Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני ואישתי מתכננים ליום ההולדת 30 שלה לנסוע לאוקראינה לחמותי, בתכנון לסביבות יוני.

אשמח לקבל עצות לגבי מחירים של כרטיסי טיסה, ויזה (אם צריך) מקומות שאפשר לטייל בהם ודברים ששווה לקנות שם ולהביא לארץ (חוץ מחלפים לרכב שברור שאקנה שם 8) ) .

תודה,

מתן.

פורסם

ויזה בפעם האחרונה שבדקתי, לא היה צריך לאוקראינה. ביטלו את הצורך בויזה גם איתם בהמשך לרוסיה. תודות לליברמן :-)

להביא. בחורות.

פורסם

בתקופה הזו המחירים יהיו גבוהים יחסית, עדיף לטוס במאי או אחרי אוגוסט (אך לא בחגים כמובן).

תביא сало .

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
בתקופה הזו המחירים יהיו גבוהים יחסית, עדיף לטוס במאי או אחרי אוגוסט (אך לא בחגים כמובן).

תביא сало .

זו העונה החמה וגם מחירי הטיסות.

איכס :?

פורסם

אני מניח ששמעתם מה aerosvit עשתה בחודשים האחרונים, לכן לא הייתי ממליץ לטוס איתם גם אם זה יהיה המסלול הכי זול ומהיר. יש קונקשנים נוחים דרך טורקיה וטיסות של אלעל לרוב היעדים, לא כדאי לקחת את הסיכון.

מבחינת קניות לא הייתי בונה על חלפים זולים דווקא ליפניות (אצלהם זה נחשב פרמיום), אבל אם בא לך פלאפון דור 2 תמצא שם אחלה מבחר ומחירים נוחים. אישית, כשאני מבקר באזור אני מתמקד בעיקר בחלק הגסטרונומי - הבשר והצלעות המעושנות בפריבוז (השוק העירוני), מוצרי החלב העשירים, הדגים המלוחים והמעושנים ופירות היער - כל אלה עולים שם גרושים אבל בארץ פשוט אי אפשר להשיג משהו דומה, אפילו בטיב-טעם.

חוץ מזה, אתה יודע... מדינת עולם שלישי, אנשים עניים, תתנהגו בהתאם ולא כמו תיירים עם הרבה כסף. תצניעו לכת.

לא יודע לאן אתם נוסעים בדיוק, אבל אם תצטרכו המלצות למקומות יפים באזור אודסה, דברו איתי. שווה גם לחפש בערוץ היוטיוב של החינוכית את "מסע עולמי" של אייל פלד באוקראינה, היו שם אחלה מקומות ששווה לבקר בהם. לבסוף, בדנייפרופטרובסק (נסה להגיד את זה שלוש פעמים ברצף) יש לנו נציגות רשמית של חבר פורום נוסף הנמצא שם במסגרת אקדמית.

נסיעה טובה.

פורסם

תודה לכולם.

סלה, ריבות וכל מיני מטעמים לא כשרים שדריש ציין יחזרו עמנו לארץ.

התכנון הוא נסיעה לקייב, השארות של יום-יומיים ולאחר מכן נסיעה לדונצק.

פורסם

ואדים, אתה מאודסה במקור?

אגב, אתה כנראה לא מעודכן בנושאי הסלולרים, מבחר מרשים ומחירים מעולים גם לחדשים שבסמרטפונים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אכן מאודסה, ביקרתי שם פעם אחרונה לפני שנה וקצת. הסמארטפונים לא משכו אז את תשומת לבי כי את זה הייתי רגיל לראות גם בארץ ובמחירים אינני בקיא. הופתעתי ע"י המבחר של הטלפונים הפשוטים והנגישים לכל כיס, מהסוג שבארץ כבר מזמן צריך לגרד ביבוא מקביל או להזמין מאיביי.

פורסם

מגניב, גם אני מאודסה במקור.

ספתא שלי עדיין מתגוררת שם ובביקור האחרון של אבא, לפני כחצי שנה, הוא סיפר על מבחר מרשים ומחירים נוחים.

קנה לחבר אייפון 4s בחצי מהמחיר בארץ.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

גם אני מחפש טיסה במחיר סביר לאוקראינה (אודסה) בתקופה הזאת.

ממה שהבנתי יש רק שתי חברות מהארץ שטסות לשם נכון לעכשיו, אלעל ו Ukraine International.

פורסם

אייפון 4S בחצי מחיר? אולי בשוק המקומי במציאה של ממש.:lol:

המחירים ממש קרובים למחיר בארץ,לסלולרים כמובן.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ את השרשור.

אנו מחפשים עכשיו כרטיסי טיסה, הזמן שלנו מוגבל (10 ימים בלחץ). מבירור זריז שנעשה, אין לאל על טיסה ישירה לדונצק אלא רק לקייב. יש באפשרותנו לקחת טיסת אל על מתל אביב לקייב, ומקייב לנסוע ברכבת (12 שעות) לדונצק. הטיסה בחברת אל על וזולה יותר מהאופציה שתפורט בהמשך. החסרון-הזמן שאנו מבזבזים בנסיעות ברכבת שדי גורע לנו מהזמן שאפשר לבלות עם המשפחה של אשתי.

קונקשן דרך טורקיה ממש לא משתלם לנו מבחינת הזמן שנצטרך לבלות בטיסה.

לעומת זאת, יש אופציה נוספת-לנסוע בטיסה ישירה לדונצק דרך חברת ukrainian international (טיסה של 3 שעות). האם מישהו שמע עליהם או טס איתם ויכול לתת ביקורת עליהם? המחיר בערך 450$ לכרטיס, ואני שואל את עצמי האם אפשר למצוא משהו ביותר זול.

לחליפין, האם כדאי לחכות ולהזמין כרטיסים בדקה ה90 או במשהו דומה סמוך למועד הטיסה?

תודה,

מתן.

פורסם

למיטב ידיעתי UIA ואירוסוויט חולקים בעלי מניות ומיזמים משותפים, אבל יתכן ואני טועה.

מה שבטוח - בטיסות של דקה 90 אין לכם הרבה סיכוי, לפחות מנסיון של עשרים+ שנה עם אודסה.

נסה למצוא אתר שמראה סטטיסטיקת טיסות של הקו הנ״ל ב-UIA. אם אתה רואה שבחודש-חודשיים

האחרונים הטיסה התקיימה באופן סדיר, לכו על זה.

• תוכן חדש...