Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , אני כרגע נוהג על יונדאי קופה 2008 והרכב הזה פשוט גמר לי את הכיס אז החלטתי למכור אותו ולקנות משהו יותר זול ומשהו שפחות יקר מבחינת האחזקה.

התקציב שלי זה בערך 30-40 אלף , חשוב לי שזה יהיה רכב שנראה טוב ולא משפחתי..שהצריכת דלק שלו תהיה יותר טובה מהקיים(1 ל9.5) וכמובן מבחינת טיפולים וכאלה...

האוטו היחיד שעלה לי לראש כרגע זה AUDI A3 מודל 2003 1800 או מודל 2004 - מה אתם אומרים לגבי הרכב הזה? האם יש הבדל מבחינת הצריכה דלק ואחזקה בכללי?

אשמח לקבל את דעתכם וכמובן הצעות לרכבים אחרים , תודה.

פורסם

האאודי שותה דלק לא פחות ואם בכוונתך לחסוך אז זה

לא הרכב.

ואל תשכח שהטיפולים מאוד יקרים והרכב לא הכי אמין

שבעולם. 

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אכן סביר להניח שאודי זקנה תעלה יותר בתחזוקה מיונדאי חדישה.

חשבת על מאזדה 3 5 דלתות?

למרות שאם תרצה חיסכון משמעותי, עדיף שתרד לסופר מיני.

ידני בא בחשבון?

אולי פולו מאובזרת, אולי אם תצליח טיפה למתוח את התקציב תמצא פאביה פאביה מהצורה האחרונה, יש רמת גימור ספורט שנראית טוב.

פורסם

אני חושב שאני די נעול על A3 , השאלה שלי האם ללכת על מודל 2003 של ה180 כ"ס או ה150? מה ההבדל ביניהם מבחינת צריכת דלק וכאלה?

תודה.

• תוכן חדש...