Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שתי שאלות, אחת ספציפית לרכב ואחת כללית יותר:

1) מדובר ברכב SX PACK 1400 אוטומטית. "עם כל התוספות" לפי טענת המוכר.

יש איזהשהם טיפים לגבי האוטו הזה? בעיות נפוצות? הוא רוצה 18K האם מחיר טוב?

2) המוכר טוען ל67K קילומטראז'. ביקשתי לראות הסטורית טיפולים והוא אמר לי שהו מטפל אצל חבר מוסכניק ומשלם בלי קבלות. ביקשתי לדבר עם החבר הזה בטלפון והוא סירב. אמר לי "קח לבדיקה אם אתה לא מאמין"

האם שווה להמשיך לבדוק את האוטו בתנאים האלה?

האם יכול להיות שהקילומטראז' מזויף?

תןדה מראש

פורסם

1. אם תעשה חיפוש תמצא את כל התשובות.

2. לגבי הק"מ, קשה לדעת. אבא שלי קנה סיריון בת 5 עם 19K ק"מ כולל תיעוד על כל טיפול שהרכב עבר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בבדיקה לא ידעו לענות לך על הקמ' שעבר הרכב.

אם אין ספר טיפולים - בדיקה מול מוסך שירות ממוחשב, קח בחשבון שיתכן והרכב גמע הרבה יותר ועוד.

בדוק מי רשום כבעל הרכב, וכמה זמן.

בכל מקרה ובמיוחד אם יש חשש שמדובר בסוחר שמוכר את האוטו, אל תעז לקנות בלי בדיקה, כאשר אתה בוחר את המקום ולא שומע להמלצותיו, ורצוי שיהיה בעיר אחרת.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

הלכתי לראות את הרכב.

הצבע של הגג ומכסה תא מטען שרופים. חוץ מזה האוטו די בסדר. מנוע וגיר שקטים.

הבעיה שבעל הרכב לא רצה שאקח את האוטו מחוץ לשכונה לנסיעה קצת יותר מהירה מ40 קמ"ש.

הוא גם רמז שהוא לא רוצה שאקח לבדיקה במכון שאני אבחר.

הקיצר איחלתי לו בהצלחה ועזבתי לנפשו.

ראיתי באותו יום פיזו 206 XT 2006 1600 106K נראית נחמד וגם הבעלים נחמד ומוכן לכל בדיקה. כנראה אקח לבדיקה שבוע הבא.

חבל על הסיטרואן כי זה רכב שראיתי עליו דברים טובים פה בפורום, אבל בתנאים כאלה זה כנראה לא ייצא.

• תוכן חדש...