Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה לפני איזה חודש עשיתי תאונה שנירדמתי בזמן נהיגה ונכנסתי ברכב חונה בתוך העיר על מהירות לא גבוה.. לאחר מכן הגיעה משטרה כי זה היה מקום די מרכזי. והשוטר החליט שהוא שולח אותי לשימוע אצל קצין, נכנסתי לתחנה וחקרו אותי בחקירה אמרתי שעברה חתולה ונהבלתי אז סטתית את הגה ימניה וקרה מה שקרה, ואז הלכתי להקצין והקצין החליט לשלול לי את הרישיון ל60 יום .

עכשיו השאלה שלי היא כזאת כשאני ילך לקחת את הרישיון יתנו לי פשוט לקחת אותו וזהו או שאני יצטרך לעשות תיאוריה חדשה ?

עוד שאלה עדיין לא קיבלתי דף שאומר שיהיה לי משטרה האם יהיה לי משפט על התאונה הזאת או לא ?

פשוט חבר שלי אמר לי שמי שנשלל לו הרישיון והוא נהג חדש יצטרך לעשות תיאוריה חדשה אם לא עכשיו מתי שיגמר לי הנהג חדש ואני יצטרך את הכרטיס שלא רשום עליו נהג חדש.

פורסם

המהירות שבה נוהגים בעיר היא מהירות נמוכה בגלל הסיבות האלו,

הולכי רגל/ילדים שמתפרצים לכביש, בעלי חיים העלולים לקפוץ לנתיב הנסיעה,

ובמהירות של 50 קמ"ש אתה יכל להספיק ולעצור את הרכב בזמן, כמובן כאשר הנהג הוא במצב של ערנות מוחלטת.

הרישיון שלך נלקח והוגש נגדך כתב אישום?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בתום 60 יום של פסילה מנהלית אתה יכול לקחת את הרשיון.

אני מניח כי הקצין פסל את רשיונך על סמך זה שיוגש כתב אישום/הזמנה לדין, כנראה על תקנה 26(4) "חוסר שליטה ברכב".

במידה ותפסל ע"י בימ"ש ל-3 חודשים לפחות (כאמור עפ"י עבירה הנ"ל שגרמה לתאונת דרכים בה ניזוק רכוש),

אכן רשיונך יחודש רק לאחר עמידה בתנאים שיטיל עליך משרד הרישוי - תיאוריה/טסט/בדיקות רפואיות.

פורסם
המהירות שבה נוהגים בעיר היא מהירות נמוכה בגלל הסיבות האלו,

ל'

שימי לב שלא באמת קפץ לו חתול. זה היה רק התירוץ שלו. בפועל, הוא נרדם על ההגה (:brickwall: :brickwall: !!@!:evil: :evil: !!!@!). חוסר אחריות ברמה הכי גבוהה שיש.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כן קראתי את מה שהוא כתב.

אני לא מטיפה לאף אחד איך לנהוג.

כל אחד אחראי / או שלא לקבל את מה שמגיע לו בסופו של דבר.

כאן זה הסתיים בנזק, במקרה אחר הוא יפגע או שיפגע במישהו.

כמו שאמרו בעבר הפורום לא נועד לחנך ולא להטיף מוסר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

רישיון הנהיגה יוחזר לך בתום 60 ימי הפסילה המנהלית.

בנסיבות שתיארת רוב הסיכויים שיוגש נגדך כתב אישום, במיוחד

לאור העובדה שאתה נהג חדש.

אין קשר בשלב זה בין הפסילה המנהלית לבין חידוש רישיון הנהיגה שלך.

יהיה קשר בין הדברים כאשר יוגש נגדך כתב אישום, וכאשר יגיע מועד

חידוש רישיון הנהיגה שלך במשרד הרישוי.

עם הגשת כתב האישום נגדך מומלץ כי תפנה לעו"ד העוסק בתחום

התעבורה על מנת לקבל יעוץ ויצוג.

פורסם
רישיון הנהיגה יוחזר לך בתום 60 ימי הפסילה המנהלית.

בנסיבות שתיארת רוב הסיכויים שיוגש נגדך כתב אישום, במיוחד

לאור העובדה שאתה נהג חדש.

אין קשר בשלב זה בין הפסילה המנהלית לבין חידוש רישיון הנהיגה שלך.

יהיה קשר בין הדברים כאשר יוגש נגדך כתב אישום, וכאשר יגיע מועד

חידוש רישיון הנהיגה שלך במשרד הרישוי.

עם הגשת כתב האישום נגדך מומלץ כי תפנה לעו"ד העוסק בתחום

התעבורה על מנת לקבל יעוץ ויצוג.

שיגיע מועד חידוש הרישיון הנהיגה שלי במשרד הרישוי מה יקרה מה יגידו לי ? ומה עלי לעשות ?

והאם יש מצב שלא יוגש נגדי כתב אישום ? כאילו עדיין לא שלחו לי כלום בדואר ולא אמרו לי כלום על זה במשטרה .

פורסם

עניין הגשת כתב האישום לוקח זמן, מאחר וזה בטיפול של הבוחנים.

אל תבנה על זה שלא יוגש כנגדך כתב אישום (סיכוי מאוד קטן שלא יוגש).

• תוכן חדש...