Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב מעבר לרכב אחר אני מעוניין להתחדש ולשפר את המערכת לרכב החדש.

את הקומפוננט אני מעוניין להחליף לקומפוננט 5.25"

אני אשמח להחליף באותו הקומפוננט (אני מאוד מרוצה מההרץ היי אנרג'י, ואני לא אוהב מורל..) אז אשמח להחלפה באותו הרמקול רק במידה אחרת אבל אם אין אז אפשר להחליף אז אסתפק גם ברמקול אחר (אולי פוקאל או משהו אחר).

או למכירה ב 1000₪ למי שבא ראשון..

rk93e0.jpg

2e3a4jo.jpg

הרדיו דיסק הוא הפיוניר המפורסם, בעל כניסת aux ו usb. כולל שלט. אני מעוניין להחליף אותו רק בפנל בעל צבעים של אדום או כתום, הפנל הזה הוא בצבעים של כחול וזה לא מתאים לי לתאורה בתוך האוטו ובלוח שעונים..

עלה לי 1100₪ , לא יודע מה מחירו כיום, אבל אם אמכור אותו אז אני מבקש עליו 600₪.

20prcyd.jpg

הסאב וופר הוא אינפיניטי 12", בתיבה אטומה, סאב מעולה, אני מוכר אותו עקב חוסר שימוש, תמיד המגבר היה מכוון על עוצמה מינימלית ואני מוכר אותו תמורת 350₪ או החלפה בסאב קטן יותר ושטוח יותר (כמו של הג'יפים..). אפשר לראות בתמונה שמבחינה קוסמטית הוא לא מושלם לגמריי (יש עליו ציפוי דק של הצבע כסף, והציפוי הזה יורד אם רק נוגעים בו אפילו עם ציפורן.. עדין מאוד..)

כיוון שבדר"כ אין לי שום דבר בתא מטען אז לא שמתי עליו מגן אבל כדאי לשים מגן.

rwm8ic.jpg

עדן - 052-8934193

פורסם

לא הייתי זמין היום בטלפון. עכשיו אני זמין לסירוגין. ניתן להתקשר ואם אני לא עונה לשלוח הודעה פרטית באתר ואחזור אליכם.

לשואלים - דגם הרדיו דיסק זה 5150ub

חג שמח :)

פורסם

עדכון:

לאחר לבטים רבים סט ההרץ היי אנרג'י 6.5" נשאר במשפחה ולא יימכר.

הסאב וופר למכירה ! אפשרות להחלפה על סאב קטן יותר בתיבה אטומה וקטנה בלבד.

או על סט קומפננט 4" איכותי + הוספת כסף מצידי במידת הצורך.

הפנל pioneer 5150 לא למכירה כרגע אבל אני מעוניין בהחלפה בפנל אחר (עם יציאת usb ו aux) ורצוי גם עם אקולייזר שניתן לשלוט בתדרים מהנמוכים עד לגבוהים (כמו שיש גם בפיוניר הזה), פשוט שיהיה בצבע אדום\כתום.

תודה על ההבנה,

עדן

• תוכן חדש...