Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים התקינו לי תושבות מנוע חדשות ,היה צריך להתקין 3 תושבות אבל התקינו 2 מסיבה שהמוסכניק לא הצליח לשחרר שם בורג ואמר לי שהוא יעשה לי את זה ביום אחר אז הוא החליף לי רק 2 אבל אחרי ההחלפה נהיה לי בעיה בגיר , הוא פשוט לא טופס הילוכים נגיד אני מעביר לפארקינג הוא נישאר על רוורס ... קודם זה היה עובר לפארקינג כאשר היתי מעביר בחוזקה קצת עכשיו זה ביכלל לא תופס את ההילוכים אני מעביר מדרייב לניוטרל האוטו כאילו על דרייב ואני מרגיש גם כשאני מעביר שהוא חלש כזה לא תופס הילוכים לא עושה את הקליק נורמלי אני לא יכול להאמין לזה שיש אחרי החלפת התושבות התחילה הבעיה הזאת בגיר וביגלל זה אני יצטרך להחליף גיר שזה עולה 4000++... פשוט לא יודע מה לעשות אולי מישהוא יודע במה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

שלום, איזה רכב יש לך?

לפי כללי הפורום חייבים לציין סוג רכב בכותרת של הירשור.

כמו כן, בכותרת אמורים לכתוב את תקציר הבעיה - ראה עריכה לדוגמא.

נשמע כמו כבל גיר לא מכוון או בוקסות שלו בלויות.

פורסם

מצטער אני חדש בפורום .. מדובר במאזדה 323F דגם שנת 2000 אוטומט..

אבל זה לא מוזר שזה התחיל כמה דקות אחרי החלפת התושבת? והאם הבעיות שציינת יקרות?

פורסם

לא מוזר. לדעתי לאחר החלפת תשבות מיקום המנוע והגיר ביחס למרכב הרכב השתנו קצת, והבעיה שהייתה קיימת גם קודם (אמרת בעצמך שהיה קשה לשלב ל P) החריפה.

אני לא חושב שזה בעה בגיר עצמו.

פורסם

אתה מתאר מצב של שינוי גובה המנוע.

עם זאת, אם זכור לי נכון, לא יתכן לחץ שונה על התיבה היות והיא מחוברת ישירות למנוע.

פורסם

החלפת התושבות היו ביגלל רעידות חזקות באוטו. הרעידות הכי חזקות היו ברוורס והם היום ממש חזקות אחרי החלפת 2 התושבות ברווס נהיה פחות רעידות אבל בשער ההילוכים זה עדיין רועד. וגם נוספה הבעיה עם הגיר אני בקושי חונה את האוטו. יכול להיות שנישארו הרעידות ביגלל שלא החלפתי עדיין את התושבת השלישית? כמו שהבנתי השלישית שלא הוחלפה היא התושבת של המנוע. או שיכול להיות שהבעיה בגיר גם ביגלל שלא הוחלפה התושבת השלישית? מה אתה יכול לייעץ לי לעשות במצב שלי?

פורסם

Buki:"לא מוזר. לדעתי לאחר החלפת תשבות מיקום המנוע והגיר ביחס למרכב הרכב השתנו קצת, והבעיה שהייתה קיימת גם קודם (אמרת בעצמך שהיה קשה לשלב ל P) החריפה.

אני לא חושב שזה בעה בגיר עצמו."

לדעתי אתה צריך לחזור אליו כדי שיסדר את הנושא.

פורסם

אני מתאר לעצמי שהתושבת האחרונה היא התושבת התחתונה אחורית, היכן שקיר האש.

היא זאת שמפרידה בין הזעזועים של המנוע לתא הנוסעים.

דרך אגב, כל התושבות רצוי להחליף למקוריות או לאיכותיות כגון של חברת NOK

אם לא, הרעידות ימשיכו.

שי.

פורסם

שלום לך.

קודם כל מדובר בכיוון לקוי של הכבל בין הידית הילוכים לבין הגיר לכן הידית לא מכוונת להילוכים.

לפני שנוגעים בכיוון הכבל יש לוודא שכל תושבת המנוע תקינות והמנוע יושב במקומו כמו שצריך אחרת הכיוון כל הזמן ישתנה משום שלמנוע יש תזוזות קיצוניות מידי.

אחרי שמתקנים את עניין תושבות המנוע מבצעים כיוון, הכיוון נמצא על הכבל ידית הילוכים בחיבור לגיר, ישנו סדר פעולות מסויים שמבצעים טרם הכיוון ובזמן הכיוון אחרת הכיוון לא יהיה מדוייק.

יקיר.

• תוכן חדש...