Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מדי פעם בתכיפות גבוהה מתפרסמת תמונה בפייסבוק עם ילד שכתוב שהוא חולה בסרטן, ומתחת לתמונה יש ״מחירון״ :

לייק=1$

תגובה = 5$

שיתוף = 15$

או סגנון אחר שבכולם מבקשים שנעשה לייק או שיתוף.

השאלה שלי האם יש אמת בדבר? האם באמת מגיעה תרומה של כסף לילדים המסכנים אן שמישהו גוזר קופון??

אין לי בעיה לעשות לייקים ולשתף זה רק מסקרן אותי אם יש אמת בדבר.

יוסי

פורסם

המקבילה של לייק בפייסבוק זה אולי חיוך על משהו משעשע ברחוב. עם חיוך לא הולכים למכולת :-P

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

סתם ניצול של אנשים תמימים, עדיף גם שתעשה report לפייסבוק,הם מטפלים בזה די במהירות.

פורסם

מישהו מרוויח כסף על פרסום תוך כדי ניצול של אנשים אחרים.

גועל נפש.

כמו שאמרו, תעשו על דברים כאלה Report.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

יש בעלי עמודים שמשלמים ל"קבלני לייקים" על כל לייק שהעמוד מקבל. התשלום, נכון לפעם האחרונה שבדקתי לפני כשנה, עומד על קצת פחות משקל ללייק. בהנחה וזה התשלום שאתה מעביר לקבלן, שבוודאי גוזר קופון שמן מהלייק, אין סיכוי שהוא ישלם לגולש כמעט ארבעה שקלים על הלייק הזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ואל תשכחו שיש גם מנהלים בני 9 של קבוצות כמו 'הרגע הזה שאמא שלך דופקת חליקה על הרצפה הרטובה' שכל מה שמעניין אותם זה להראות לחברים תראו כמה לייקים הצלחתי לאסוף!

פורסם

או שפשוט אוספים שמות את אנשים, משנים את שם הקבוצה למשהו פירסומי, ומתחילים לאנוס בפרסומות את כולם

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מחזה נפוץ בחדרי ניתוח:

1334864381.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הלייק היחיד שיכול להציל חיים:

gladiator.jpg

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...