Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הגיע גם הזמן שלי להתחדש ועל הדרך להגשים חלום ולקנות את הרכב שכל כך רציתי מרגע הוצאת הרישיון. יאריס T ספורט :-D

אחרי חיפוש מתמשך מאוד וקריאת חוות דעת מכל פורום אפשרי, ובעיקר פה(תודה אישית ל"איתמר" שהסיכומים שלו מאוד עזרו לי וגם הכמה הודעות בפרטי) עשיתי את הצעד אתמול.

קצת נתונים על האוטו:

שנת 2003 יד 2 עם 126K,כל הקבלות מ2003 ועד היום ממוסך מורשה טויוטה (כמו שהבעלים הקודם הגדיר זאת ה"אמא והאבא" של הרכב)

הרכב הזה תמיד קרץ לי מהסיבה שאני אוהב מכוניות קטנות וחסכוניות ואם זה בא גם עם קצת כוח אז החבילה בעיניי מושלמת :-)

אז כן זה לא רכב ספורט מטריף אבל בנסיעה חזרה הביתה אתמול לא יכולתי להוריד את ה :-D .

בקיצור לא ארבה במילים אעדכן בהמשך לאחר הישור קו שיהיה ביום שישי.

קצת תמונות:

13.jpg

15.jpg

19.jpg

פורסם

126K ב10 שנים? הרכב הזה בקושי נסע :shock:

תתחדש! נראית מצוין :)

אה,וסע בדרכים טובות ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

תתחדש. קנייה מוצלחת :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

רכב חמוד ביותר. אם להתעלם מהמחירון המופרז, פשוט אוטו חמוד. לא מאיים, אך מספיק חזק ומהנה בתור כניסה לעולם ההוט-האצ'. תתחדש ותהנה!

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

נראה מדהים. תתחדש.

אגב - בדקתי את המחירים של כמה כאלו מאותן שנים ביד 2 - סביב ה40K אפשר כבר להשיג רנו קליאו ספורט דור 2, שאאל"ט - מצויינת פה בפורום לרב בתור מכונת נהיגה מדהימה(לי לא יצא לנהוג על אחת כזו, לצערי).

אז למה בחרת דווקא אחת כזו?

(אני שואל כי ממש מתחשק לי קטנה "סמי" ספורטיבית. אם כי זה עדיין בגדר מחשבות בלבד)

פורסם

הקליאו (נהגתי על דור 1, אז זו נקודת ההשוואה) הרבה יותר חזקה, יותר טריקית, יותר יקרה לאחזקה. לא כל אחד רוצה או חייב את זה. היא מכונית נהדרת (הקליאו), אך יש אנשים שעבורם יאריס תתאים הרבה יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...