Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נוזל קירור +G12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במסגרת יישור קו שאני עושה לגולף mk2 שלי קניתי נוזל קירור, המוכר בחנות אמר לי שהוא מרוכז ושצריך למהול אותו אבל הוא נראה לי כבר מדולל, אני מוסיף קישור תסלחו לי כי האנגלית שלי לא חזקה ואני צריך עזרה בנושא. תודה מראש!

http://www.eurol.com/en/37-products/1742-eurol-coolant-glx-36degc.html

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אם יש לך נוזל מסוג אחר במערכת, אז תרוקן אותו ותשטוף את המערכת. הנוזל G12 הוא ללא מלחים ואסור לערבב אותו עם נוזלים אחרים שמכילים מלחים.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
הטעויות של המוכרים.. טוב מקסימום נרוקן ונשים מחדש, תודה!

לעולם אל תסמוך על מוכרים או אנשי שירות במוסכים. תמיד תקרא את ההוראות המצורפות למיכל או חפש באתר הייצרן מידע מדוייק.

לצערי גם במוסכי צ'מפיון לא ממש יודעים או ידעו לתת תשובה מדוייקת.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם יש לך נוזל מסוג אחר במערכת, אז תרוקן אותו ותשטוף את המערכת. הנוזל G12 הוא ללא מלחים ואסור לערבב אותו עם נוזלים אחרים שמכילים מלחים.

לא מזמן החלפתי משאבת מים ועוד כמה חלקים במערכת הקירור ודאגתי לשים מים כמה פעמים עד שיצאו מים נקיים!

לעולם אל תסמוך על מוכרים או אנשי שירות במוסכים. תמיד תקרא את ההוראות המצורפות למיכל או חפש באתר הייצרן מידע מדוייק.

תודה רבה, אני אדאג כבר השבוע לרוקן ולשים נוזל חדש, גם ככה יש לי להחליף פלאנצ' מים, חבל שהמוכרים לא טורחים לקרוא ולדעת על המוצרים שלהם, לבנאדם פדנט כמוני זאת סיבה לדאגה כי השקעתי לא מעט כסף במערכת הקירור!

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

כמה שילמת על הנוזל? האם קנית בבקבוקים של ליטר או 5 ליטר?

כרגע אנחנו משתמשים בזה בטיוטה קורולה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זה מתאים גם למנוע בנזין 1.4 של האיביזה /פולו החדשות (אטמוספרי), או צריך G12++ ? כמה זה עולה?

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

(נמצא בכתובת הקדר 39 נתניה)

צ'מפיון הוא מוסך לא ממש מקצועי עם מחירים מוגזמים ,נכנסתי לשם פעמיים :פעם ראשונה עם תפוח גמור במנגנון המוטות של הגיר ,

(חתיכת פלסטיק עם 2 קליפסים) הם דרשו 1450 שקל ללא מע"מ .

מצאתי את התפוח הזה אחרי כמה ימים בקלנסווה ב150 שקל מקורי באריזה)

פעם שנייה היו לי בעיות סחיבה , הם בדקו את הרכב ואמרו שאין לי שום בעייה זה רק נדמה לי.

לגבי מסנן דלק אמרו שהו תקין ועוד אמרו שהוא נמצא במיכל דלק בלי להיסכל מתחת לרכב .

התגלה שהפולו שלי דגם מעבר והמסנן ממוקם מתחת לרכב מאחורי המיכל .

שוב נכנסתי למוסך אחר החליפו את המסנן והכל ניהיה בסדר (תודה רבה למשתמשי הפורום שעזרו לי)

(אשכול בעיית סחיבה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=466250&page=3

פורסם

קניתי בבקבוקים של ליטר 1, קניתי כמה בקבוקים אז במקום לשלם 40 לבקבוק שילמתי 35. אני יודע שלטויוטה יש נוזל שלה.. אפשרי לקנות במוסכים שלהם עד כמה שאני יודע,

זה מתאים גם למנוע בנזין 1.4 של האיביזה /פולו החדשות (אטמוספרי), או צריך G12++ ? כמה זה עולה?

אני לא יודע במדויק אבל נראה לי ++g12, בדרך כלל כתוב בתא מנוע צמוד למיכל עיבוי, בעיקרון עדיף שתשים את אותו הנוזל!

דרך אגב היום קניתי נוזל קירור ואני מחליף מחדש, חבל שהמוכרים לא טורחים לבדוק את המוצרים שלהם.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...