Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיריון מנוע 1000 שלי כבר נושקת ל120,000 ואני רוצה לעשות לה טיפול...בדקתי במוסכים מורשים והם רוצים באזור ה1200 שח פלוס...משהו יודע מה עושים בטיפול כזה? וגם הבנתי שכדאי לשים ברכב שמן מנוע 5W 30 של חברה ידועה אבל אצל המוסכים הם שמים 10W 40 והשאלה אם באמת כדאי לשים שמן לפי המוסך או שהם סתם מנסים לחסוך עליי

פורסם

שלום רב

החלפים הם מסנן אוויר .מסנן שמן .שמן מנוע .3 מצתים .

בדיקת נוזל קירור .נוזל בלמים .שמן גיר ידני אם הרכב הוא ידני וכמובן בדיקה כללית לכל הרכב .

עלות טיפול לחלקים הידועים להחלפה בסביבות 750 שח + מעמ

לגבי סוג השמן : נשאלת השאלה . האם הרכב מאבד או שורף שמן .

כלומר על פי מצב המנוע מחליטים איזה באיזו צמיגות להשתמש .

פורסם
הסיריון מנוע 1000 שלי כבר נושקת ל120,000 ואני רוצה לעשות לה טיפול...בדקתי במוסכים מורשים והם רוצים באזור ה1200 שח פלוס...משהו יודע מה עושים בטיפול כזה? וגם הבנתי שכדאי לשים ברכב שמן מנוע 5W 30 של חברה ידועה אבל אצל המוסכים הם שמים 10W 40 והשאלה אם באמת כדאי לשים שמן לפי המוסך או שהם סתם מנסים לחסוך עליי

גם לי יש סריון אבל יותר חדשה ( שנת 2002) אוטומטית, נפח 1300.

בסיריונים נפח 1000 ידוע שהולכים להם מנועים בתדירות גבוה.

אני למשל ירדתי בצמיגות, משמן 10w40 לשמן סינטטי מלא 5w40

שיניתי את הטמפרטורה ״ בהתנעה קרה״ ולא נגעתי בטמפרטורת עבודה.

כרגע הרכב לא אוכל שמן בכלל ויש מצב שאני יירד בעתיד גם לשמן 5w30.

תבדוק תצרוכת שמן ברכב ואם אתה יורד בצמיגות, תירד לאט לאט ולא במכה תוך כדי מעקב.

אתה לא חייב גם לקנות שמן שמוכרים לך במוסך ( פז) , אתה יכול לקנות שמן מחברה עולמית:

קסטרול, וולוולין, רויאל פרפל, אג׳יפ, ליקווי מולי וכו׳.

כנ״ל בנוגע לשמן גיר, במוסך ישימו שמן גיר של פז.

אני החלפתי לרכב שלי שמן גיר והשתמשתי בשמן גיר של וולוולין שמתאים למפרט שהיצרן של הרכב שלי דורש,

וזה שמן הרבה יותר איכותי.

רק תדאג לקנות את החלקים המקוריים לטיפול עצמו, מבחינת מים ושמנים אני למשל קונה במקום אחר.

בהצלחה.

פורסם

טפו טפו טפו הרכב לא שורף שמן....אבל בגלל ששמעתי שהמנועים בעייתים..אז החלטתי לעבור לשמן יותר איכותי...של חברה בינלאומית 5W 30... אבל אין לי מושג איזה שמן יש במנוע כבר כי אני קניתי את הרכב לפני חודשיים...אבל אני יוצא מנקודת הנחה ששמו ברכב שמן 10 W40 מה אתם אומרים אפשר לשים ישר את השמן הטוב או לתת לו לעבוד עם שמן אחר ואז לעבור ל5W30???...וזה גם גיר אוטומט...אני צריך להחליף את השמן גיר?? אם כן איזה שמן אני שם?? ואיך אני יכול להחליף אותו לבד???

תודה על העזרה

• תוכן חדש...