Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונה של הrav4 החדש שלנו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיעה ראשונה ברכב ,הרכב מהנה מאוד ,המראות צד מאוד גדולות ויש שדה ריאה טוב ,,המזגן טוב מאוד ,

מרווח גדול לרגלים במושבים האחוריים,מדובר באנשים גדולים שיושבים מאחור .

.

VS74U.jpg

שהיה לי זמן אני יעלה את התמונות של הרכב מבפנים,חג שמח לכולם ,ושבת שלום .

פורסם

תתחדש וסע בדרכים טובות :)

אני אישית מעדיף את הראב4 על המאזדה CX-5 מפני כמה סיבות (מראה/טויוטה/ סחירות /ירידת ערך ועוד..) אך מצאתי מבחנים שנעשו בעולם שבהן זכה דווקא הCX5 ולא רק במחיר !!

מעניין אותי למה בחרתם אותו על המתחרים שלו ?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
תתחדשו.

ככה מוסרים רכב? עם קישוטים?

עם קישוטים ,שי של שוקולדים קטן ,ושני מחזיקי מפתחות של טיוטיה.

ולגבי השאלה של הראשון ,הלכנו לראות את הcx5 והמתחרות ואהבנו יותר את הrav4 החדש ,וגם בגלל ירידת הערך שלו

וגם בגלל שאהבנו יותר את היופי שלו ואת הגודל

יש הבדל עצום בגודל והמרווח בין הדגם הישן לחדש וגם בפנים שלו והחיצוני .

פורסם

חלק מהסוכניות מכסות את הרכב כמו בתערוכות רכב,בהחלט מוסך להרגשה.

תתחדשו ותהנו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תתחדש ותהנה. בהחלט מרשים - הייתי משוכנע שמסירות רכבים חדשים בישראל מתבצעות בהאנגר חשוך, עם אחד לחוץ בית שעומד עם דף ועט ורק מייחל לרגע שתחתום ותעוף לו מהעיניים עם הרכב.

פורסם
תתחדש ותהנה. בהחלט מרשים - הייתי משוכנע שמסירות רכבים חדשים בישראל מתבצעות בהאנגר חשוך, עם אחד לחוץ בית שעומד עם דף ועט ורק מייחל לרגע שתחתום ותעוף לו מהעיניים עם הרכב.

גם אני בהתחלה לא הבנתי למה הבן אדם צירף תמונה אקראית מגוגל, ואז הבנתי שהרכב שלו :wink:

פורסם

אני מתאר לעצמי שאצל יבואנים מסוימים ובדגמים מסוימים זה אכן ככה...

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

קיבלת אותו מתנה?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

תתחדש! רכב מקסים ובחירה טובה של הצבע.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

ממש כיף לקבל ככה את הרכב. אשכרה נותן הרגשה של יחס חם מצד היבואן.

אנחנו קיבלנו את הרכב עם הסברים מפורטים אך עם כתמים של מים ולכלוך =\

• תוכן חדש...