Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה דקות החברה שלי היתה צריכה להזיז את האוטו כי הוא הפריע לנהג אגד לעבור אך בזמן שהיא זזה כדי לתת לו לעבור הוא שפשפף לה את האוטו והתעלם מצעקות שאנשים צעקו לו לעצור כדי למנוע את הפגיעה ולאחר מכן פשוט המשיך לנסוע והתעלם מהפגיעה.

למי פונים?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם יש לך את מספר הרישוי של האוטובוס, צור קשר עם בית אגד בקרית שדה התעופה ובקש את מחלקת הביטוח, או לחילופין פנה למשטרה והגש תלונה על תאונת פגע וברח.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין מספר לוחית של האוטובוס, רק קו, שעה משוערת שזה קרה בין 18:35-18:50 והרחוב שזה קרה, החברה שלי היתה כל כך מופתעת שבקושי שמה לב לשעה.

פורסם
אין מספר לוחית של האוטובוס, רק קו, שעה משוערת שזה קרה בין 18:35-18:50 והרחוב שזה קרה, החברה שלי היתה כל כך מופתעת שבקושי שמה לב לשעה.

היכן? איזה קו ואיזה רחוב ושעה,לא בעיה כלל תהיה לאתר את הנהג.

Porsche 944 turbo

פורסם

בת הזוג שלך צריכה להגיע לתחנת המשטרה הקרובה לביתה ולהגיש תלונה אצל החוקר התורן.

אני משערת שאין פגיעה גופנית ורק נזק לרכב בלבד, כך שזה הופך את המקרה לאי מסירת פרטים ולא לפגע וברח.

עליה למסור את כל הפרטים הידועים לה.

לאחר מכן ליצור קשר עם חברת האוטובוס ולדווח על המקרה.

ברגע שיש קו ושעה משוערת ניתן לבצע הצלבה ולדעת מי הנהג שנהג באותו הרגע באוטובוס.

בהצלחה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה לא בסדר שהנהג נסע בלי להשאיר פרטים אבל -

לפני כמה דקות החברה שלי היתה צריכה להזיז את האוטו כי הוא הפריע לנהג אגד

לעבור

זה גם לא בסדר שחברה שלך חונה במקום שמפריע לתנועה. אני מתאר לעצמי שהחברה שלך לא ירדה להזיז את הרכב אחרי כמה שניות אלא אחרי כמה דקות במקרה הטוב. גם הנהג הוא בן אדם ואחרי שמישהי מבזבזת לו את ההפסקה בגלל חניה לא תקנית, אפשר להבין למה התעצבן ונסע. שוב, זה לא בסדר, אבל כנראה שגם החברה שלך לא בסדר.

הפעם "יצאתם בזול" כי זה אוטובוס של אגד ויהיה לנהג קשה להעלם. בפעם הבאה אולי עדיף לחנות מראש במקום יותר טוב?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה גם לא בסדר שחברה שלך חונה במקום שמפריע לתנועה. אני מתאר לעצמי שהחברה שלך לא ירדה להזיז את הרכב אחרי כמה שניות אלא אחרי כמה דקות במקרה הטוב. גם הנהג הוא בן אדם ואחרי שמישהי מבזבזת לו את ההפסקה בגלל חניה לא תקנית, אפשר להבין למה התעצבן ונסע. שוב, זה לא בסדר, אבל כנראה שגם החברה שלך לא בסדר.

הפעם "יצאתם בזול" כי זה אוטובוס של אגד ויהיה לנהג קשה להעלם. בפעם הבאה אולי עדיף לחנות מראש במקום יותר טוב?

מה זה "הוא הפריע לנהג אגד לעבור"?

בסרטון הזה אני "הפרעתי" לנהג אגד לעבור...

חוצמזה, גם אם הפרעת, זה לא מצדיק דפיקה (נשמע גס משהו... :wink: )

http://www.youtube.com/watch?v=WRp5Z3jBrBE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

מה הקשר הסרטון הזה?

אם הוא היה מחכה כל פעם עד שהכביש יתפנה או עד שמישהו יואיל בטובו לאפשר לו לפנות, כל הלו"ז של הקו היה משתבש.

פורסם
מה הקשר הסרטון הזה?

אם הוא היה מחכה כל פעם עד שהכביש יתפנה או עד שמישהו יואיל בטובו לאפשר לו לפנות, כל הלו"ז של הקו היה משתבש.

הוא לא צריך לחכות שהכביש יתפנה, וגם לא עד שמישהו יואיל בטובו לתת לו לעבור.

יש חוקי תנועה, כל נהג על הכביש (כולל נהגי אוטובוסים ומוניות) חייבים לציית להם.

מי "שלא בא לו" או "אין לו כוח" או "הלו"ז של הקו היה משתבש" (באמת? זה מה שאתה חושב?), יש לו אפשרות אחרת:

לא לנהוג.

חוקי תנועה לא נועדו להקשות על הנהגים אלא לעשות סדר בכביש.

אם לא יצייתו לחוקים יהיה בלאגן לא נורמאלי (וזה מה שבערך קורה עכשיו).

לגבי הנושא המרכזי פה: אם מישהו ייעצבן אותך, זה לגיטימי שתחטיף לו?

אם התשובה שלך היא "כן", אז השיחה יכולה להסתיים עכשיו ותכבה את האור בדרך החוצה.

כנ"ל לגבי נהג שלא מצליח לעבור (אוטובוס, משאית או רכב פרטי):

אתה לא דופק רכב אחר וממשיך.

הרכב שנהג האוטובוס באדיבותו "הזיז בעדינות" הוא רכוש של מישהו שגם אם חוסם, אין לא זכות לעשות כלום מלבד להזעיק ניידת משטרתית שיגררו את הרכב המפריע.

פורסם

החנייה היתה כחוק, זה שהרחוב צר וקשה לנהגי אוטובוס לעבור זה לא בעיה שלנו, היא הלכה להזיז את הרכב מיד לאחר ששמו לב שהאוטובוס מתקשה לעבור.

התשובה שלך לא לעניין, למה שנהג אוטובוס לא יתחיל לנסוע במהירות גבוהה מהמותר כי עומסי תנועה מבזבזים לו את ההפסקה? זה גם נראה לך מקובל?

פורסם

אתה יכל להעלות צילום של מקום התאונה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...