Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי הביתה לאחר חופשה בת שבועיים בארץ הקודש והרגשתי צורך לתת כמה פירגוניםף אז הנה, ריכזתי אותם:

מסעדת דוניה רוסה- אחרי שבחופשה הקודמת לא הצלחתי למצוא שולחן פנוי הפעם לא וויתרתי והגעתי לשם עם אישתי והילדים.

המסעדה עצמה מעוצבת ממש יפה, את פנינו קיבל צוות סופר נחמד וחברותי.

הזמנו מנות ואז הצטרף אלינו אורי (חבר הפורום ובעל המסעדה), אחלה בחור ששמחנו להכיר והעביר איתנו קצת זמן (עד שהסטייק שלו היה מוכן :wink:).

אז הגיע האוכל והכל היה פשוט מ צ ו י י ן!!!

הבשרים ברמה גבוהה וצלויים כמו שצריך ואפילו אישתי שפחות היתה בקטע של בשר נהנתה מסלט פטריות ורביולי מצויינים (בדר"כ מסעדות בשרים נופלות חזק במנות שאינן בשריות).

בקיצור- אם לא ביקרתם- חובה!!! אחלה אנשים, אחלה אוכל, יופי של נוף וכבישים בסביבה.

TIG- יצרתי עימם קשר לגבי התייעצות בעניין מערכת פליטה לרכבי, הם היו ישרים ומקצועיים ולא התביישו לומר שניתן למצוא אצלהם פתרון למה שאני מבקש אבל יש בשוק פתרונות טובים ונכונים יותר ואף המליצו על כמה כאלה.

לא מכיר הרבה בעלי מקצוע שבמקום לדחוף את מרכולתם ינהגו במקצועיות וימליצו על מוצר אחר שלא מתוצרתם.

שאפו.

אל על- בתור קוטל סידרתי הרגשתי צורך גם לפרגן כשהגיע, והפעם באמת הגיע.

במהלך הטיסה לארץ נתקלנו בצוות דיילים ומנהל שירות מ ד ה י מ י ם, הם פשוט "קירקרו" סביב הנוסעים נון סטופ לאורך כל הטיסה במטרה לשרת אותם כולל מנהל השירות שפשוט פרפר לאורך כל המטוס ודאג אישית לכולם (הבנאדם בא אלי ב-2:00 לפנות בוקר לשאול אותי אם אפשר לפנק אותי בוויסקי וכו' מהביזנס...).

השיא היה אחד הדיילים ששמע שאישתי עתידה לחזור להונג קונג עם הילדים בלעדיי ובלי להסס ביקש את כתובת האי מייל שלי כדי לנסות לארגן לעצמו משמרת על הטיסה שלה כדי שיוכל לסייע לה או לפחות לדבר עם צוות הדיילים בטיסה שלה כדי שיעזרו לה במה שצריך.

אתמול אכן קיבלתי ממנו אימייל בו ביקש את פרטי הטיסה שלה כדי שיוכל לדאוג לה כפי שהבטיח.

שאפו ענק!!!

אין לי רשמים מטיסת החזור כיוון שמתוך 11 וחצי שעות ישנתי בערך 11 שעות....

זהו, שיתפתי.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

בטיסות אל על יש דיילים?

אני תמיד קיבלתי את ההרגשה שהם מתחבאים ישר אחרי שאומרים לחגור חגורות...

כנראה צוות חדש או היה משהו באוויר של המטוס שגרם לכם להזיות...

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

כמו שציינתי, אני הראשון לקטול את אל על על השירות (או הצפיפות, או היעדר VOD בטיסות של 11 וחצי שעות....) אבל הפעם זה עבר מדהים, צוות פשוט מצויין.

מקווה שזה באמת שינוי בגישה ויהיה עקבי.

פורסם

אני חושב שהדייל יעריך אם תכתוב מייל לזכותו לאל על, לאישתי יש קלסר שלם מהימים שהייתה בתחום השירות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לאחרונה יצא לי לטוס מספר פעמים באל על והשירות אכן היה פנטסטי !

יחס מעולה לילדים, התעניינות בצרכים של הנוסעים ומתן שירותים שונים ללא הפסקה.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם
אני חושב שהדייל יעריך אם תכתוב מייל לזכותו לאל על, לאישתי יש קלסר שלם מהימים שהייתה בתחום השירות.

אני בהחלט מתכוון לעשות זאת.

פורסם

אני קולי תכווה שהדיילים כרכרו סביב הנוסעים ולא קרקרו סביבם...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

באמת מפתיע הנושא של אל-על. לפני חודשיים טסתי לאמסטרדם ולא היה משהו. אגב, אני טס לשם גם בשבוע הבא, וכהכנה הציעו לנו היום לשדרג את הכרטיס למושב מועדף, ביציאת החירום. שותפי, "טירון" בבדיקות באינטרנט, ישר הסכים. אני הגעתי, נכנסתי ל- Seatguru, ונחרדתי לראות שה"שדרוג" שעולה לנו 50$ לאדם בעצם מושיב אותנו ליד השירותים (במטוסי 767 של אל-על כך זה). מייד התקשרתי לבטל, אבל המושבים המקוריים שלנו, שהיו סה"כ סבירים, היו (כמובן) כבר תפוסים, ולכן יכולנו לבחור בין מושב ראשון אחרי העסקים, ששם יש גם סיכוי טוב לקבל תינוק צורח (שלי לא צורחים בטיסות ;-) ), או הרחק בירכתיים. אז לקחנו את הסיכון של תינוק. בקיצור - מרחו אותנו ולקחו מאיתנו כסף סתם. אנו טסים עימם אך ורק משום שאני צריך לחזור בשישי, ומשום ששותפי חוזר ממדינה אחרת, ועם חברות אחרות זה יוצא יקר יותר, השילוב הזה. לא דיברו פעם על שמיים פתוחים?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

חייב לציין שגם אני טסתי עם אל-על השבוע והיחס היה מעולה, בהחלט שיפור מהחווית הקודמות שלי עם החברה.

למען האמת אני עדיין לא בטוח אם אני מרגיש ככה בזכות השירות או הדיילת היפייפיה שלא יכלתי להוריד ממנה את העיניים, אבל מנהל השירות השמנמן שנוגד את היופי שלה כנראה מאזן את ההרגשה לטובת השירות ולא הנראות:lol:

נקודה מאכזבת באמת הייתה ה in flight entertainment. היו מלא באגים, הרבה קפיצות צבעים והפרעות בצפיה, לפחות בשני מושבים ראו כאילו שמו white balance סגול לחלוטין, כשבחרתי לראות סרט אחד קיבלתי סרט אחר והייתי צריך לשחק בין הערוצים "על עיוור" בלי קשר למה שכתוב.

אה, התקלה הכי מוזרה אבל אני חייב לציין אותה לטובה (מי שנפל עליה זכה האמת)- היה מושב שמערכת המולטימדיה לא הגיבה והציגה את כל הפרקים של הפרלמנט ברצף לאורך כל הטיסה בזמן שלאשר הנוסעים אפילו לא הייתה אפשרות לבחור לראות את הפרלמנט:lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

מאור לאן טסת? אולי זה רק בטיסות ארוכות? או בטיסות למזרח היכן שהמתחרות מציעות שירות סופר-דופר?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
בטיסות אל על יש דיילים?

אני תמיד קיבלתי את ההרגשה שהם מתחבאים ישר אחרי שאומרים לחגור חגורות...

כנראה צוות חדש או היה משהו באוויר של המטוס שגרם לכם להזיות...

הנסיון האחרון שלי עם אל על הוכתר בהצלחה, טיסת בוקר מעולה עם אוכל נחמד וצוות שנתן שירות מדהים. בטיסת לילה חזרה כמובן הייתה פחות תנועה מצד הדיילים (מטוס חשוך, רב הנוסעים ישנים) אבל גם כן היה שירות ראוי לציון. כמובן שמבחינת בידור אל על נמצאת מאחור (במיוחד ב737 שהמסכים הם כל כמה שורות, וממילא הם קטנים), אבל לי אישית בתור אחד שמתרכז בחווית הטיסה ובנופים שרואים מהחלון זה לא ממש מפריע.

פורסם
אני קולי תכווה שהדיילים כרכרו סביב הנוסעים ולא קרקרו סביבם...

פשוט צחקתי :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם

טסתי ללונדון. האמת שאני עדיין כאן, ככה שאוכל לדווח ביום ראשון איך הייתה הטיסה חזרה.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

לפני כמה שבועות טסתי לרומא עם אל על. שירות בסדר, לא משהו יוצא דופן. בהלוך היה צפוף מאוד,

הרגשתי ממש כמו בטיסות הצ׳רטר הזולות. בחזור שמו אותנו באקזיט, ככה שלא יכולתי לשפוט לגבי המרווח

והצפיפות. לדעתי באל על זה פשוט תלוי על איזה צוות נופלים. היו לי מקרים שהיה זוועה איתם, לעומת מקרים

שהם היו פשוט מצויינים, עם שירות מעל ומעבר, ועם מטוס עמוס ישראלים זה לא קל ;-)

• תוכן חדש...