Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם יש לי שאלה מותר לשים אגזוז לחץ ברכב יש הטוענים שאפשר ויש אי אפשר

עכשיו יש כאלה שגם יש להם אגזוז לחץ ויש להם אישור ממשרד התחבורה ואבא שלי עובד במוסך והוא אמר לי שלא יעבירו אותי טסט ולא כדאי לי לשים אלה עם כן אני מוכן להשקיע 7000 אלף לאגזוז שקט משהו כזה ? אז מישהו יודע מה הולך כאן ? :|

8)
פורסם
בארץ ישראל אין אישור לאף אגזוז!!! חד וחלק

+1 אין אישור. יש אישור יבואן שזה סתם בילבולי שכל. הדבר הזה די נטחן פה בפורום תעשה חיפוש.

פורסם

חברים אני נאלץ לא להסכים, יש לי אגזוז של רמוס עם טפסים. כל שוטר/טסטר שנתקל בי (ונתקלו הרבה) ירדו ממני ברגע שהצגתי להם את האישור...

מה, זה סתם מזל?

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם
למה שתרצה לעשות את זה?

הרעש כבר יותר יפה וגם נראה יותר טוב מהחברה. התקנתי באוטו הקדם ונהנתי מכל נסיעה.

פורסם
הוספת 7 כוח סוס לרכב ותעשם לעשות קדיחה בראש :-o

דוד אחורי פתוח או "אגזוז לחץ" (רמז: אין דבר כזה לרכב) לא יתן לך 7 כוחות סוס!

לגבי החוקיות, תלוי במצב הרוח של השוטר/טסטר, בעיקרון העניין לא חוקי.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אגזוז לחץ לפי מה שנאמר בפורום כמה פעמים,נועד לקטנועים.

מה שאתה מחפש הוא בדיוק ההפך, אתה מחפש אגזוז משוחרר,הוא יעשה לך את הרעש.

לגבי חוקיות אני לא יודע ולגבי כוח גם כן.

מה שכן לא הייתי מציע לך לקחת סיכונים.

א כן ותמצא שזה חוקי אני אשמח לשמוע:)

פורסם

ובנימה חגיגית זו, השרשור ננעל.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...