Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדוושה של הקלאטץ' ברנו מגאן 2008 עולה ויורדת ללא התנגדות עכשיו כששאלתי במוסך מורשה בנשר אמרו לי שזה עולה 4000 שקל השאלה היא אם מישהו מכיר מקום זול ואמין שיתקן לי את הקלאטץ', חוץ מזה שהם אמרו שזה חלק חליפי ולא מקורי וגם מסיבות שפירטתי בעבר אני לא כזה סומך על המוסך של תלפיות.

בכל מקרה זה לא חייב להיות מוסך מורשה אבל שיהיה אמין ומקצועי.

אני רוצה לעשות את הטלפונים ביום ראשון כך שאשמח לעזרה כמה שיותר מהר.

פורסם

אני משער שמדובר במגאן 2 - מה הקמ שלה?

אם הדושה נלחצת בלי התנגדות מדובר בבעיה בהידראוליקה של הקלאץ:

אם יש לך מזל הבעיה במשאבת קלאץ עליונה ואז עלות התיקון נמוכה יותר

אבל בד"כ מה שהולך זה משאבת קלאץ תחתונה ואז יש הרבה עבודת פירוק ואז שווה גם להחליף את הקלאץ כי בצעו כבר את כל העבודה של הפרוק (אלא אם כן הוא במצב חדש).

לא רוצה לקלקל לך את השבת אבל לא תצא בפחות מ2500-3000 שח עבור משאבת קלאץ תחתונה+קלאץ (חלפי OEM) גם במוסך "רגיל".

אני מאמין שהתמחור שקבלת אצל תלפיות הוא רק להחלפת המשאבה (לא כולל הקלאץ)

תלפיות ראו את האוטו או שזה הצעת מחיר טלפוני?

תבדוק אם חסר לך שמן ברקס - אם כן מדובר כנראה במשאבה תחתונה

פורסם

לא ראו את הרכב אבל אמרו לי בסביבות 4500 ומניסיוני האישי שלא אפרט פה כדי שהפוסט לא ינעל הם לא אמינים ולא מקצועיים כך שאם כבר אני משלם זה לא להם. הרכב עבר 170k עם אותו קלאטץ' כך שכנראה גם כדאי להחליף אותו יש מוסך מומלץ לכך שגם המחירים שלו סבירים?

פורסם

אני תיקנתי אצל אכראם סליבא (מול משרד הרישוי במפרץ). יומיים עבודה וקבלתי את הרכב בחזרה. לקח לקלאץ עוד יום יומיים להתאים את עצמו אחרי התיקון.

קשה להשוות הצעות מחיר: סוג קלאץ למשל או מה עוד מחליפים (למשל שמן גיר רצוי להחליף אם האוטו כבר פתוח והוא בן 200K). ההצעה שלו הייתי הוגנת.

• תוכן חדש...