Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד בפני רכישת שני מזגנים, האחד עילי לחדר שינה (כ-10 מ"ר) והשני מיני מרכזי לשאר חלקי הדירה (כ-80 מ"ר נוספים).

הדירה היא דירה עליונה בבית משותף באזור חיפה.

יש לי חשמל תלת פאזי, הדרישה (כנראה) לאינוורטר (חיסכון ויעילות??) ושאלותי הן:

איזו חברה ואיזה דגמים (אם למישהו יש ניסיון או ידע)?

המלצה למתקין סופר מקצועי,אמין ודייקן?

תודה.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אני ממליץ על איציק נ., שביצע בסלון ביתי עבודה שופרא דשופרא!

עשה אצל מכר עבודה מעולה, אפילו שהוא לא ידע שהוא מהפורום וגם לא קיבלתי המלצה ע"י חבר פורום. באמת רמה גבוהה מאוד, ממליץ לך בחום לקחת אותו.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

בסוף אני עוד אסמיק :lol: :lol:

ולענייננו: אני לא עובד באיזור חיפה מהסיבה הפשוטה שאני מהמרכז והתקנות אני מבצע במקומות שאני יכול לתת שירות סביר ושאינם מצריכים נסיעה של מאה קילומטר לכיוון :wink:

מבחינת מזגנים: קח את זה שיש לו אחריות הכי ארוכה ודירוג הכי טוב.

לתדיראן יש בדכ מבצעים בקיץ של שלוש שנות אחריות, ולכן הייתי מתמקד בהם. עם טורנדו אין לי ניסיון במיני מרכזיים (כבדרך אגב, אני נמנע מלהתעסק עם מיני מרכזיים או להמליץ עליהם). עם העיליים יש לי ניסיון טוב ואני ממליץ. כדאי להתמקד בדגמים הטובים ופחות בדגמי הליסינג (או, במילים אחרות, תשתדל לא לקנות את הדגמים הכי פשוטים - לא רק בגלל העיצוב אלא גם בגלל רמת הרעש שהיא בדכ נמוכה יותר בדגמים היקרים יותר). השקט ביותר שנתקלתי בו הוא טורנדו סופר דיזיין (על עוצמת איוורור מקסימלית).

בהצלחה, ואם יש עוד שאלות, אנחנו כאן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אל תקח מתקין שאין לו מקדח יהלום.

אלו עם הקונגו/פטישון שוברים פותחים בקיר חור מכוער גדול ואז מתקנים עם מלט טיח גבס,

והתיקון נראה בד"כ כמו הפרצוף שלהם.

המתקין שלי קדח בסבלנות ואיטיות רבע שעה, במקדח שעולה 3000 ש"ח חור עגול מושלם,

בדיוק בקוטר שהצנרת תכנס, הרווח כמעט בלתי נראה והמילוי מינימלי.

דרוש תושבת מזגן מגולוונת, ותעמוד על זה שהחיבור לקיר יהיה עם 4 ברגים במקום 2 כמו שכל החאפרים העצלנים עושים.

דרוש פלטות גומי בין התושבת לקיר להנחתת הויברציות מהמנוע, למנוע מהן הרעדת הקירות והחלונות.

אל תניח שום הנחות, רוב בעלי המקצוע עצלנים ורוצים להתחפף מהר ככל האפשר לקליינט הבא.

כבר התחשמלתי מהתקנה מחורבנת, בדוק הארקה לאחר התקנה.

אה, מחזק את איציק, מיני מרכזי זה מכה בחשבונות חשמל.

חבר שלי החזיר לחנות את הדראק המרכזי אחרי חשבונות של 1500 ש"ח בחודש.

• תוכן חדש...