Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורסם באתר הבלוג של לאומי - http://www.leumiblog.co.il/merger-loan/

אתם מוזמנים להתייחס ולהגיב, כאן או שם.

הטור הבא עם דוגמא של הלקוח הראשון כבר נכתב. יעלה בימים הקרובים.

אני מאמין שהנושא חשוב. באמת חשוב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אינפורמטיבי, רהוט, קל להבנה להדיוטות, שאפו!

רק דבר אחד מאוד מעצבן, איך אפשר בכלל להבין מה גודל החוב בלי אבטיח לקנה מידה? :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אחלה סיכום

אכן יעזור לאנשים הנדרשים לניהול נכון תקציבית בביתם.

רק נקודה אחת שלא ברורה לי...

חשבתי שאתה בבנק לאומי, לתת הלוואה של פריים + 4 זה נשמע לי יותר כמו שוק אפור :lol: עשית הסבה? :wink:

Confidence In Motion

פורסם

מזכיר את הטורים של גיל אורלי ב-YNET - אבל כתוב בצורה יותר קריאה, ואני מניח שגם היה גורר פחות תגובות שליליות.

הצורך בטורים מסוג זה מצביע על משהו לקוי מאוד בחינוך הישראלי.

ולכן - יישר כוח, המשך לפרסם את הטור, ורצוי במדיום עם חשיפה יותר רחבה, ובתקווה שהבנק (שעלול להפסיד מהתנהלות יותר חכמה של הלקוחות) לא יפסיק את הפרסום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

א. אין הלוואות למעט מקרים של חיים ומוות, קונים רק בכסף שכבר הורווח. החריג היחיד בסעיף זה הינו משכנתא לבית.

ב. כל חודש לחסוך מעט ל"יום גשום" ללא יוצא מן הכלל.

ג. ללמוד להצטמצם ולהיות קצת יותר צנועים גם אם לשכן יש יותר יפה/חדש.

קל לומר, קשה לבצע.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

חברי הפורום ממש לא מיצגים את עמישראל, מרבית הכותבים הקבועים כאן בעלי חשיבה לטווח יותר ארוך מהממצע.

אבל לא צריך להתרחק - ראו את מספר השרשורים הנפתחים מדי יום בשאלות על מימון לרכישת רכב.

הלואות אינן פסולות מיסודן, אלא שיש לקחת הלואות (וכפי שציין יואב בבלוג, גם קניה בסופרמרקט בתשלומים היא צורה של הלואה) באופן מתוכנן ושקול, ורק כאשר המטרה מצדיקה את נטילת ההלואה והמקורות הכספיים לפרעונה ידועים.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל צודק.

אני נדהם כל פעם בתור בסופר מכל אלה שמחלקים קניה של 200 שקל ל-4-5 תשלומים. כמה שיותר=יותר טוב.

משכנתא זה קל

פורסם

Fitch - קשה להאמין איך אנשים מסובבים את התקציבים שלהם. לפני מספר שבועות עמדתי בתור לקופה בסופרמרקט והאשה לפני חילקה את התשלום - בסביבות 500 ש"ח - ל-3 חלקים, במזומן ובשני כרטיסי אשראי. מה שהוציא אותי מדעתי היה שאותה אשה, שלפי התנהגותה אינה משופעת בכספים, קנתה די הרבה מוצרים יקרים כאשר יש מוצרים מקבילים יותר זולים באיכות שאינה פחותה.

פורסם
, ובתקווה שהבנק (שעלול להפסיד מהתנהלות יותר חכמה של הלקוחות) לא יפסיק את הפרסום.

תודה על התגובות.

הבנק מעודד את הפרסום, ובוודאי לא יפסיד מכך. אם ללקוח יהיה יותר טוב - גם לבנק יהיה יותר טוב.

בטור הבא תהיה דוגמא מספרית, אמיתית מהחיים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

לשעבר:

פורסם

תאמין לי, אם הצלת עם הטור הזה אדם אחד מהתנהלות כלכלית כושלת - כאילו קיימת עולם ומלואו.

זה פשוט מדהים אותי כמה חשיבות מייחסת מערכת החינוך ללימודי מדעים, ובאותה נשימה זונחת לאנחות את כל התחום שקשור בניהול כלכלי מושכל.

אני חושב שעד שהמחדל הזה ייפתר, כל הורה צריך לקיים שיחה עם ילדיו על הנושא הזה. זה צריך להיעשות בשלב שבו הם מתחילים לקבל מושג על מהו כסף, כיצד משיגים אותו ואיך לעשות בו שימוש ראוי. אני חושב שהשלב הזה די חופף לשלב שבו מקיימים את השיחה ההיא על בנות ועל בנים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רק אתמול הייתי בבנק לפגישת הכרות עם המנהלת החדשה, שדחפה אשראי בכוח.

החשבון שלך נמצא כבר שנים ארוכות בזכות ולכן אתה לא רואה את כל ההטבות המדהימות שיש לסניף שלנו להציע (למי שלא הבין, ההטבות הן על אשראי).

למה שלא תחליף מכונית? למה לא תקנה עוד מכונית? את הבית כבר שיפצת? באמת, למה לא תחליף מכונית? על איזה שנה אתה נוסע? 2008 זה מאוד ישן. אדם במעמדך צריך ליסוע באוטו חדש .....

על כל אלה עניתי לה בתקיפות - לא מוכר.

חוצפה.

הבעיה היא שלא פחות משהעגל רוצה לינוק, הפרה (הבנק) להוטה להיניק, ואנשים שלא יודעים להתנהל כלכלית נופלים כל פעם מחדש בפח.

תחיו לפי היכולות שלכם ולא מכסף שאין, זה הכל.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

עצוב להגיד, אבל הלוואות נמצאות בסל יעדי המכירות שבנקאים מחוייבים לו בחלק מהבנקים.

לא אחת גם אני מצאתי את עצמי מציע הלוואה לא מפני שהלקוח באמת היה זקוק לה, אלא פשוט כי זאת היתה ההוראה מגבוה.

זה רק מדגיש את הצורך שהזכרתי בתגובתי הקודמת, שכל אדם יבין את המשמעות הכלכלית של נטילת הלוואה ואת ההשלכות שיש לזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...