Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אשמח לעזרתכם,

אני מחפש רכב עד 30 אלף ש"ח במזומן, ואם ממש צריך אז יש אופציה לעוד 20 אלף במימון.

חשוב לי ככה,

חסכונית (בינוני)

תיבה אוטומטית חובה

אמין ושיחזיק לי כמה שיותר זמן

עלות אחזקה וביטוח כמה פחות שאפשר...

עכשיו הציעו לי בקל אוטו פולקסוואגן פולו שנת 2009 עם 50 אלף ק"מ

ב50 אלף ש"ח, הבעיה היחידה שלי שבבדיקה שהוא הראה לי במחשב בסעיף של "העברת כוח" שלפי מה שהבנתי זה הגיר...

היה 85 אחוז תקין כשבכל השאר היו 100 אחוז...

או יונדאי איי 10 שנת 2010 גם עם 50 אלף ק"מ בערך ב43 אלף ש"ח

באלבר הציעו לי פיג'ו 308 שנת 2009 עם 100 אלף ק"מ גם ב50 אלף ש"ח

בפרטי ניסיתי למצוא משהו נורמלי והאופציות נגמרות ברנו מגאן וכל מיני חארטות אחרות...

תודה מראש

מאור

פורסם

לפי הצרכים שלך, אל תתקרב לגיר DSG ולגיר צרפתי, וגם האיטלקי לא מתאים לך.

מבחינת אמינות נראה לי שאיזה סוזוקי מהקטנות או אפילו I10 יכולות להתאים לך.

פורסם

תבדוק סוזוקי ספלאש, יש סיכוי טוב שהיא תתאים לך.

רכב שנחשב אמין, סביר בצריכת הדלק, עדיף בביצועים על I10, והגיר האוטומטי שלו פשוט ואמין, לא כמו הDSG והAL4 (שיש ב308 ) שיכולים להוות מקור להרבה תקלות עתידיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כרגע הציעו לי מחיר טוב על הפיאט פונטו איבו 1.4 אקטיב עם גיר רובוטי...

מה דעתכם על הרכב הזה? כי בינתיים אני שומע דברים טובים עליו חוץ ממנגון הסטארט סטופ

ותודה על הדעות והעזרה חברים

פורסם

61 אלף ק"מ

מאלבר

בדיקה תקינה של קומפיוטסט

ואני מקבל עלייה אחריות למנוע גיר שלדה לשנה...

הם גם נותנים לי אופציה לשים מקדמה זמנית שיזמינו את האוטו לפה ולעשות עליו נסיעת מבחן...

מה אתה אומר?

ובכלל...זה אוטו טוב מבחינת אמינות? והגיר הרובוטי אפשר להתרגל אליו או שאני אסבול?

פורסם

אתה לקחת אותה לקומפיוטסט מטעמך או שמדובר בבדיקה שלהם?

האם לאחר שנת האחריות שהם מעניקים, אתה עדיין מכוסה מבחינת היבואן? - סמל"ת מספקים 3 שנים אחריות. אם לא, תרד מזה, ממליץ לך בחום רב.

הגיר עצמו נסבל מבחינה תפעולית, אם כי מומלץ שתנהג על הרכב, בייחוד בתנועה צפופה בכדי להבין עד כמה הוא נסבל עבורך. מה שבלתי נסבל זה כשהוא מתחיל להתקלקל ואין אחריות. כמה זה במרשרשים? בקלות יכול להגיע ל 20-30% מערך הרכב ואף צפונה כשהמחירון שלו ממשיך לנסוק מטה בשנה-שנתיים הבאות.

פורסם

אמרתי לך למעלה, אוטומט של גרמני (DSG), צרפתי איטלקי, לא להתקרב!

חוץ מהגרמניות, יציעו לך צרפתי ואיטלקי כמו זבל במחיר זנות.

אלה מכוניות טובות ונוחות וחסכוניות.

אבל שהולך גיר, עולה המון כסף, חבל שתיכנס לסרט הזה.

אם היית מתפשר על ידני, הייתי אומר לך רק גרמני אפילו צרפתי ואיטלקי גם טוב.

פורסם
כשהמחירון שלו ממשיך לנסוק מטה בשנה-שנתיים הבאות.

סתירה מרעננת. יותר פשוט "לצלול"

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הקבינט התכנס (אמא שלי) והחליט שגם ידני זה בסדר גמור...

לי אישית גם אין בעיה עם ידני....

מה אפשר להשיג בתקציב כזה ידני?

לתשומת ליבכם הפונטו איבו מצאתי רק עם רובוטי...

וממש נדלקתי על רמת היופי האבזור וצריכת הדלק שבו....

פורסם

ידניות מודרניות בתקציב שלך יהיה קצת קשה לדעתי,

אבל בחריגה קלה אני מאמין שתמצאו פאביות/איביזות/קליאו די חדשות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם נדלקת על הפונטו, אולי שווה לך לבדוק ב"אוטו-דיל" (שבמקרה גם משמשת כסוכנות הטרייד-אין של יבואנית פיאט), הם גם מאפשרים תנאי מימון וסביר להניח שתוכל למצוא שם פונטו EVO ידנית 2009+ בגירסת המולטיאייר (1.4 ל', 105 כ"ס), שאמורה להיות חביבה ביותר, או גירסת ה 1.4 הרגילה (77 כ"ס), גם כן ידנית.

בכל מקרה, לא לוותר על בדיקה מטעמך.

פורסם

לא אגיב לגבי הרכבים כי אני לא מכיר מספיק את הרכבים המדוברים אבל לגבי דבר אחד אני כן אגיב:

הם גם נותנים לי אופציה לשים מקדמה זמנית שיזמינו את האוטו לפה ולעשות עליו נסיעת מבחן...

לא. לא. ועוד פעם לא.

תעשה חיפוש זריז בפורום על "החזר מקדמה" של חברות הליסינג ותבין למה.

אם אתה נותן כסף, תן אותו רק אחרי שיש לך ביד חוזה חתום שבמידה ואתה מחליט לבטל את הרכישה מכל סיבה המקדמה תוחזר לך במלואה וללא סייגים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• תוכן חדש...