Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

 

מחפש רכב אוטומטי, 4/5 דלתות, במחיר של 60-80 אלף ש"ח

 

מה חשוב לי?

  1. שיהיה נוח לנסיעה (מושב, מתלים) ויחסית מפנק
  2. שיהיה שקט ולא מקרקש ומרשרש
  3. שיהיה אמין עם עלויות אחזקה סבירות

 

מה הכי טוב שאני יכול להשיג בתקציב הזה?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם

בגבול העליון של התקציב אני יכול להמליץ לך על פורד פוקוס מהדגם הקודם שנת 2011 או קיה פורטה מאותו שנתון.

אם אתה הולך על רכב יוצא ליסינג, אתה יכול לנסות לגרד קיה פורטה 2012.

שתי האופציות האמורות יענו על הצרכים שציינת.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

אני ממליץ לנסות גולף דור 6, בתקציב שלך מדובר בעיקר בדגמי 1.6 מ-2009. בנוגע לאמינות אני ממליץ לך לערוך חיפוש בפורום בעיקר לגבי הגיר, לשאר הדרישות היא מתאימה.

כדאי גם לנסות את האחות לפלטפורמה הלאון מבית סיאט, הגיעה גם עם מנוע 2 ליטר וגיר אוטומטי רגיל 6 הילוכים שהפגין אמינות עדיפה מזה של ה-DSG.

הפוקוס שהוזכרה כאן באמת אופציה טובה אבל אם אתה חפץ בפינוק נסה לחפש את דגם ה-2 ליטר או לפחות את ה-1.6 המאובזר.

 

בהצלחה.

פורסם

מאחר ומייק הזכיר את הגולף המוצלחת, אני אוסיף לרשימה גם ג'טה מהדגם הקודם שנת 2010-2011. מנוע 1.6 בשידוך ל -DSG7 עושה עבודה לא רעה בכלל.

חוץ מזה, הרכב נאה, מרווח ויש לו תא מטען ענק.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

תבדוק אם פלואנס 2 ליטר נכנסת בתקציב. היא עם מכלולי הנעה מבית ניסאן והיא מאוד נוחה ומרווחת.

 

הפוקוס/פורטה לא מכוניות נוחות לטעמי ובטח לא מפנקות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

×
×
  • תוכן חדש...