Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בעלים טרי של מאזדה מיאטה 2003, אני מעוניין כרגע להשקיע באגזוז שיתן רעש כמו אגזוז זרימה חופשית.

לפי מה שהבנתי אגזוז זרימה חופשית לא חוקי, לכן אני שואל אם יש עוד דרך כלשהי, חוקית כמובן, לתת לאגזוז סאונד כזה?

ומה העלויות?

 

שבת שלום !

פורסם

טכנית כל עוד נגעת זה כבר לא חוקי

בעיקרון קיימים דודים שהם בעלי תקן ואפילו מונפקים אישורים עבורם אבל זה שנוי במחלוקת כי הרבה אומרים שנתקלו בתגובות מצב בוחנים או מכוני טסטים שהאישורים האלה לא באמת משנים.

 

בכל מקרה ממליץ על דוד אחורי של רמוס, שעליו כן אתה יכול לקבל מסמך שמאשר כביכול שהוא חוקי, אבל לא בגלל זה, אלא בגלל שהם עובדים יפה, רק מסל"ד יחסית גבוה הם מתחילים להרעיש ובסל"ד סרק ושיוט עדין הם בקושי נשמעים.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

לדעתי מיותר, אגזוז שעובד על מתח?

לא חסר אגזוזים בשוק שעובדים שקט בנסיעה רגועה וכשלוחצים הם יודעים לצרוח כמו שצריך.

יש גם את אופציית הבניה עצמית של הדודים, לא חסר אנשים בתחום שעוסקים בזה.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

תוכל להזמין למשל מאי בייי אגזוז ואם הוא יעצר במכס אז תצטרך להביא אישור ממשרד התחבורה ואם ישחררו לך אותו אז ישאר בידך האישור ממשרד התחבורה לכל מקרה אפשרי

פורסם

קודם כל גם אגזוז רמוס עם "אישור" לא תופס, הסיבה היא שהמשטרה רוצה שהמוסך המורשה להלן ה"אבא" של המכונית שלך יגיד להם שזה חלק תחליפי או מקורי שמתאים לרכב הספציפי הזה, כל עוד הוא לא אחד משני אלו ומוסך היבואן לא נותן אישור, אז אין אישור.

 

מרעיש פחות או יותר זה נטו בשבילך, כששוטר ישמע והוא ירצה תקבל הורדה מהכביש.

 

עכשיו נאחל לך להתחדש, קנית אחלה רכב, שמור עליו ועל עצמך בימיוחד עכשיו בחורף כשרטוב.

 

ממליץ לך בחום להיכנס ל www.roadster.co.il

 

שם יוכלו לעזור לך עם כל השאלות, תוכל להגיע למפגשים ולשמוע את ההבדלים בין כל מיני סוגי אגזוזים ופילטרים ולהחליט בעצמך מה טוב לך ומה מתאים לך.

 

יש שם המון מידע כללי לגבי הרכב הזה שאני בטוח שתרצה לדעת.

 

בהצלחה!

פורסם
תוכל להזמין למשל מאי בייי אגזוז ואם הוא יעצר במכס אז תצטרך להביא אישור ממשרד התחבורה ואם ישחררו לך אותו אז ישאר בידך האישור ממשרד התחבורה לכל מקרה אפשרי

 

 

קודם כל זה לא פשוט לקבל כזה אישור, דבר שני האישור הזה מאשר להכניס את החלק הזה לארץ, בין זה לבין קבלת שהוא יהיה מורכב ובשימוש על רכב שנוסע בכביש ציבורי הדרך ארוכה...והאמת..בלתי אפשרי בצורה חוקית.

פורסם

דבר אחד אני לא מבין .

כל "T MAX " מסריח עם כל האגזוזים שערסים מרכיבים עליהם עושים רעש פי 6 מאימפרזה עם 3 אינטש .

לא התחלתי אפילו לדבר על כל "ההארלי דיווידסון" וכל מחוררי הראש הדומים, למה להם לא מציקים ??

הרי מדובר בדציבלים לא ? מה שונים הדציבלים המופרעים שלו ,מהפחות מופרעים שלי ?

אני נשבע שבזמן שעצרו חבר עם STI בעלת אגזוז מקורי לחלוטין מהחברה {רכב היה בזמנו עם 300 קמ בלבד ..}

עברו ליד אולי עשרה רוכבים .כולם על הארלי .שעשו רעש שכמעט שבר את החלונות בניידת של העבריינים במדים .

ששאלתי למה לא עוצרים אותם? למה אתם ניטפלים אלינו ?

העבריין במדים הראשי שאל אם אני רוצה שהוא יעצור אותי על הפרעה לעבריין במדים במילוי תפקידו ?

מה מכאיב להם את הלב אני ממש לא מבין ??

only the turbo guys have the ability to disappear

פורסם

נכון, אני מבין אותך, לא חסרים גם הריינג'רים הטומקארים וכל אלו שמרעישים, אבל יש גם קורבט, קמארו, ומוסטנג שמרעישות והיום גם פרארי, למה מותר להם? כי ככה זה מגיע מהחברה.

 

לגבי הטי מקסים ושאר האופנועים המשטרה נמנעת מלהיכנס איתם מראש לעימותים, הרי 99% שכשיגידו לאופנוע לעצור הוא יברח, ואז מה המשטרה תעשה? היא לא תרדוף אחריו כי זה לא בידיוק חוקי ברוב המקרים, ואם היא תרדוף אחריו ויקרה לו משהו יאשימו את המשטרה, לכן כשעושים כבר משהו בנוגוע לאופנועים בד"כ מדובר במבצע עם הליקופטרים באויר.

פורסם
קודם כל גם אגזוז רמוס עם "אישור" לא תופס, הסיבה היא שהמשטרה רוצה שהמוסך המורשה להלן ה"אבא" של המכונית שלך יגיד להם שזה חלק תחליפי או מקורי שמתאים לרכב הספציפי הזה, כל עוד הוא לא אחד משני אלו ומוסך היבואן לא נותן אישור, אז אין אישור.

 

והאם זה אפשרי להוציא מהמוסך המורשה אישור לרמוס? מישהוא הצליח להשיג אישור ממוסך מורשה?

פורסם
והאם זה אפשרי להוציא מהמוסך המורשה אישור לרמוס? מישהוא הצליח להשיג אישור ממוסך מורשה?

 

 

תחשוב על סיבה אחת שהוא יהיה מעוניין לתת לך אישור כזה...

 

מעבר לזה שזה יעשה רעש ויכולות להיות לו בעיות כי זה שהמוסך בארץ אישר את זה יכול להיראות תמוהה בעיני המשטרה ואז הם יפנו ליצרן ושם המוסך המרכזי יקבל על הראש(אני לא באמת חושב שזה יקרה, אבל סתם להראות שאין להם שום אינטרס ), על כל תקלה שתיהיה לך עקב ההתקנה (אני לא מאמין שיכול להיות דבר כזה אבל עדיין) יהיה באחריותם, ולמה לקחת אחריות על משהו שאתה לא חייב?

פורסם

סליחה שאני מתעלק על הנושא אבל האם המשטרה באמת אוכפת את הנושא של רעש מהאגזוז?

סתם לדוגמא אם היא נוסעת בכביש מהיר ורואה רכב שלדעתה "משופר" אני לא מדבר על מכוניות ישנות ומוחצנות

אלה על מכוניות ספורט כמו גולף GTI וסיאט לאון קופרה האם הם עוצרים אותם סתם?

אני שואל כי עוד לא יצא לי להיתקל בדבר כזה.

פורסם

תתפלא ,אבל כן .עוצרים סתם .ואפילו מכוניות סטנדרטיות לחלוטין {תראה עד לאן מגיע חוסר מושג }

תת רמה כבר אמרנו .לא ?

היתי בכמה מקומות בעולם ,גועל נפש והתנשאות מצד המשטרה כמו בישראל לא תמצא .

only the turbo guys have the ability to disappear

  • חודש מאוחר יותר...
פורסם

אתה יכול לקחת בקבוק קולה,לחתוך לו את הקצה ולחבר לאגזוזXD

זה עובד בצורה אימבסילית לחלוטין וברמה מצחיקה בטירוף,אבל זה עובד!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
×
×
  • תוכן חדש...