Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הזמנתי כמה פריטים ביום שלישי וכבר אתמול הם הגיעו אליי ואפילו צירפו מטלית מקרופייבר איכותית מתנה. תודה :) בין היתר הזמתי מגבת ניגוב woolly mammoth והדבר הזה פשוט מטורף, המגבת עצומה בגודלה, ועשוייה ממקרופייבר עדין ביותר, עדיין לא ניסיתי אותה על הרכב, וכשאעשה זאת, אעדכן.

רק שאלה קטנה, הזמנתי גם "all purpose cleaner", עכשיו לא הבנתי האם צריך לדלל את החומר? יעוד השימוש של החומר הוא על הפלסטיקה החיצונית, המנוע וצירי הדלתות.

תודה

אין על מה.

למטרה שלך אין צורך לדלל את הAll Clean בכלל.

בגדול בקבוקי 16 oz כבר מגיעים מוכנים לשימוש, אבל ישנם חומרים שלעיתים מצריכים דילול נוסף כמו למשל באמת All Clean למטרות מאוד מסויימות.

אם היית אומר לי שיש לך שטיח בצבע קרם שאתה רוצה לנקות, הייתי אולי ממליץ לדלל טיפה, אבל בסה"כ אין צורך לדלל וביחוד לא לניקוי מנוע וצירי דלתות.

• תגובות 940
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק 5 יחידות כי יש בכל יצור מס' יחידות מצוצמם, כמובן כדי לשמור על אקסקלוסיביות, וגם כי אין מספיק אנשים שישלמו 3450 ש"ח :roll:

לפחות המשלוח חינם ? :wink:

פורסם
אחד לשניכם ? אולי אחד לכול פורום דיטיילינג ?

אגב vix יש לאריזה איזשהו קונספט ? או שסתם זה אמור להיות יותר אקסקולוסיבי.

כן, האריזה הכי מגניבה שיש לווקס בעולם, זה הקונספט :-)

פורסם
המשלוח וגם היישום למעשה.

שולחים דיטיילר שימרח לך את הווקס.

מאיפה אתם משיגים קופסא מספיק גדולה לווקס + דיטיילר ?

או לחלופין מאיפה אתם משיגים דיטיילרים קטנים ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
מאיפה אתם משיגים קופסא מספיק גדולה לווקס + דיטיילר ?

או לחלופין מאיפה אתם משיגים דיטיילרים קטנים ?

הבאנו במיוחד מסין משלוח של דיטיילרים קטנים.

וברצינות, שולחים אותו בקופסא נפרדת, ברור שהם לא נכנסים באותה קופסא.

פורסם

שלום אם אפשר קצת הסבר על שני המוצרים האלה ולמה בדיוק הם מיועדים

ואיפה אפשר להשתמש בהם

G6 Hyper Coat

BareBones

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם
שלום אם אפשר קצת הסבר על שני המוצרים האלה ולמה בדיוק הם מיועדים

ואיפה אפשר להשתמש בהם

G6 Hyper Coat

BareBones

שלום,

G6 הוא אחד המוצרים היותר מוצלחים של החברה אגב, מאוד נמכר בעולם וגם אצלנו, מטרתו היא לחדש ולאטום פלסטיקה וגומי. ז"א שריסוס של מעט חומר על פד מיקרופייבר, ומעבר על חתיכת פלסטיק, או דשבורד, דיפון דלת, צמיג, גומיות אטימה וכו', פשוט יחדש לך את הצבע שלה ויתן ברק חדש ויפה, וגם יאטום אותה בפני ייבוש וקרני השמש (החומר מבוסס מים ולא שמן כמו חומרים זולים).

לדוג' מראה 50/50:

10(3)-500x500.jpg

Bare Bones , זה מוצר שמשחיר ומעניק ברק לחלקים שחורים נסתרים, כמו בתי גלגלים, כל חלקי המרכב התחתונים, וכו'.

אלו חלקים שאנו לא מייחסים להם הרבה חשיבות, אבל כשמסתכלים על כל הרכב מהצד, בית הגלגל כשהוא שחור וחדש מעניק מראה של רכב חדש לגמרי, בעוד בית גלגל מלולכלך פשוט פוגע במראה הכללי של כל הרכב!

דוג' לשימוש:

13(5)-500x500.jpg

פורסם

רציתי גם להמליץ על השירות של VIX, ועל רמת השירות הגבוהה במיוחד.

תודה דין , וסוף שבוע נעים לכל החברים

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם
1. שטיפה עם שמפו חזק תסיר חלק מהווקס (אם הווקס לא איכותי, אז את כולו), ואם תרצה להסיר ממש הכל אז לאחר השטיפה תעשה פלסטלינה, או שתשתמש במוצר כמו Micro Prime.

:-).

תודה

את הישום הראשון שבוצע ברכב שלי = עשו עם JETSEAL ( שתי שכבות) = לאחר פוליש מיקצועי ביותר

זה היה לפני כחודשיים = כשעוד לא הבנתי כלום לגבי דיטיינילנג

מאוד מרוצה = למשל בתוצאה על הגנטים = ששום דבר לא נידבק אליהם

חוץ מיזה יש לי כבר QUICK-DEATAILER שקניתי בגלון = של מגוואיירז = מוצר מעולה

בימים האחרונים שמתי לב לכך שהטיפות המתהוות על הרכב = מאוד גדלו

ומאוד רציתי לנסות עכשיו = את ה Black Light ....כי איך שהוא התחושה שלי שאני יכול להגיע ליותר ברק

ולכן ההגיון שלי אומר לי שהוא לא יעבוד על שאריות / חלקי או מלא >> של חומר האיטום הקודם

שמעתי שאם אשתמש בסבון כלים כמו FEIRY >> נגיד ב 35 גרם לדלי >>> ונגיד שתי שטיפות רצופות

יש סיכוי שאסיר את החומר הקודם

1. האם הגיוני ?

2. איך אני יכול למעשה לדעת אם הרכב מוכן ליישום של ה Black Light

3. כמה זמן לאחר ה Black Light אני יכול ליישם את ה אוטם צבע ?...כל שהוא?

4. ובאותה הזדמנות שאלה לגבי ה G6 = ליישום על הפלסטיקים הפנימיים=> אם כבר השתמשתי בעבר ב מוצרים של STP + טרטלוואקס...בלי להסיר אותם

( גם לא הייתי מרוצה - כאילו שלא עשיתי כלום)....איך אני מסיר אותם לפני ה G6 ? או שאין צורך?

תודה מראש!

תודה מראש

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

פורסם

גם אני רוצה לציין את השירות המצויין קל vix, מבחינתי אין מקום אחר יותר לרכישת מוצרים לרכב.

שירות מצויין ברמה, איכות ומהירות שלא הכרתי, מחזה נדיר עד לא קיים בארצנו.

רכשתי מהם כבר מספר מוצרים ואני בקרוב אעלה סקירה עם תמונות, רק צריך לפנות זמן לשבת על המחשב.

(כותב מהאייפון)

פורסם
1. שום FAIRY ושום סבון כלים אחר. זה הורס את צבע הרכב

3. מייד

בטוח שזה הורס ?

תיראה למשל כאן =

http://forums.corvetteforum.com/1569612439-post2.html

נכון שישנם חומרים יעודיים לנושא ההסרה = אבל ממליצים גם עירבוב של 50% אלכוהול עם מיים

שניראה לי יותר אגרסיבי מסבון שגם נוגע בידיים....לא ?

==========================================

"There's even more innovation ahead of us,

than there's behind us..." (Jeff Bezos - Amazon)

• תוכן חדש...