Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה שבועות הפנדה התחילה להתנהג משונה.

בזמן נהיגה, בזמנים אקראיים לגמרי, במקום להגיב לעליה בסל"ד בהעברת הילוך, האוטו נשאר באותו הילוך ומעלה טורים ל6-7 או עד שאני קולט את הבעיה ומרפה מהגז. אחרי אירוע כזה, מופיעה לי במחשב הודעה check transmission, והרכב ממשיך כרגיל עד הפעם הבאה. הבעיה יותר חמודה במצב Economy.

הייתי כבר ב-2 מוסכים של פיאט, בחיפה ובעכו (אני מחיפה). בחיפה לא ממש ידעו איך לפתור את הבעיה וביקשו ממני להשאיר את הרכב לבדיקה. המחשב הראה בעיית engine speed בבדיקה בחיפה. נסעתי לעכו לראות אם יש למוסך שם יותר ניסיון בבעיה הזו. בבדיקה שלהם הם גילו תקלת גיר ואמרו לי שהבעיה כנראה בקלאטצ' ושצריך להחליף אותו (2500 שקלים~). זה קצת מוזר לי כי הבעיה מתרחשת גם בהילוך החמישי, שם אני לא ממש מבין מה הקשר לקלאטצ'.

מאחר ומדובר בהרבה כסף, רציתי להתייעץ והבנתי שיש כאן אנשים עם הרבה נסיון עם הפנדה.

תודה רבה,

אסף

פורסם

כמה הרכב עבר?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
89000 בערך

אין דרך לתת לך עצה רצינית בלי לחבר סקנר לרכב . אני מציע לך להכנס למוסך שמכיר את הרכב ואתה סומך עליו, שיתחבר ויוציא

רשימת תקלות שנרשמו. זאת תהיה הדרך הקצרה ביותר לטפל בבעיה.

יש לנו נסיון בגירים האלה ועלויות התיקון אצלינו נמוכות משמעותית מאלה שמציעים במוסכים המורשים של פיאט.

אם תרצה אתה מוזמן אלינו לבדיקה ללא תשלום.

חג שמח

פורסם

אני סטודנט והתקופה קצת עמוסה ולכן מעדיף לא לסוע עד אם הדרך אם יש לי ברירה אחרת.

מישהו מכיר מוסך (לא של פיאט) שמבין בפנדות ובעיות כאלו?

פורסם

מה יהיה עם כל הגירים של הרכבים האלו? זה אולי שרשור חמישי שאני קורא על כל ה DSG...

כל הרצון שלי לקנות פנדה כזו העבירה אותי מהגיר הנ"ל לידני.

נ.ב מוסכים שאומרים לך תקלה "כנראה" פה ו"כנראה" שם - ממליץ לך להמנע ולא להתקרב לשם. זה יותר מדי "כנראה" שיעלה לך הרבה כסף בשיטת מצליח.

Opel Adam S 2017

פורסם
מה יהיה עם כל הגירים של הרכבים האלו? זה אולי שרשור חמישי שאני קורא על כל ה DSG...

כל הרצון שלי לקנות פנדה כזו העבירה אותי מהגיר הנ"ל לידני.

נ.ב מוסכים שאומרים לך תקלה "כנראה" פה ו"כנראה" שם - ממליץ לך להמנע ולא להתקרב לשם. זה יותר מדי "כנראה" שיעלה לך הרבה כסף בשיטת מצליח.

בפנדה הזו הרובוטי הוא DSG?

פורסם
התכוונתי רובוטית.

מעבר לעובדה שגם דואלוג'יק/סלספיד וגם DSG הן תיבות רובוטיות, אין ממש קשר בינהן. אל תתבלבל.

חוץ מזה, גם תיבות אוטומטיות לפעמים מתקלקלות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כן אבל אתם שמים לב שרוב הליקויים בזמן האחרון מדבר על הרבה פנדות רובוטיות או גירים של DSG, שזה כבר אבסורד. (אחד השכנים שלי כאן הביא פנדה מהממת, חצי שנה והוא מכר אותה בגלל הבעיות בגיר)

ראיתי גם ברשת תביעה שהולכת נגד צ'מפיון על הבעיה הזו (בלי קשר לפיאט).

בכל אופן קצת סטיתי מנושא השרשור אז אני לא אתעלק ואתן לכם להמשיך לעזור לבחור בתקלה, חג שמח :)

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...