Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטם שמשה קדמית ללאונה 87.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ברשותי לאונה קופה 87. על השמשה הקדמית מורכב אטם לא מקורי שאינו מבצע אטימה מלאה בין השמשה לקורות.

ב2 קורות הקדמיות (מצידי השמשה) התחלתי לגלות ריקבונות וברצוני להכניסה לעבודת פחחות לשחזור מסגרת השמשה הקדמית כדי למנוע התפשטות החלודה.

אטם השמשה הקדמית המקורי בלאונה הינו "מרובע"- בכל אחד מארבעת פינות השמשה ישנו חלק קשיח המעוטר בניקל/דמוי ניקל ובמעין פלסטיק או חלק קשיח.

ברצוני להשיג את האטם המקורי טרם ההכנסה לעבודת הפחחות:

1. האם גודל השמשה הקדמית ןכך גם גודל האטם זהים בגדם הקופה ובדגם הסדאן הרגיל?

2. מאיכן ניתן להשיג אטם כזה (לא איתרתי באיביי, יכול להיות שאני לא קורא לו בשמו הנכון)? בעדיפות לא אצל היבואן.

תודה לעונים,

ברי.

פורסם

אהלן ברי !

אתה עושה בשכל - כי אם יש סימני חלודה וריקבון זה אומר שכל האזור חולה, ע"מ שלא יתפשט כדבריך מומלץ לעשות את התיקון הנ"ל בהקדם כל עוד ההשקעה "שווה" את זה.

הייתי ממליץ לך לבדוק תחילה אצל זגגים שמכירים את הרכב (הותיקים) - הם בטח ידעו כיצד לעזור ולאן לכוון.

אכן, גודל ומסגרת השמשה הקדמית זהה בכל הלאונות בדור ה-III , הן במרכב הקופה, הסדאן והסטיישן.

שיהיה בהצלחה !

פורסם
אהלן ברי !

אתה עושה בשכל - כי אם יש סימני חלודה וריקבון זה אומר שכל האזור חולה, ע"מ שלא יתפשט כדבריך מומלץ לעשות את התיקון הנ"ל בהקדם כל עוד ההשקעה "שווה" את זה.

הייתי ממליץ לך לבדוק תחילה אצל זגגים שמכירים את הרכב (הותיקים) - הם בטח ידעו כיצד לעזור ולאן לכוון.

אכן, גודל ומסגרת השמשה הקדמית זהה בכל הלאונות בדור ה-III , הן במרכב הקופה, הסדאן והסטיישן.

שיהיה בהצלחה !

היי ארתור, תודה על המענה:

1. גם אני שיערתי וכך גם אומר ההיגיון שהמערכה הקדמי על חלקיו בקופה ובסדאן זהים, אבל שמעתי גם אמירה שונה לגבי השמשה הקדמית. לכן חשוב לי לדעת בוודאות כדי לא להגיע עד לפחח עם אטם לא תואם .

2. יש לך זגג כזה באיזור שפלה/מרכז/שרון שתוכל להפנות אליו?

פורסם

המידות של החלון הקידמי של הdl והקופה שונים

פורסם
המידות של החלון הקידמי של הdl והקופה שונים

תודה.

אשמח אם תוכל להפנות אותי לחנות/בעל מקצוע.

פורסם

אם אני זוכר נכון החלון הקידמי בלאונה יושב בהדבקה ללא גומי כמקובל היום ברוב הרכבים,הגומי בצדדים אין לו השפעה על האטימה.

שוב זה רק מזכרון אולי אני טועה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני בהתלבטות דומה,

אני לקראת שיפוץ של לאונה קופה GL ידנית.

אני מתלבט האם להכנס לפרוייקט בגלל דבר אחד:

מצד אחד מדובר ברכב נדיר במצב מכני מעולה, יד ראשונה עם ק"מ ברצפה

מצד שני הרכב אמנם יפה בחוץ אבל יש כמה רקבונות הדרושות התייחסות, ואם כבר מתקנים אז

חשבתי לעשות צביעה כללית לכל האוטו כולל פירוק שמשות.

רקבונות קיימים בעיקר ב:

1.דלת אחורית

2.מתחת למגבים הקידמיים יש רקבונות

השאלה מה ניתן לעשות, מצד אחד חבל לי להשקיע אלפי שקלים בשיפוץ

שירד לטמיון במהרה עקב חלודות שיתפתחו עקב גומיות לא מקוריות.

מצד שני מדובר ברכב נדיר במצבו כאמור יד ראשונה עם ק"מ נמוך ביותר ויש לי רצון לשמר אותו שנים רבות.

בפנים הרכב חדש - מושבים כחדשים ללא קרעים - המושבים המשופרים של ה GL.

אם אני מגיע הקיץ לארה"ב ,יש מצב שאצליח להשיג גומיות מקוריות לכל הרכב?

פורסם

ישנו בחור בשם אלפרד, באיזור התעשייה תלפיות, היום הוא בעיקר מתקן חלונות חשמל, אבל בעבר משך שנים רבות היה זגג רכב, הוא בעלים של מספר אספנויות בעל לב רחב, ידיים טובות מאוד וידע נרחב עד מאוד, הוא בעל חולשה לאמריקאיות (רצוי קדילאק) כך שיש לו את הקשרים הנדרשים בארה"ב אני חושב שהוא יכול לסייע לך אם תבקש ממנו יפה.

• תוכן חדש...