Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלבן היא נראית ממש טוב, השחור בולע את הקוים היפים וחבל.

אהבתי את הפנים מבחינת צבע, שינוי מרענן לאפור המשמים שלהם

some people need a high five

in the face

with a chair

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

העור הבהיר עושה את כל ההבדל!

שכן שלי רוצה להחליף את האוונסיס, הוא ישב ב-6 ואמר שגם לו המושבים והישיבה ממש לא נוחים, מעניין :|

זה המנוע הגדול? כמה היא עגלה ביחס ל-GTI?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
בלבן היא נראית ממש טוב, השחור בולע את הקוים היפים וחבל.

אהבתי את הפנים מבחינת צבע, שינוי מרענן לאפור המשמים שלהם

מסכים, השחורה גם קצת ערסית אבל רק עם השחורה אפשר לקבל פנים בהיר.

העור הבהיר עושה את כל ההבדל!

שכן שלי רוצה להחליף את האוונסיס, הוא ישב ב-6 ואמר שגם לו המושבים והישיבה ממש לא נוחים, מעניין :|

זה המנוע הגדול? כמה היא עגלה ביחס ל-GTI?

כן זה ה 2.5.

בינתיים לא יצא לי ללחוץ (הרצה) אבל דווקא נחמד כמה ימים לא לנהוג על ה GTI כדי להתגעגע אליה :inlove: .

מה שכן, חסר הרעש של ה V6 שהיה במרצדס.

למה בסוף לא הלכת על משהו גרמני?

אבזור קמצני.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

תתחדש. ניארית טוב, הרבה יותר יפה מהדגם היוצא והסאלון ניראה הרבה יותר טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הרכב נראה ממש טוב , תתחדש .

מס׳ דברים שטיפה הציקו לי ברכב

הפנים נראה זול יחסית , אני מתכוון למושבים החיבור בין הלבן לשחור הורס.

בלם היד בצד שמאל של הקונסולה והידית גיר בצד ימין.

והפתחים של המזגן, מה הקטע לשים אותם באמצע הדש?, גם בכיוון כלפי מעלה תקבל את כל הרוח לפנים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מדהים. גם אנחנו רוצים מושבים לבנים. העיצוב במציאות מזכיר את ה I35 וזה קצת מוריד מהערך שלה.

תגיד, יש במסך הזה GPS מובנה?

מה עם 0-100 בדקת כבר?

ומושבים למעלה למטה באמת אי אפשר לכוון? איך יכול להיות, ניסית למשוך למעלה את הכפתור שם?

פורסם

אז בגללך אין מלאי של כאלה ;-)

אכן הסיבה העיקרית להזמין את השחור זה כי רק איתה מגיע הבפנים הבהיר וזה עושה הבדל ענק לאוטו

רשימת האבזור של הרכב הזה מנצחת גם מכוניות בסכום כפול, תהנה !

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
מדהים. גם אנחנו רוצים מושבים לבנים. העיצוב במציאות מזכיר את ה I35 וזה קצת מוריד מהערך שלה.

תגיד, יש במסך הזה GPS מובנה? לא, אפשר להתקין בתוספת תשלום.

מה עם 0-100 בדקת כבר? ממש לא.

ומושבים למעלה למטה באמת אי אפשר לכוון? איך יכול להיות, ניסית למשוך למעלה את הכפתור שם? המושבים חשמליים, מושב הנוסע לא מתכוונן לגובה, מעצבן גם שאין כפתור לפתיחת תא המטען מתוך האוטו ושאין תאורת coming-home.

אז בגללך אין מלאי של כאלה ;-)

אכן הסיבה העיקרית להזמין את השחור זה כי רק איתה מגיע הבפנים הבהיר וזה עושה הבדל ענק לאוטו

רשימת האבזור של הרכב הזה מנצחת גם מכוניות בסכום כפול, תהנה !

צודק, אחרת לא היינו בוחרים בשחור.

הסופרב באותה רמת מחיר לא יותר מאובזרת?

ממש מעצבן שדלק הפשיטו את הרכב בכמה פיצ'רים שמגעים ברמת גימור זו בחו"ל, כמו למשל בקרת שיוט אקטיבית והחוגה לשליטה על המסך.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מהשוואה בין קטלוגים לא מצאתי הבדלים מהותיים. למאזדה יתרון עם התנעה ללא מפתח, מערכת של התראה על רכב המגיע מאחור בעת מעבר בין נתיבים ומערכת שמע מבית BOSE. לסופרב יתרון בדמות מערכת התאורה שהיא BI XENON, וילונות אחוריים, 9 כרית אוויר(לעומת 6 במאזדה) ויש כנראה דברים שפספסתי. לדעתי במחיר הנ"ל הסופרב עדיפה אבל השרשור לא עוסק בכך.

• תוכן חדש...