Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלי למשל, יש שליטה נפרדת על כל אלמנט דרך ה HU (אפשר לקבוע נק' חיתוך, סלופ, עוצמה וכמובן TA), כמו גם בפיוניר P99.

אלו אופציות כיוון שקיימות לרוב רק במכשירי הדגל של החברות השונות, אני לא כ"כ מכיר את רזי המכשיר שלך אבל אני מאמין שגם הוא יודע לעשות את זה.

SCANSPEAK

פורסם

אלי, הסאב משומש כנקודת יחוס ונותן הקצב היחידי/עיקרי במערכת.

בלהקה מוסיקלית מי נותן את הקצב? התופים או גיטרת הבאס, זה בדיוק התדרים שהסאב מנגן לכן הוא מהווה את נקודת היחוס האבסולוטית ונותן את התון העיקרי שעליו כל שאר הרכיבים מתלבשים.

לא התכוונתי להשוואה של כל זוג אלמנטים אלה רק השלישיה (מיד באסים + סאב) כדי לוודא התאמה מלאה, משם עוברים לצדדים נפרדים וקשירה של אלמנטים טוריים (סאב + מיד באס, מיד באס + מיד, מיד + טוויטר).

אני לא המצאתי את זה זה כתוב במפורש במדריך כוון מקצועי של TEAM PIONEER שמשמש כלי עזר ל ODR.

פורסם

השאלה היא עם פיוניר גם דאגו להסביר שצריך לקחת בחשבון את מרחק האלמנטים באותו הצד, אחד מהשני ואת אורכי הגל בנקודת החיתוך, אמצע תחום הניגון ונקודת הרול אוף של כל אלמנט, כי הדברים האלה חייבים להלקח בחשבון עם עושים tc בין אלמנטים.

אבל זה כבר נושא אחר לגמרי של tc ואני בכלל דיברתי על טוויטרים בינם לבין עצמם.

לגבי הסאב, זה מתכוון רק לבייס ליין וגם זה לא נכון.

המטרה שלך במערכת sq היא לגרום לסאב להיות שקוף.

הוא אמור להתמזג עם המידבאסים ולהשמע כאילו שאין סאב ברכב אלא להשלות אותך בכך שהמידבאסים מנגנים את כל הבאס במערכת.

בהרבה מדריכים כתוב לעשות תיקון למידבאס ימין לעומת הסאב אבל אז אתה מפעיל גרוף דיליי על המידבאס. כותבים את זה כי המידבאס הימני קרוב אליך פיזית יותר מהסאב אבל זה שטויות כי תחום התדרים שהסאב מנגן הוא בעל אורכי גל כל כך ארוכים שבפועל כלפי האוזן הוא קרוב מידי, היות ובדרך כלל סאב מנגן מונו להרחיק אותו לא יוצר שום הבדל בינו לבין אלמנט אחר, כי אין אלמנט זהה נוסף אליו.

במצב כזה אתה יכול למרכז מערכת בצורה שלמה מבלי לגעת בכלל בtc בצד ימין של הבמה, זה מיותר.

אם האלמנטים אצלך פחות מחצי אורך גל אחד מהשני בעזרת בחירת נקודות חיתוך וסלופים מתאימים וכווני גיין, אין צורך בתיקוני זמנים.

מניסיון עם התקנת קיק פאנל שלישית שלי, זה עובד נהדר.

זו גם הסיבה שבגללה אני לעולם יותר לא אפריד בין מיד לטוויטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מנסיון שלי עם כיוון נכון של המיקום הפיזי של הטוויטר,וTA לטוויטר הימני אפשר להגיע לתוצאה טובה מאוד,בלי משחקי גיין(הדרך הפחות מועדפת עלי)

שאני עשיתי TA רק לטוויטרים כאשר המידבאסים מנותקים,ההבדל ששמעתי היה זניח,ושעשיתי רק למידבאסים גם הרגשתי שמשהו לא במקום,אבל שעשיתי גם למידבאסים וגם לטוויטרים זה נשמע הרבה יותר טוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

HOLD YOUR HORSES...

יש מדריך באורך הגלות אבל הוא ברוסית, בזמנו העלתי תרגום כולל תמונות לחלק שקשור ל 2 WAY לפורום אחר, מי שרוצה קישור שיפנה אלי בפרטי.

אני נתתי ציטוט חלקי מחוץ לקונטקסט שלו. יש לפני כל התהליך הזה סיפור מאוד ארוך של שמיעת אלמנטים והתאמות של קרוסים והרבה כו'...

פורסם

למרות שפתחתי שרשיר שקשור לטריק שעושים רק בין הטוויטרים ואין לו שום קשר לשאר חלקי המערכת בנוגע לTC, אשמח מאוד לקבל ממך תרגום למאמר.

לגבי TC יש הרבה מאוד שיטות איך לתאם בין האלמנטים ובין צד לצד.

פעם אני השתמשתי בשיטה שמבטלת את היחס במרחקים בין המציאות למה שמוגדר בHU - זה גם עובד פצצה, שימוש באפקט של התאבכות הורסת בעצם על יחסי הTC.

היום אני פשוט מתקן את כל צד שמאל גורף לעומת צד ימין ואז רק מתקן את הסאב כלפי המערכת, עכשיו הוספתי לזה גם תיקון רק בין הטוויטרים.

במידים ובוופרים אני לא רוצה לגעת מעבר לזה משתי סיבות פשוטות - הראשונה היא שהסיכוי שלי כאן לגרוע הרבה יותר גדול מהסיכוי להועיל והשניה היא כי פשוט אין צורך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...