Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי נוכח במקום, אתמול חזרתי ממילואים ועכשיו ראיתי שבסך הכל מדובר בשריטה עמוקה בפגוש שהיא לא ארוכה, כנראה שההרגשה שהאוטובוס פוגע בה הלחיצה אותה וגם האנשים בסביבה שראו את האוטובוס פוגע ברכב.

כמו שזה נראה זה לא משהו שמצדיק מבחינתי להכניס את האוטו למוסך ואסתפק בהשלמת הצבע עם מכחול כי חבל לי על הבזבוז זמן ללכת למוסך לשייף ולהשלים את הנקודה בפגוש+ צבע.

למי שחושב שרכב שמפריע לתנועה מצדיק שידפקו אותו ולא להשאיר פרטים טועה בגדול כי הדבר הראשון שמורה לנהיגה מלמד זה:

"אם הדרך לא פנויה למעבר לא מתקדמים" ואם יש רכב שמפריע לתנועה ולא מאתרים את בעליו כדי להזיז אותו, יש מספק שמאוד קל לזכור ומחייגים אותו: 100

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני משערת שאין פגיעה גופנית ורק נזק לרכב בלבד, כך שזה הופך את המקרה לאי מסירת פרטים ולא לפגע וברח.

פעמיים נפלה בחלקי הזכות להיות מעורב בתאונת פגע וברח, מהצד הנפגע כמובן. פעם אחת היתה כאשר משאית זבל של העיריה פגעה במכוניתי בעודה חונה בחניה מסומנת ופעם נוספת כאשר עמדתי בתמרור עצור עם קטנוע וקוף אדם נכנס בי מאחור. בשני המקרים לא היו פגיעות גוף והנזק היה רק לכלי הרכב. בשני המקרים הגשתי תלונה במשטרה על תאונת פגע וברח (במקרה של משאית הזבל היה לי עד ראיה שהספיק לראות את המקרה ולרשום את מספר הרישוי ובמקרה עם הקטנוע הקוף סירב להזדהות וכל שנותר לי היה לרשום את מספר הרישוי שלו), ובשני המקרים שני האפסים האלה חזרו אלי עם הזנב בין הרגלים עם הסכמה לפצות אותי על הנזק תמורת ביטול התלונה.

יש בפורום הזה גם שרשור שפתחתי לפני כשלוש שנים, על חבר שגרם נזק לרכב חונה מבלי ששם לב לכך ומישהו ראה אותו. בעל הרכב הגיש נגדו תלונה במשטרה על תאונת פגע וברח והוא זומן לחקירה. כמו בשני המקרים שלי, גם הפעם זה הסתיים בכך שהוא פיצה את בעל הרכב על הנזק שנגרם והתיק נסגר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מה זה "הוא הפריע לנהג אגד לעבור"?

בסרטון הזה אני "הפרעתי" לנהג אגד לעבור...

חוצמזה, גם אם הפרעת, זה לא מצדיק דפיקה (נשמע גס משהו... :wink: )

http://www.youtube.com/watch?v=WRp5Z3jBrBE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

למה לא נתת זכות קדימה לרכב הבא מימין ?

פורסם
החנייה היתה כחוק, זה שהרחוב צר וקשה לנהגי אוטובוס לעבור זה לא בעיה שלנו, היא הלכה להזיז את הרכב מיד לאחר ששמו לב שהאוטובוס מתקשה לעבור.

התשובה שלך לא לעניין, למה שנהג אוטובוס לא יתחיל לנסוע במהירות גבוהה מהמותר כי עומסי תנועה מבזבזים לו את ההפסקה? זה גם נראה לך מקובל?

החברה שלך גרמה להפרעה לתנועה על כך אין חולק.

יש ספק אם הנהג פגע ו/או ברח.

פורסם
החברה שלך גרמה להפרעה לתנועה על כך אין חולק.

יש ספק אם הנהג פגע ו/או ברח.

איך הגעת למסקנה הזו? יש רחובות צרים מאוד שגם אם אתה מחנה כחוק עדיין קשה לאוטובוס לעבור בהם, במיוחד אם מישהו לא חונה מאחד הצדדים צמוד למדרכה.

פורסם
איך הגעת למסקנה הזו? יש רחובות צרים מאוד שגם אם אתה מחנה כחוק עדיין קשה לאוטובוס לעבור בהם, במיוחד אם מישהו לא חונה מאחד הצדדים צמוד למדרכה.

העובדה היא שברגע שהרכב הוזז האוטובוס יכל לעבור , הרי לא היה צריך להזיז את כל הרכבים ברחוב.

ככלל אם חונים באפן החוסם את התנועה ברור שאין מדובר ב"חניה כחוק"

פורסם
הוא לא צריך לחכות שהכביש יתפנה, וגם לא עד שמישהו יואיל בטובו לתת לו לעבור.

יש חוקי תנועה, כל נהג על הכביש (כולל נהגי אוטובוסים ומוניות) חייבים לציית להם.

מי "שלא בא לו" או "אין לו כוח" או "הלו"ז של הקו היה משתבש" (באמת? זה מה שאתה חושב?), יש לו אפשרות אחרת:

לא לנהוג.

חוקי תנועה לא נועדו להקשות על הנהגים אלא לעשות סדר בכביש.

אם לא יצייתו לחוקים יהיה בלאגן לא נורמאלי (וזה מה שבערך קורה עכשיו).

לגבי הנושא המרכזי פה: אם מישהו ייעצבן אותך, זה לגיטימי שתחטיף לו?

אם התשובה שלך היא "כן", אז השיחה יכולה להסתיים עכשיו ותכבה את האור בדרך החוצה.

כנ"ל לגבי נהג שלא מצליח לעבור (אוטובוס, משאית או רכב פרטי):

אתה לא דופק רכב אחר וממשיך.

הרכב שנהג האוטובוס באדיבותו "הזיז בעדינות" הוא רכוש של מישהו שגם אם חוסם, אין לא זכות לעשות כלום מלבד להזעיק ניידת משטרתית שיגררו את הרכב המפריע.

שיהיה ברור - אני ממש לא מצדיק דפיקה של רכב שחוסם את הנתיב.

התגובה שלי הייתה אל הסרטון, שאין לו קשר לנושא הפוסט.

על חוקי התנועה אין ויכוח, אבל אפשר לפעמים להפעיל את השכל הישר ולהתנהג באדיבות, מה שלרוב לא קורה פה ומאלץ את נהגי הרכבים הכבדים "להיות ישראלים".

פורסם
למה לא נתת זכות קדימה לרכב הבא מימין ?

האוטובוס יוצא מרחוב שמצריך נתינת זכות קדימה לרכבים שנוסעים ברחוב הראשי (שבו אני נסעתי).

אז זכות הקדימה לרכב הבא מימין לא תופס פה.

שיהיה ברור - אני ממש לא מצדיק דפיקה של רכב שחוסם את הנתיב.

התגובה שלי הייתה אל הסרטון, שאין לו קשר לנושא הפוסט.

על חוקי התנועה אין ויכוח, אבל אפשר לפעמים להפעיל את השכל הישר ולהתנהג באדיבות, מה שלרוב לא קורה פה ומאלץ את נהגי הרכבים הכבדים "להיות ישראלים".

1. הקשר הוא שיש כאן מדיניות כמעט קבועה של נהגי אוטובוסים להיות אגרסיבים גם על חשבון דפיקת רכבים או יותר גרוע.

במקרה שלי, נהג אוטובוס דרס לי כלבה, נעצר, הביט מהחלון האחורי של האוטובוס שבן אדם לא נפגע, ופשוט המשיך ליסוע ללא

יציאה מהאוטובוס וללא השארת פרטים.

וככל שאני אהיה בכושר, אני לא יכול להשיג אוטובוס, והכלבה המסכנה שלי ששוכבת שם גוססת יותר חשובה לי מהנהג הבהמתי,

אז לא עזבתי אותה ברגעיה האחרונים.

2. אני מאוד מתנגד לתפיסה של "להיות ישראלי" אחרת אף אחד לא ייתן לו.

אני באופן קבע חוטף צפירות כי אני עוצר להולכי רגל. זה לדעתי להיות ישראלי.

למה "להיות ישראלי" זה "לא לצאת פראייר"?

למה "להיות ישראלי" זה להיות בהמה?

לא מסכים ולא מוכן להיכנע לסטיגמה המגעילה הזו.

פורסם
האוטובוס יוצא מרחוב שמצריך נתינת זכות קדימה לרכבים שנוסעים ברחוב הראשי (שבו אני נסעתי).

אז זכות הקדימה לרכב הבא מימין לא תופס פה.

לאוטובוס אין תמרור ?

פורסם

לאוטובוס יש תמרור: תן זכות קדימה. נהג האוטובוס העדיף להתעלם ממנו. כשרואים את הדופן המשופשף של האוטובוס זה כנראה נוהג קבוע אצלו.

אוטובוס.jpg

פורסם
לפני כמה דקות החברה שלי היתה צריכה להזיז את האוטו כי הוא הפריע לנהג אגד לעבור אך בזמן שהיא זזה כדי לתת לו לעבור הוא שפשפף לה את האוטו והתעלם מצעקות שאנשים צעקו לו לעצור כדי למנוע את הפגיעה ולאחר מכן פשוט המשיך לנסוע והתעלם מהפגיעה.

למי פונים?

יכול להיות שכשהיא זזה כדי לתת לו לעבור, כפי שאתה כותב, היא דפקה את האוטובוס?

ארז רונן

פורסם

לפי התמונה בגוגל יש תמרור לפונים ימינה ואין כזה לפונים שמאלה

ההגיון אומר שצריך להיות תמרור גם משמאל שהרי האוטובוס מסתיר את זה הימני

מה שמחייב את הנוסעים ישר לתת זכות קדימה

פורסם
לפי התמונה בגוגל יש תמרור לפונים ימינה ואין כזה לפונים שמאלה

ההגיון אומר שצריך להיות תמרור גם משמאל שהרי האוטובוס מסתיר את זה הימני

מה שמחייב את הנוסעים ישר לתת זכות קדימה

קשה איתך...

הנה הכיוון של האוטובוס.

רואה את קו העצירה (שאמנם כמעט מחוק, אבל עדיין קיים)?

האוטובוס חייב לתת זכות קדימה לנוסעים ברחוב הראשי.

https://maps.google.co.il/?ll=31.757852,35.18083&spn=0.001238,0.002642&t=m&layer=c&cbll=31.757904,35.180753&panoid=eMmh4cr_0YJWVZ8gwgD_Wg&cbp=12,307.58,,0,15.33&z=19

פורסם
קשה איתך...

הנה הכיוון של האוטובוס.

רואה את קו העצירה (שאמנם כמעט מחוק, אבל עדיין קיים)?

האוטובוס חייב לתת זכות קדימה לנוסעים ברחוב הראשי.

https://maps.google.co.il/?ll=31.757852,35.18083&spn=0.001238,0.002642&t=m&layer=c&cbll=31.757904,35.180753&panoid=eMmh4cr_0YJWVZ8gwgD_Wg&cbp=12,307.58,,0,15.33&z=19

אם הוא פונה ימינה הוא חייב לציית לתמרור בכיוון נסיעתו.

אבל מדובר בכביש חד סטרי גם לפונים שמאלה צריך להיות תמרור - זה מצד האוטובוס.

ההגיון הזה הוא נכון גם לגביך . אם יש תמרור הרי הזכות שלך ואם אין תמרור אתה צריך לתת זכות.

אלה מה , כשיש תמרור רק בצד ימין האוטובוס מסתיר אותו ואתה לא יכול לדעת כיצד לנהוג ולכן ההגיון אומר שכדי לדעת אם הזכות שלך אתה צריך לוודא תמרור בצד שמאל של האוטובוס .

ההסבר שלך לעניין כביש ראשי לא ראשי לא רלוונטי כאן.

• תוכן חדש...