקה :-)

איך האופל בהשוואה לסוזוקי?

כמו לצאת מבימבה לרכב אמיתי.

טוב, הסוזוקי היה טוב לזמנו 2008, אבל מה לעשות שהוא היה קטן, פלסטיקי ומקרקש? הוא גם נהג להתרסק על מהמורות במקום לשכך אותן... אני עדיין טוען שהוא רכב מצויין לזוג צעיר בלי ילדים, שחי בעיר, לצורך העניין. אבל בסופו של דבר הוא גם סוג של תחבורה בסיסית. אגב, גם הוא דוגמא לרכב שיכל להיות ממש מהנה אם היתה לו תיבה ידנית ולא אוטומטית.

הקונסוליה נוראית ! חבל שאין פשוט מסך מולטימדיה במקום כל הכפתורים שם, מי צריך את זה ?

אני יודע שהכל עניין של כסף, אבל מכרו כבר לאון עם מסך מולטימדיה, סאן רוף, חיישני רוורס , חיישני גשם ועוד הרבה אבזור באותו מחיר פחות או יותר לא ?

אל תחשוב שיהיו לך פחות כפתורים אם תרכוש את יחידת המולטימדיה:

Astra_GTC_Features_ComfortConvenience_cnt_mmpar_1_InfotainmentSystem_768x432_1200_asgtc12_i01_050.jpg

לא שאתה לא צודק בשאר הדברים שלך... אני חושב שאינסיגניות מגיעות היום עם המולטימדיה כסטנדרט.

פורסם

אהבתי את הסקירה, כיף לקרוא. :-D

רק לא בדיוק הבנתי אם ה-140 כ"ס מרביצים חזק? :roll:

דרך אגב, ההערה המוזרה שלך לגבי הדיזל - ברור שזה כיף, הרבה יותר כיף מבנזין וגם חסכוני יותר. :idea:

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

1.

זו יופי של מערכת, סאונד טוב, בטח בשביל העובדה שסה"כ זה לא טופ אוף דה ליין, אבל למה למען השם כל כך הרבה כפתורים? במקרה הטוב זה מציק, ובמקרה הרע זה מסוכן, כשאתה מנסה לברר על מה ללחוץ תוך כדי נהיגה. הרכב אצלנו כבר מעל שנה ועדיין לא התרגלתי להכל. הם פשוט ערבבו בין הכפתורים של האודיו לכפתורים של מערכת הבקרה (הכפתור העגול הגדול משמש בורר בין פונקציות שונות, בדומה לעכבר מחשב).

אני דווקא מאוד אהבתי את שלל הכפתורים של המערכת, בניגוד לרכבים אחרים, בכדי להגיע לפונקציה מסוימת, לא צריך ללחוץ על כפתור, להכנס לתפריט, לגלול למטה, ללחוץ פעמיים ימינה ואז להגיע, יש פשוט כפתור שכתוב עליו מה שמחפשים.

נכון, צריך להתרגל למערך הזה של שלל כפתורים אבל לאחר שמתרגלים, זה הרבה יותר נח מאופציות מעוטות כפתורים.

מאחר וזו בעצם זוגתך שנוהגת הרבה ברכב, מעניין לשמוע מה דעתה על העניין, שאל אותה.

מבלי להכיר אותה, סביר להניח שהתשובה המצויה של האשה הממוצעת תהיה "מה זה טרבל?" אבל ניחא, שאל אותה בכל זאת :lol:

2. השתלות של אסטרות V6 בוצעו עוד בשנות ה 90.

היו אפילו V8 מקוריות מהמפעל (אבל זה כבר באמת רכב מפלצת רק להומולוגציה ל DTM).

לצערנו הרב, לא בישראל.

3. לדעתי יש לך טעות, הרכב לא שוקל "כמעט שני טון".אם אני זוכר נכון, קצת פחות מטון וחצי.

4. אני מסכים לחלוטין, ההגה אילם, הרכב לא משרה תחושת בטחון בנהיגה מהירה, הרכב בכלל לא מיועד לזה. אבל קח אותו לכביש מהיר ומפותל (מי אמר נס הרים?) ופתאום תגלה שאתה נוסע מהר מאוד ביחס למשפחתומטית ליסינג.

5. בקשר לג'אנטים, תתחיל לחפס אינסיגניות בפירוקיות.

6.יופי של סקירה, נהנתי לקרוא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אהבתי את הסקירה, כיף לקרוא. :-D

רק לא בדיוק הבנתי אם ה-140 כ"ס מרביצים חזק? :roll:

דרך אגב, ההערה המוזרה שלך לגבי הדיזל - ברור שזה כיף, הרבה יותר כיף מבנזין וגם חסכוני יותר. :idea:

140 כ"ס ברכב הזה זה כמו להיות עם מנוע 2,200 כ"ס... בערך. שכחתי לציין שלא מרגישים כמעט בכלל את ה-Turbo-Lag המפורסם, בטח בנהיגה רגועה. וגם לא שומעים אותו (די חבל, האמת).

לגבי ההערה על הדיזל- היא מוזרה בשבילי. אני בגיל שזוכר איך דיזלים היו מוקצים לחלוטין. מי חלם שזה יהיה מנוע כל כך נפוץ בפרייבטים (באירופה, לא פה).

כיף לקרוא :)

תודה.

1.

אני דווקא מאוד אהבתי את שלל הכפתורים של המערכת, בניגוד לרכבים אחרים, בכדי להגיע לפונקציה מסוימת, לא צריך ללחוץ על כפתור, להכנס לתפריט, לגלול למטה, ללחוץ פעמיים ימינה ואז להגיע, יש פשוט כפתור שכתוב עליו מה שמחפשים.

נכון, צריך להתרגל למערך הזה של שלל כפתורים אבל לאחר שמתרגלים, זה הרבה יותר נח מאופציות מעוטות כפתורים.

אני חושב שזה בגלל שאני לא נוהג קבוע ברכב, אז עוד לא התרגלתי למערך הכפתורים הנ"ל... אבל כמו שציינתי, הם יכלו להימנע מלערבב בין כפתורי השליטה במערכות הרכב לבין השליטה באודיו (אולי לא- הרי סה"כ זה GM וכנראה שהמערכת היתה נתונה מראש).

מאחר וזו בעצם זוגתך שנוהגת הרבה ברכב, מעניין לשמוע מה דעתה על העניין, שאל אותה.

מבלי להכיר אותה, סביר להניח שהתשובה המצויה של האשה הממוצעת תהיה "מה זה טרבל?" אבל ניחא, שאל אותה בכל זאת :lol:

ניחשת נכון... לא יודעת. 8) מבחינתה, לוחצת על ON ומחליפה תחנות ברדיו\שירים בדיסק. לא מתעסקת עם SOUND.

2. השתלות של אסטרות V6 בוצעו עוד בשנות ה 90.

היו אפילו V8 מקוריות מהמפעל (אבל זה כבר באמת רכב מפלצת רק להומולוגציה ל DTM).

לצערנו הרב, לא בישראל.

יודע, היה לי כזה, שלט רחוק של TAMIYA:

b_58263.jpg

:twisted:

3. לדעתי יש לך טעות, הרכב לא שוקל "כמעט שני טון".אם אני זוכר נכון, קצת פחות מטון וחצי.

צודק; טון וחצי. בכל זאת הבראבו שדובר עליה בנ"ל עדיין קלה ב-250 ק"ג... כמה שזה משנה.

4. אני מסכים לחלוטין, ההגה אילם, הרכב לא משרה תחושת בטחון בנהיגה מהירה, הרכב בכלל לא מיועד לזה. אבל קח אותו לכביש מהיר ומפותל (מי אמר נס הרים?) ופתאום תגלה שאתה נוסע מהר מאוד ביחס למשפחתומטית ליסינג.

5. בקשר לג'אנטים, תתחיל לחפס אינסיגניות בפירוקיות.

לא מתאים- הקוטר ומרווח ברגים אותו הדבר, אבל רוחב ואופסט שונים. אני לא רוצה משהו שחורג מהמקור. מה גם שאני לא מתחבר לעיצוב שלהם.

6.יופי של סקירה, נהנתי לקרוא.

תודה, נהניתי לכתוב.

הייתי רוצה תמונה של האסטרה עם אבטיח לצידה, לקנה מידה, כמובן.

אנחנו עוד לא בעונה... תפוז היה קטן מדי. :-D

פורסם

סקירה נחמדה, נהניתי לקרוא ולצפות בתמונות, תודה רבה. גם אשתי ואני החלטנו לקנות לה אופל אסטרה חדשה אוטומטית (עלייה לכביש, ינואר 2012). הרשה לי לחזק כמה נקודות שציינת, ואף להשוות אותן לרכבי הפרטי (סיאט לאון ידנית, מאי 2012):

* בהשוואה ללאון, האסטרה נוחה שבעתיים. בכל תנוחת ישיבה ובכל סוג נסיעה, המעמורות שישבני מקבל מהלאון, לא באות לידי ביטוי באסטרה.

* יש קונצנזוס די רחב לגבי איכות תא הנוסעים של הלאון (לשלילה), אבל לטעמי בכל אופן, הנדסת האנוש בלאון הרבה יותר טובה משל האסטרה, וזה בא לידי ביטוי בשני אופנים: אי-ריבוי הכפתורים (שבאסטרה פשוט הורג אותי) ואיכות החומרים (הלאון יותר שקטה מבחינת קרקושי הפלסטיקה). בהזדמנות זו אני חייב לציין שבאסטרה במהירויות שיוט גבוהות, אין רעשי רוח מבחוץ וגם רעש המנוע שלה שקט הרבה יותר משל הלאון (אגב, שניהם 1.4 טורבו, האסטרה עם 140 והלאון עם 125).

* כפתור בלם היד החשמלי הוא חיסרון משמעותי. אני מעדיף בלם יד רגיל, כמו בלאון (פחות מועד לתקלות).

* הטאסות, אוי הטאסות. נכון, המחיר ירד מ-134 ל-124 אלף, אבל הלאון עלתה הרבה פחות מהאסטרה ובכל זאת הגיעה הרבה יותר מאובזרת, וזה כולל כמובן חישוקי סגסוגת קלה. בכלל, אני חושב שהיבואן שלמה עשה כל מאמץ כדי להחדיר את האסטרה לשוק (לאחר ש-UMI די רצחו את המותג) עם אינספור פרסומות בכל אמצעי המדיה השונים, אבל מישהו שם שכח שיש למכור את הרכב במחיר טוב יחד עם חבילת אבזור נורמלית (חישוקים קלים, חלון בגג, מראות צד מתקפלות, הגה וידית הילוכים מצופי עור וכדומה, דברים שבלאון נמכרו כ"סטנדרט", גם אם לא באופן מפורש).

* מחשב דרך ו-USB. איך בשנת 2012 מוכרים רכב חדש בלי הפונקציות האלה? אגב, קיים בלאון.

* תצרוכת דלק, מסכים איתך, האסטרה שותה יותר מדי דלק. אם כי באופן טבעי קשה להשוות ללאון, שהיא ידנית וצריכת הדלק שלה הרבה יותר טובה.

* המזגן באסטרה יותר טוב מבלאון, נקודה. אבל (!) יש איזשהי תופעה שחשוב לציין אותה - המזגן מפסיק בבת אחת לעבוד לשנייה אחת בלבד (מן נפילת מתח שכזו) בעת העלאה או הורדה של הילוך. זה לא קורה כל הזמן, אבל זה קורה לפעמים. ולפי מיטב הבנתי, לא מדובר בכשל טכני של היצרן כי מספר חברי פורום ציינו בזמנו את העובדה הזו.

* זמינות כוח לא חסרה באסטרה, באופן יחסי לרכבים דומים עם תיבה אוטומטית באותו הסגמנט.

* אולי זה יהיה עוול להשוות את הסעיף הזה ללאון, אבל מערכת השמע באסטרה היא פשוט זוועה לעומת הלאון. זה פשוט לא בר השוואה כלל וכלל. מה שכן, בלאון שמונה רמקולים ואני לא בטוח כמה יש באסטרה.

* לאחר קבלת האסטרה, התקנתי בה מערכת מולטימדיה. חייב לציין שמבחינתנו לפחות, מיותר לחלוטין ולא מועיל. עדיף להישאר עם המערכת הסטנדרטית המקורית (אבל שוב, איש איש וצרכיו).

* מבחר הצבעים של האסטרה (יחסית ללאון) פשוט לוקה בחסר. איפה הצבעים השמחים? אנחנו בחרנו בכחול כהה (עוד טעות, בדיעבד היינו בוחרים בצבע אחר).

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם
...

מסכים עם רוב הדברים שלך, למעט מערכת השמע- אולי כי הרכבים שאני יכול להשוות אליהם נחותים\ שווים לאסטרה. סה"כ מערכת טובה מאד.

אגב, זה מעניין שאתה משווה לליאון; אני מאד התחברתי לצורה שלה, אבל חששתי מהברית הקדושה עם צ'מפיון וסאגות ה-DSG, מה גם ששוב, דרישת הסף היתה אוטומט ואאל"ט, הליאון (במחיר דומה לאסטרה) נמכרה עם ידני.

יופי שהוספת מידע לסקירה.

• תוכן חדש...