Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתחיל בזה שאני לא מתמצא בעולם האודיו לרכב מעבר לידע בסיסי של חברות טובות יותר או פחות.

אבא שלי סוף סוף עבר לסמארטפון נורמלי ורוצה להתקין ברכב דיבורית BT. אני המלצתי למתוך מעט את התקציב ולרכוש רדיו דיסק עם BT מובנה מסיבות מובנות של איכות שמע טובה יותר, תפעול נוח יותר, העובדה שרדיו דיסק יפסיק את המוזיקה ברגע שנכנסת שיחה.

לגבי דרישות: ברכב שומעים רק רדיו, לכן איכול שמע לא קריטית בעליל. מה שכן, בשכונה של ההורים שלי יש בעיית קליטה חמורה ברדיו, אני מניח שרדיו דיסק טוב יכול להתגבר - ולו חלקית - על הבעיה (ברכב הקודם שלי הייתה מותקנת קלאריון CZ500 ובעיית הקליטה כמעט ולא הייתה קיימת.

תקציב: כמה שפחות :lol:

ראיתי את הקלאריון CZ302A . נראה טוב, יחסית זול (יחסית ל1500 שעלה הCZ500 בזמנו אם אני לא טועה). יש בו BT וחוץ מזה אני לא באמת יודע כלום, האמת היא שאני גם לא יודע על מה להסתכל.

יש גם כמה יותר זולים (הרבה יותר זולים) אבל לפי מה שהבנתי הם סיניים ואני מעדיף לא להתעסק איתם.

אחרי כל זה. אולי בכלל עדיף להתקין פשוט דיבורית? כזאת שמתלבשת על הסך שמש? ואם כן, מה טווח המחירים של האיכותיים בינהן? כי בזה אני מבין עוד פחות.

תודה רבה לעונים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מישהו שיש לו את הקלריון הזה אמר לי שאנשים שומעים אותו בדיבורית כאילו הוא נמצא באמצע צומת סואן. לי יש את האח הקטן יותר, ה-CZ202A ואני מרוצה מאיכות השמע עד כה, אם כי יש לי תחושה שהרמקולים מגבילים אותי. הוא זהה לקלריון שרשמת בכל, מלבד זה שאין בו דיבורית.

אם דיבורית חשובה יותר מאיכות השמע, שווה אולי להציץ בדגמים מקבילים של פיוניר שמגיעים עם מיקרופון חיצוני.

:idea:
פורסם

למרות שה HU שלי בעל בלוטוס, עם מיקרופןו חיצוני, שומעים מעולה, וזה עובד יופי, אך אופציית הבלוטוס לא הייתה כלל וכלל שיקול ברכישתה.

אני עדיין ממליץ על דיבורית נפרדת, תבדוק לגבי BURY 9040 פשוטה, ולא פחות ממעולה.

SCANSPEAK

פורסם

אני משתמש בר"ד של LG עם מיקרופון חיצוני.

אני מרוצה מאיכות השמע בדיבורית, וכך גם הצד השני.

לחבר שלי יש דיבורית של BUDDY על הסך שמש, ותמיד מורגש שהוא בדיבורית.

אני חושב שעדיף להשתמש בר"ד עם דיבורית מובנית בעיקר בגלל הנוחות (השתקה מידית בשיחה נכנסת, מוזיקה ממשיכה מעצמה בסיום השיחה, אין צורך בטעינה).

אבל אם אתה לא עומד לפני רכישת ר"ד בכל מקרה, אז אני לא חושב שהייתי מחליף את הקיים רק בשביל האופציה הזאת.

מבחינת איכות השמע של הצדדים בשיחה, הכי טוב זה לנסות כמה דיבוריות או ר"ד בעצמך מיד אחרי שתחליט לאיזה כיוון אתה הולך.

אם תחליט ללכת לכיוון הר"ד, אני מזמין אותך לקיים איתי שיחה כשאני בנסיעה.

תוכל למצוא עוד אודות הLG שאני משתמש בו בחיפוש הודעות שלי בפורום אודיו ומולטימדיה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תודה רבה על כל התגובות.

פיקלוסטר: יש דגם ספציפי של פיוניר שאתה ממליץ (מנסיון)? או פשוט לעבור על כל קשת הדגמים.

בנג'י: תודה, אבדוק לגבי הדיבורית שציינת.

מתן: תודה רבה על התשובה המפורטת, אבא שלי עומד כך או כך בפני הוצאה, אני מעדיף שייקנה מוצר שיהיה לו נוח יותר להשתמש בו ויהיה איכותי יותר (במידה מסויימת, לא לקפוץ:-) ). כמו כן, מה הדגם הספציפי של הlg המדובר? אני בטלפון ועצלן מידיי לחפש.

שוב תודה. עוד דעות והצעות יתקבלו בתודה, כל הצעה תיבחן.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כן, כמו שכתבתי.

ר"ד ושני רמקולים ב-800 ש"ח.

אם ימצא חן בעיניך אמסור לך את פרטי המקום ממנו קניתי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

יש דגם ספציפי של פיוניר שאתה ממליץ (מנסיון)? או פשוט לעבור על כל קשת הדגמים.

לא מנסיון, אבל כשקניתי לאחרונה התלבטתי בין הקלריון שציינת לבין ה-4450 של פיוניר. בפועל, כשבאתי, הציעו לי את ה-4550, שלפי הבנתי הוא המחליף שלו ועדיף עליו. יש שרשור על ההבדלים ביניהם בדף הראשי עכשיו. יש לי תחושה שהפיוניר'ז למיניהם מספקים הנדסת אנוש וליטוש ברמת הפונקציונליות, שהיא עדיפה על הקלריון. לקלריון עם זאת איכות שמע עדיפה, אבל שוב - זה רק מקריאת חומר (לא יצא לי להשוות במבחן שמע את הקלריון שלי למוצר אחר כלשהו).

:idea:
  • תוכן חדש...