Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קשור לאלעל אבל אם כבר מדברים על חברות תעופה...

טסתי עם אליטליה לפחות 8 פעמים בעבר ותמיד איכשהו משהו נדפק אצלהם - מטען לא מגיע, טיסה מבוטלת, קונקשן מאחר וכו'.

בפסח טסתי עם אשתי לחופש קצר ברומא בלי הילדים פעם ראשונה ואליטליה התעלו על עצמם.

מת"א לרומא הוגש אוכל שפשוט היה בלתי אכיל (ולי יש סטנדרטים מאוד גמישים). משהו קר ומגעיל שעשוי מאיזה ירקות מאודים ונראה כאילו אכלו אותו והקיאו חזרה, פשוט מחריד.

חזרה מרומא אפילו יותר גרוע - כל מי שהזמין מנה כשל"פ קיבל מנה קפואה, כלומר ממש גוש של קרח שאי אפשר לעשות איתו כלום, והדיילות ממש לא גילו כל עניין בכך : לטענתן אי אפשר לחמם את זה ו"תתלונן בחברה".

גם המנות הלא כשרות היו כמה חתיכות פסטרמה גועלית עם אותם הירקות הבלתי מזוהים.

אז לא להתבעס על אלעל, יש עוד הרבה מתחתיהם :?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אליטליה ואיבריה ידועות כחברות תחתית. שתיהן אלופות באיבוד מזוודות.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני טסתי רק פעם אחת עם אליטליה, ת"א-רומא-ניו יורק (וחזרה) בעסקים, והיה רמה אחת מעל אל-על מבחינת נוחות ומבחר במערכת הבידור. האוכל היה טעים, אבל בעסקים גם של אל-על טעים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

שאלה לאליבאבא [ולא רק]ואני יודע שהיא קצת מוזרה:

כמו כולם גם אני מעדיף טיסה נוחה, מסעדה טובה וכן הלאה, כשלא טוב זה לא נעים אבל...מרמה מסוימת של שפל וזה קורה רק לפעמים, הדברים מתחילים להיראות כה מוזרים ומגוחכים שאני רק מצפה להחרפה נוספת שתהפוך לחוויה ייחודית ולעיתים משעשעת.

אגב, יש חברה שעמה הגעתי לשיאי האבסורד והגיחוך אך היא כל כך טובה בזה שהיא עברה אף את אינסוף האבסורד ועוררה שוב חזרה לכעס, בגלל הקושי להינתק מימנה. חוויה חד פעמית מספקת בהחלט אך זו חברה שעוסקת בבדור באופן קבוע ולא נוטה לוותר.

פורסם

אוי, הזכרתם לי קטע מצחיק שהיה לי באחת מהטיסות שלי עם thai-air כמדומני.

ישבתי במחלקה ראשונה במטוס קטן יחסית, טיסה קצרה כ"כ שאני אפילו לא זוכר מאיפה לאיפה היא הייתה, אי שם בין יעדים בתוך תאילנד עצמה. טיסה של כ40 דקות ממה שאני זוכר (בכל זאת, עברו בערך 10 שנים מאז)

בכל אופן, סחבק מתרווח בטיסה ומתחיל לדגום את הפינוקים של המחלקה הראשונה. מעבר לדיילות שמלקקות לך את התחת, התחלתי לחפש את מערכת המולטימדיה.

מוזר, לא מוצא... מכניס יד בין הכסא לקיר של המטוס (ובמחלקה ראשונה יש מספיק מקום כדי להכניס יד בחופשיות ולפשפש) - מרגיש משהו מרובע ורופף מעט. וואלה, מצאתי את הטלויזיה!

מתחיל למשוך, קצת חזק, קצת חזק יותר ו... פוף! קרעתי את כל הריפוד של הכיסא:lol: :lol:

מסתבר שאין טלויזיות והריבוע הרופף שהרגשתי היה חלק מהריפוד:lol: :lol:

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

פנדוב, זה לא הגיע לשפל שיצחיק, סתם זלזול בנוסעים, והנימה של ״אין מה לעשות, מצידי תתלונן״.

לא אישית לא משנה, לא באתי למטוס לאכול, אבל כזה חוסר שירות ממש צורם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

מקס - אני לא יודע מה נסיונך. אני מעדיף לטוס עם אל-על, בגלל השירות. כן. נסיוני ב"אל-על" יותר טוב מאשר במרבית החברות האחרון בהן טסתי. ניגוד לרוב הכותבים כאן אני מדבר על טיסות קצרות (לאירופה, לא טסתי באל-על טיסות ארוכות). אני לא טס במחלקות עסקים ומעלה, שבהן כנראה אל-על נמצאת בפיגור לעומת חברות אחרות, אבל במחלקת התיירים בהחלט אין לה במה להתבייש.

פאלו - בדיוק מהסיבה הזו הומצאו הסנדביץ' ותיק הגב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נסיוני עם אל על רב.

השירות של אל על עד היום (חוץ מטיסות לאילת, שם אין לך זמן לקבל שירות לא טוב) מנסיוני הוא מהגרועים שפגשתי.

טסתי איתם הרבה טיסות ארוכות, גם כמה פעמים בביזנס, המטוס, השירות ובעצם כל החוויה אפילו לא מתקרבת לרמה של חברות תעופה אחרות (חוץ מLOT נניח) שטסתי בהן וטסתי הרבה... אתה מרגיש כאילו לא מכבדים את ה6,000 ש"ח ששמת על הכרטיס אלא כאילו עושים לך טובה, כי בעצם זו האופציה הכביכול מונופוליסטית היחידה להגיע למספר יעדים בעולם ואין לך ברירה.

משום מה, כנראה החליטו גם לחסוך בחמצן בטיסות אל על. לא יודע מי מכם טס הרבה ושם לב לתופעה הזו, אבל ספציפית בטיסות של אל על אין כמעט חמצן במטוסים. כל הטיסה אתה מרגיש יבש כאילו ניתקו לך את האספקה של החמצן. זה משהו יחודי לאל על ולא יצא לי מעולם להרגיש דבר דומה בחברות אחרות.

פורסם
עזוב, מישהו אשכרה קרא לאוכל של מטוס "טעים"...:shock:

דווקא ישנן כמה טיסות שבהן באמת אפשר לקרוא לאוכל טעים

כמו זאת שבתמונה למשל, שיצא לי לאכול לפני כמה שנים...

Royal-Jet-interior.png

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם
דווקא ישנן כמה טיסות שבהן באמת אפשר לקרוא לאוכל טעים

כמו זאת שבתמונה למשל, שיצא לי לאכול לפני כמה שנים...

Royal-Jet-interior.png

ככה בדיוק נראית ארוחת הבוקר באל על. מיד אחרי שאתה מתעלף מחוסר חמצן ומתחיל לחלום.

פורסם

אני נמנע מלטוס אם אל על, כל פעם שאני מגיע לבקר בארץ משהו מתפקשש איתם, פעם נוחתים ביוון לתדלק (3 שעות עיקוב) :shock:

פעם השירות כל כך גרוע שפשוט אתה מתבייש לבקש שירות, כל פעם אני נותן צ'אנס וכל פעם מתאכזב מחדש.

ויצא לי לטוס יחסית הרבה.

לגבי דוניה רוסה אין לי מה לרשום, בקרוב אני יהיה בארץ וכמובן אקפוץ לשם אם כל המשפחה לאכול, כבר רשום אצלי ביומן פגישות (כן אני עדין עתיק ורושם ביומן ולא בפלאפון).

• תוכן חדש...