Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מחפש משומש, משנתונים 2006-2007,

אני ממליץ לך להתמקד במציאת ברלינגו\פרטנר מנוע 2000 סמ"ק HDI שמור ככל שניתן.

זהו דגם חזק ואמין.

אבל, הכי חשוב מצב הרכב, טיפולים בזמן ובחלפים איכותיים, קילומטראז' שפוי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלם לכם.

כן כן שוב אותה שאלה ידועה, אבל בכל זאת לא כ"כ הצלחתי לדלות מידע מכל השרשורים לפני היות שתמיד נוספו לשאלה עוד היבטים ושיקולים שהשפיעו על המאזן הסופי.

אז השאלה היא ככה. מעניין אותי רק אמינות. איזה מהם הכי אמין והכי פחות יבקר במוסך.

הרכב ישמש לצורכי משפחה בלבד. כמו כן הק"מ הממוצע שלנו לשנה הינו 14.5-15 אלף.

כשלב שני מעניין אותי גם צריכת דלק טובה, אבל זה כשלב שני. אני מבין שדיזל הוא יותר זול אבל זה מתבטא בעיקר בנסיעות ארוכות ושימוש נרחב יותר. השאלה היא האם בתוך העיר מנוע דיזל (ידני) יהיה יותר זול או יותר יקר?

מחכה לתשובות

תודה

פורסם

תקציב?

חדש? משומש?

כתבתי בעבר עשרות תגובות בנושא, ובכל מקרה - לשימוש משפחתי חפש דגם מאובזר עם 2 דלתות צד.

דיזל ידני גם בנסיעה עירונית חסכוני ובהפרש משמעותי.

פורסם

על איזה רכבים אתה מדבר חדשים? משומשים?

אם הכוונה למשומשים, אז כלל הבסיס פה: הוא למצוא רכב שמור, כי רוב הרכבים שהבאת הם רכבי עבודה, וסביר להניח שלא ריחמו עליהם.

וגם אם נניח שהפורד קונקט נחשבת ליותר אמינה, ובקרוב המזרקים שלה יעשו לך בעיות, אתה נכנס להוצאה של 5 ספרות בערך, מה גם שהטיפולים של הרכב הזה יקרים מאוד.

בדגמים הישנים הסיטרואן / רנו / פג'ו דיזל אמורות להיות יותר חסכוניות מהדובלו / קונקט.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
שלם לכם.

כן כן שוב אותה שאלה ידועה, אבל בכל זאת לא כ"כ הצלחתי לדלות מידע מכל השרשורים לפני היות שתמיד נוספו לשאלה עוד היבטים ושיקולים שהשפיעו על המאזן הסופי.

אז השאלה היא ככה. מעניין אותי רק אמינות. איזה מהם הכי אמין והכי פחות יבקר במוסך.

הרכב ישמש לצורכי משפחה בלבד. כמו כן הק"מ הממוצע שלנו לשנה הינו 14.5-15 אלף.

כשלב שני מעניין אותי גם צריכת דלק טובה, אבל זה כשלב שני. אני מבין שדיזל הוא יותר זול אבל זה מתבטא בעיקר בנסיעות ארוכות ושימוש נרחב יותר. השאלה היא האם בתוך העיר מנוע דיזל (ידני) יהיה יותר זול או יותר יקר?

מחכה לתשובות

תודה

שכחת לציין תקציב.

ללא פרט חשוב זה - התשובה היא כולם אמינים באותה המידה ולא ייכנסו למוסך בשנים הקרובות אם תרכוש מודל 2013.

ועכשיו ברצינות, מה התקציב?

פורסם

בסכום כזה אתה יכול לקנות רכב ממודל 2009-10.

אני נוהג על ברלינגו (=פרטנר, זה אותו רכב) 2009 1.6 טורבו דיזל, היו מספר תקלות אבל בסה"כ אמינות טובה, קילומטרז' נכון להיום 196.000 ק"מ.

צריכת דלק 1 ל 16 לפחות, בנסיעה משולבת 30-40% עיר והשאר בינעירוני.

לפני כן הייתה לי קנגו 1.9 דיזל, היא רכב טוב יותר מבחינת נוחות שימוש ומבנה פנימי מוצלח יותר, אבל פחות אמין.

יש לי גם ניסין עם קנגו אוטומטית 1.6 בנזין - אוטו די אמין ונוח לנסיעה, זריז, צריכת דלק סביב 1 ל 10-11 באותם תנאים.

פורסם

יש לי קנגו 2008 בנזין אוטומטית ,

שנתים אין תקלות , ממש אין תקלות , וזהו רכב מהחברה לכן אני לא מרחם עליו גם .

• תוכן חדש...