Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

ברצוני להתייעץ בנוגע לטיפול הקרוב שהרכב יצטרך לעבור. (דייהטסו שרייד 98 אוטומט)

הטיפול האחרון שהרכב עבר היה 160000 בתאריך 30.7.11. כרגע הק"מ של הרכב עומד על 155200.

על המדבקה בדלת של הרכב רשום שהטיפול הבא צריך להתבצע ב158000 ק"מ או ב13\5.

עכשיו לתמונה נכנס גם טיפול טיימינג, בספר טיפולים של הרכב רשום שנעשה טיפול טיימינג בתאריך 2.11.07, הוחלפה רצועת תזמון, מכסה חגורת תזמון עליון ו\או תחתון. בכל ספר הטיפולים המתחיל מ31.8.07 לא צוין שהוחלפה משאבת מים. ז"א אם אני מבצע טיפול טיימינג אז רצוי גם להחליף את המשאבה?

- הניסיון שלי ברכבים שואף ל-0 וגם הידע. אשמח לדעת אם טיפול ה160000 שנעשה זה בעצם טיפול 10000 שמחוייבים לעשות כל שנה? ז"א הטיפול שאני אצטרך לעשות בקרוב יהיה 170000 למרות שהק"מ עומד על 155000?

- אתם ממליצים לבצע את הטיפול הגדול ביחד עם הטיפול טיימינג? ז"א להקדים את הטיפול ולבצע אותו ביחד עם הטיימינג בחודש הבא, או שזה לא קריטי ולא מחייב?

תודה רבה לעוזרים.

• ספונסר פורום
פורסם

אם לא הוחלפה משאבת מים בקילומטראז' הזה אז בהחלט כדאי להחליף אותה. בכל מקרה כדאי להעיף מבט לפני שמחליפים, אולי המשאבה במצב קטטוני ואז ברור שצריך להחליף ואין בכלל ספק?

רצוי לעשות את הטיימינג ביחד עם הטיפול אבל זה לא חובה. פשוט חבל על הזמן שלך, שתיכנס למוסך עכשיו בשביל טיימינג ובעוד חודשיים שוב בשביל טיפול רגיל.

פורסם

ז"א השיקול היחיד זה איבוד הזמן במוסך?

והטיפול שאני אצטרך לעשות יהיה טיפול 170000 למרות שהרכב עומד על 155200?

וטיפול זה הוא בעצם טיפול 10000 רגיל?

פורסם

ז"א השיקול היחיד זה איבוד הזמן במוסך?

והטיפול שאני אצטרך לעשות יהיה טיפול 170000 למרות שהרכב עומד על 155200?

וטיפול זה הוא בעצם טיפול 10000 רגיל?

מה בדרך כלל מתבצע בטיפול זה?

ולידע כללי, איזה תקלות יכולה לגרום משאבת מים בלויה?

• תוכן חדש...