Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ותודה מראש לאנשים האדיבים המוכנים לייעץ :)

אני מחפש רכב עבור ארוסתי.

הרגלי הצריכה: נסיעה (לבד) לאונ' כל יום וחזור (סה"כ בערך 30 ק"מ ליום).

קראתי ביקורות על הטויטה יאריס שהיא מעולה ובליגה אחרת משאר הקטגוריה.

הבעיה היא שה"יאריס"ים בשנתונים 2002-2003 שבתקציב שלי (עד 22 אלף ש"ח) עשו 300-400 אלף ק"מ (!).

האם אתם ממליצים לקחת רכב עם קילומטרז' הזוי כזה (לא ידעתי שמנועי בנזין בכלל מגיעים לכזה קילומטרז')?

האם יש רכב אחר (אפילו שתי דלתות) שאתם ממליצים שיהיה זול יותר (תקציב 15- 22 אלף ש"ח) ועדיין אמין ואיכותי בלי קילומטרז' של מונית?

פורסם

עם כזה ק"מ ממש לא!

בכזה תקציב אפשר למצוא פונטו ספייס,חסכונית ולא יקרה לאחזקה,יונדאי גטס ידנית גם לא רעה,רכב מאוד אמין,פחות חסכוני אבל עם נסועה לא גדולה כמו שלך זה לא קריטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
עם כזה ק"מ ממש לא!

בכזה תקציב אפשר למצוא פונטו ספייס,חסכונית ולא יקרה לאחזקה,יונדאי גטס ידנית גם לא רעה,רכב מאוד אמין,פחות חסכוני אבל עם נסועה לא גדולה כמו שלך זה לא קריטי.

אוקיי תודה.

אני רוצה ללכת על אוטומט, ומעדיף לא פיאט (זה מה שיש לה עכשיו והיא בעייתי מאוד).

מה דעתכם על סיריון ועל שברולט aveo ?

תודה.

פורסם

כבעל יאריס לשעבר, וכאחד שאוטוטו קונה עוד אחת בהווה -

לך על יאריס,

רק קח את הזמן כדי למצוא אחת עם נתונים טובים.

אם יש לך אפשרות, חפש בסבלנות, בסוף תמצא. ולא תצטער...

פורסם
כבעל יאריס לשעבר, וכאחד שאוטוטו קונה עוד אחת בהווה -

לך על יאריס,

רק קח את הזמן כדי למצוא אחת עם נתונים טובים.

אם יש לך אפשרות, חפש בסבלנות, בסוף תמצא. ולא תצטער...

באיזה קילומטרז' כבר הגיוני לקנות את הרכב ולא לראות מוסך יותר מדי ?

150 אלף? 200 ? 250?

פורסם

עצה לחיים

תתרחק משברולט אוואו, אתה יכול למצוא בקלות אוטו כזה ואפילו משתנון גבוה אבל מדובר באוטו גרוע עם סחירות עלובה כך שתרצה למכור אותו תעבור 7 מדורי גיהנום

אתה יכול לשקול אופציה של אופל קורסה אוטומטית מדגם יותר ישן (תחילת ה 2000), אני אישית נהגתי על פיאט פנדה ידנית ולפי מיטב זכרוני היא גם קיימת בדגם אוטומטי (רכב מעולה וחסכוני מאוד), במידה ואשתך לעתיד תסכים לעבור לנהוג על ידני עוד הרבה מאוד אופציות יפתחו בפנייך

במידה ולא תמיד קיימים אופציות קטנות נוספות כמו סוזוקי סווייפט ישנה, יונדאי אקסנט (פחות מומלצת) ועוד רכבים בסגנון הזה, אם זה רלוונטי תכתוב אני אנסה לחשוב על עוד משהו בסגנון

פורסם

אפשר להגדיל את המבחר לדעתי, משפחתומטית 1.6L כמו פוקוס, קורולה, אימפרזה, אפשר למצוא אותם במצב טוב ובלי הרבה כסף, רכבים אמינים וטובים.

צריכת דלק לא משחקת משתנה גדול לדעתי, בשביל 30KM ליום עדיף להביא רכב יותר נוח, אמין, ושוק ככה ככה (אפשר למצוא במצב טוב עם קמ נמוך.)

תחשב את זה ותראה שבשנה זה לא יוצא הרבה כסף, לרכב שצורך 1/10 או רכב שצורך 1/12-13.

אל תתפתה לדייהולטים, זול ויפה, אבל גם המוסכניק נכנס איתך שותף.

פורסם
באיזה קילומטרז' כבר הגיוני לקנות את הרכב ולא לראות מוסך יותר מדי ?

150 אלף? 200 ? 250?

150 אלף, ומשיטוט קצר ב YAD2 יש כאלה

פורסם

האוואו לא בטיחותית,פלסטיקה באיכות ירודה.

הפנדה גם מצוינת,היא מגיעה עם גיר רובוטי אמנם.

הסריון אמינה,אך מגיעה ללא abs,היא די זריזה תודות ל103 כס במנוע ה1.3 הוא גם הרבה יותר עדיף ממנוע ה1.0.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני במקומך הייתי מחפש יונדאי גטס. אתה תשיג שנתון גבוה, אמינות טובה.

החיסרון: צריכת דלק יחסית גבוהה לרכב קטן. רכב לא הכי נעים לנסיעה.

• תוכן חדש...