Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה יטי 1.2 ידני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין בחוות דעת על סקודה יטי ידני 1.2

מנהגים שצברו קילומטרים על הרכב

אמינות תחזוקה

נוחות

איכות הנסיעה

איזה חסרונות מתגלים עם הזמן

יובל

פורסם

תראה, אומנם זה ידוע שסקודה זה רכב האלים שתוכנן, עוצב ויוצר באולימפוס וכי רק יחידי סגולה ראויים לנהוג בפאר היצירה הזאת, אבל העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא שאם הרכב הוא בצבע Candy White ומספר הרישוי שלו הוא 81-776-76, בדוק אותו היטב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בבעלותי ייטי ידני עשיתי קצת יותר מ4000 ק"מ אני בנתיים מרוצה מאוד מהרכב הוא מרגיש מאוד איכותי מבח

ינת פנים הרכב פלסטיקה ואיכות הרכבה, כמו כן אני אוהב את תנוחת הישיבה הגבוה וצריכת הדלק הטובה, לדעתי במחיר הנוכחי מדובר בחבילה משתלמת הרבה תמורה לכסף ויחסית לרכב ברמת האיבזור הבסיסית יש חבילת איבזור לא רעה בכלל, מקווה שעזרתי..

פורסם
תראה, אומנם זה ידוע שסקודה זה רכב האלים שתוכנן, עוצב ויוצר באולימפוס וכי רק יחידי סגולה ראויים לנהוג בפאר היצירה הזאת, אבל העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך היא שאם הרכב הוא בצבע Candy White ומספר הרישוי שלו הוא 81-776-76, בדוק אותו היטב.

באמת שאני רוצה לראות את הפרצוף של בעל היטי הנ"ל, לאחר שמבצע חיפוש בגוגל על המספר רישוי שלו ומגלה מה עבר על הרכב שלו. יכול להיות מעניין.

פורסם

לא בטוח כלל אי פעם הוא יבצע חיפוש כזה, 99.9 מהנהגים בארץ לעולם לא יידעו שיש דבר כזה פורום של רכבים באינטרנט, לחלק נרחב צריך להסביר בכלל מה זה פורום, לשאר ייקח לא מעט זמן אם בכלל, להבין מה אנחנו עושים פה.

בקשר ליטי המדוברת, ראיתי בוודאות שאוטודיל מכרו את הרכב עם מדבקת הקרבון שאני הדבקתי על הגריל, אז כול עוד הבעלים הנוכחי לא הוריד את זה (אני בספק, זה יצא ממש טוב) אפשר לזהות את הרכב ככה:

ImageUploadedByTapatalk1365154491.555626.jpg

פורסם

זוג חברים עם תאומים שביקשו המלצה ממני קנו את הרכב לפני קרוב לשנה (קצת פחות). הזהרתי אותם מפני תא המטען שיבדקו אם הוא מתאים להם לפני שהם קונים בגלל כל הקטע של שני תינוקות בו זמנית. הלכו, בדקו וקנו. מאז הם תמיד טורחים להודות לי על ההמלצה. מאוד מרוצים ממנו. רוב הזמן הוא אצל האישה שנוסעת עם התאומים לכל מקום. צריכת דלק ממוצעת (הרוב נסיעות עירוניות קצרות) של 1:13 שבטח יכולה להשתפר מאוד אם הרכב ייסע גם בבינעירוני אבל זה בסך הכל רכב שני אצלם במשפחה אז זה היעוד שלו לנסיעות קצרות קרוב לבית. בתכלס מבחינתם מדובר ברכב שימושי ותמורה טובה למחיר ששילמו

פורסם

חבר לעבודה קצת מאוכזב מהייטי הידני רק בגלל שהוא לא מגיע לתצרוכת של אחד ל17 שהבטיחו לו

והוא נוסע בעיקר בין עירוני

חוץ מזה הכל באוטו מעל ומעבר

:wink:
פורסם

אף רכב לא מגיע לנתוני היצרן, מי ש"מצליח" להגיע לנתוני היצרן או אף לעיתים להתעלות עליהם כמו חלק מהכותבים בפורום, פשוט מודד לא נכון, או מגזים ומהלל את רכבו סתם/לשם מכירה.

• תוכן חדש...