Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ברשותי איביזה שנת 2010 המזגן ברכב עושה לאחרונה בעיות, כאשר אני לוחץ על הקירור לפעמים הוא מוציא קור כמו שצריך ,ולפעמים אויר רגיל, פעולת החימום פועלת מצוין .

השאלה היא מה יכולה להיות הבעיה ? כי גז נראה שיש, שהוא כבר נכנס לפעולה הוא מקרר... הבעיה שלא בכל מצב שאני לוחץ על גרור הוא פועל

מה יכולה להיות הבעיה ?

האם יש למישהו המלצה על מזגניסט בנתניה ?

פורסם

הייתה לי אותה בעיה בטוסון. בדיוק אותה תופעה וכמובן שכל פעם שהגעתי למוסך זה עבד ולא הבינו מה אני רוצה מהם ולא מצאו שום תקלה. גם לא הייתה שום חוקיות שפעם כן ופעם לא ויכול היה לעבוד כמה פעמים רצוף ואז שוב לא. עם הזמן ראיתי שכשזה עושה רק וונטה, פשוט צריך להדליק ולכבות פעם או פעמים (פחות או יותר כמו פעולת ריסטרט במחשבים) וזה מסתדר.

פורסם

כנראה שיש לך רגש טמפרטורה באויר חוזר שמזייף, מרגיש שהטמפרטורה הגיע לטמפרטורה רצוייה ואז מוציא את המדחס מעבודה

*אני לא אומר את זה מתוך ניסיון שהיה לי ברכב אני אומר את זה מתוך הגיון

פורסם

אותה בעיה הייתה לי באקסנט, למרות שאלה רכבים שונים אולי בכל זאת זה יתן כיוון: הייתה סתימה במערכת של המזגן שנפתחה על ידי הזרמת גז (לא הייתה בעיה של חוסר גז).

כנראה זה קרה בגלל שהמזגן בקושי היה בשימוש בגלל שהרכב נסע ממש מעט ק"מ בשנה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אם זה מדחס כמו שיש בגולף דור 5 ומעלה הבעיה בשסתום שנמצא במדחס, , השסתום חשמלי ומווסת את זרימת הגז וכתוצאה מכך מווסת את תפוקת המדחס, במכוניות במשפחתי הוחלפו כבר 4 כאלה, תגיד תודה כי פעם לא היה להשיג את השסתום הזה ובלית ברירה הוחלף כל המדחס.

פורסם
זה קורה כשאתה לוחץ את האוטו חזק?

לא לא אין משמעות ללוחץ חזק או רגוע, פשוט המזגן מקרר בתי שבא לו...

אשמח לדעת מה מחירו של שסתום כזה שהוחלף לך בגולף? ומה סדר גודל של תיקון כזה יכול להיות ,וזאת על מנת לא ליפול במחירי הקיץ הראשונים של המזגניסטים :)

• תוכן חדש...