Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני שוקל להקים עסק, ואני מנסה לקבל הצעות מחיר מחברות הליסינג עבור ליסינג עסקי. הבעיה היא שבחלקן מבטיחים שיחזרו אליי וחלקם לא מסכימים לתת הצעות עד שהעבק יהיה קיים.

אם יש מישהו שיודע את המחירים לליסניג תפעולי עבור הרכבים הבאים אשמח לדעת.

אני מחפש רכב בעל שבעה מקומות ישיבה וכמובן שיהיה נוח לסחוב בו ציוד.

חשבתי על אחד מהרכבים הבאים:

ברלינגו שבעה מקומות

קאדי שבעה מקומות

(לפי מה שהבנתי אין יותר בליסינג לוגאן שבעה מקומות...)

אולי גם משהו בסגנון מאזדה 5.

עדיף שהרכב יוכר כמה שיותר מבחינת הוצאות ע"ח העסק ע"מ שאוכל לקזז/להזדכות.

תודה מראש

פורסם

חוות דעת שלי בתור אחד שנוסע די הרבה על רכבים בסגנון הזה.

מזדה חמש, אחלה אוטו. לא הרכב האולטמטיבי אומנם לסחוב ציוד אבל מפצה באמינות. ובנוחות יחסית לברלינגו וכו לדעתי.

וקיה קרניבל. לא הזכרת אותו אבל הוא ענק . שבע מקומות אמיתיים ולא רק בסרטוט... אפשרות להוציא את כל חמשת המושבים האחוריים ואז הוא מיני משאית בערך. והוא דיזל ככה שהוא לא זולל דלק בצורה מוגזמת ככ... ( אחד לתשע-עשר בערך.)

פורסם

אם אלה רכבים שנוסעים הרבה שקול לעבור לטנדרים האמריקאים הגדולים. בהם אתה יכול לקזז מע"מ על הכל, החזר בלו על סולר ואין שווי שימוש. החיסרון הוא רשיון עד 12 טון.

מעבר לזה, כשאתה מדבר על ליסינג קרא טוב טוב את החוזה ותתרחק מאלבר כי לפחות מהניסיון שלי השירות שלהם זה משהו שלא קיים ומחלקת הנהלת החשבונות חושבת שאלוהים הוא הסגן שלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה על התשובות.

שכחתי לכתוב שאני מדבר על קילומטראז' של 30K ומעלה בשנה....

בכל מקרה, מה המחירים שחברות הליסינג רוצות פחות או יותר?

תודה מראש

פורסם
אם אלה רכבים שנוסעים הרבה שקול לעבור לטנדרים האמריקאים הגדולים. בהם אתה יכול לקזז מע"מ על הכל, החזר בלו על סולר ואין שווי שימוש. החיסרון הוא רשיון עד 12 טון.

מעבר לזה, כשאתה מדבר על ליסינג קרא טוב טוב את החוזה ותתרחק מאלבר כי לפחות מהניסיון שלי השירות שלהם זה משהו שלא קיים ומחלקת הנהלת החשבונות חושבת שאלוהים הוא הסגן שלה.

שלום, נשמח לבדוק את פניתך.

באפשרותך לפנות אלינו בכתובת המייל pniyot @ albar.co.il או בטלפון 03-6151492

תודה, אלבר

• תוכן חדש...