Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקחת כלב?

roee
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבל יש משהו ברעיון שקוסם לי.

כמו מה ?

הכלבה הנוכחית אצלי 4 שנים ויש ימים שאני מתחרט על כך , הרבה מגבלות , הרבה כאב לב כשהיא חולה , הרבה מאוד כסף לרפא אותה , הרבה עצבים כשהיא נכנסת לאטרף של נביחות בחצר (בית קרקע) , אבל מה אני לאמר לך ? ההרגשה בשורה התחתונה היא די טובה . התוספת לאווירה הביתית גדולה , היכולת שלהם להשכיח ממך את מאורעות היום הקשים מופלאה , ההרגשה הפנימית שלך לנוכח הידיעה שאימצת אותו מכלבייה היא הרואית .

שיהיה בהצלחה בהחלטה !

Gn'f'R

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מדבר עליו!?

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/149960_560250453998708_458951484_n.jpg

זה גזע מדהים.

אל תקשיב לכל אלו שמלחיצים אותך כאילו מדובר בגידול של ילד.

כלב זו אחריות אבל לא צריך להגזים. רוב הזמן הוא רובץ ולא מפריע לך ואתה לא מפריע לו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

נראה לי שזה הוא, או לפחות משהו דומה. זה אישתי איתרה אותו. אני רואה שהוא כוכב בפייסבוק, אולי מישהו אחר יקח אותו ויפתור את הדילמה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אתה מדבר עליו!?

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/149960_560250453998708_458951484_n.jpg

זה גזע מדהים.

אל תקשיב לכל אלו שמלחיצים אותך כאילו מדובר בגידול של ילד.

כלב זו אחריות אבל לא צריך להגזים. רוב הזמן הוא רובץ ולא מפריע לך ואתה לא מפריע לו.

תלוי מאוד בכלב. יש כלבים רגועים שכמו שאמרת רובצים ולא מפריעים לך ויש כלבים שחייבים תשומת לב. ברגע שהכלב לא ישן ואתה לא איתו הוא יכול להרוס את הבית/בגדים/מה שבא ליד.

הכלב שלי, לפני שנהיה מחונך וכו' היה מצריך תשומת לב מהרגע שהוא לא ישן. אי אפשר היה להשאירו לבד בכלל. (ואני לא מגזים)

ברגע שהוא היה בסלון לבד ואני הייתי בחדר(לפרק זמן של דקה), הייתי חוזר לסלון וקולט אותו לועס את הספה/מגבת/כל דבר.

אז שוב - זה תלוי מאוד בכלב(טיפה בגזע ובעיקר ספציפית בכלב עצמו)

פורסם

ציטוט:

" הכירו את פרי הפרינאי, אחד הכלבים היותר יפים ומרשימים אם לא ה... הוא הגיע אלינו עם שלוש רגליים עקומות לגמרי (ועוד אחת ישרה) ועבר ניתוחים... בשבועות האחרונים הוא עושה פיזיותרפיה לחזק את רגליו הארוכות וללמוד ללכת נכון. עם כמה שהוא גדול - ככה גם הלב שלו שמבקש אהבה בלי סוף. כלב עדין ומדהים שמחפש מישהו לחבק ולא לעזוב. מוכנים להבטיח לו את זה? "

חוץ מזה רועי, ברגע שאמרת שאתה טיפוס של חתולים זה נגמר ביניינו...

חיה כפויית טובה.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

פירנאי זה כלב עבודה גדול, מה שאומר שצריך להתיש אותו בטיולים, כי בדירה הוא לא יכול להוציא אנרגיה.

לתת למישהו כסף כדי שיוציא את הכלב זה פתרון טוב בהרבה מקרים, אבל עם הגזע הספציפי הזה עדיף שתצא איתו לריצה או רכיבה על אופניים כמה פעמים בשבוע בשביל שיוציא אגרסיות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

חוץ מזה רועי, ברגע שאמרת שאתה טיפוס של חתולים זה נגמר ביניינו...

חיה כפויית טובה.

ממש לא, חתול הוא פשוט חיה אחרת, לא כנועה ולא נכנעת וזה נורא יפה ומאד מעניין. חתול מנסה,חתול מעיז,חתול מוחה אבל גם יודע לחפש קרבה ואהבה כשבא לו.

אם היה לי יותר מקום וזמן, הייתי מאמץ גם כלב (והיו לי בעבר מספר כלבים ובמשך שנים ארוכות) אבל בשום אופן לא אוותר על שני החתולים שלי

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

יש לי גם חתולים וגם כלבים.

אל תיקח כלב אם אתה לא ממש רוצה, בטח שלא אחד גדול (כלב קטן יותר קל לטיפול, משמעותית).

כלב דורש הרבה יותר טיפול ומגביל הרבה יותר מחתול. אם אתה לא בעניין, אתה תשנא את החיים עם הכלב וכמו שכבר אמרו כאן, להחזיר זו התנהגות מנוולת. כלומר, זו החלטה שלא חוזרים ממנה... אז לחשוב טוב לפני.

כניסיון, אתם יכולים לקחת כלב לאומנה ולראות איך אתם מסתדרים (אומנה - השגחה על כלב מעמותה שמחפש בית).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם כלב יודע למחות ולהגיד שהוא רוצה או לא מרוצה.

הבעיה היא שחתול כשנמאס לו הוא קם והולך במקרה הטוב, אצל חבר זה היה מסתיים בשריטות ונשיכות עד יאוש. כלב לא ילך ובטח לא יברח אחרי 5 דקות שאתה ממזמז אותו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם אין לך זמן או רצון להוריד את הכלב אל תאמץ, חבר שלי לקח גור והחזיר אותו אחרי פחות משבוע אחרי שהבין את הטעות.

קח חתול, קח ארנב, קח תוכי.. לפחות הם לא יקחו לך זמן שכניראה אין לך והם לא פחות מספקים כחיית מחמד (הייתה לי ארנבת והיום אני וחברה שלי מחזיקים חתלתולה).

פורסם
יש לי גם חתולים וגם כלבים.

אל תיקח כלב אם אתה לא ממש רוצה, בטח שלא אחד גדול (כלב קטן יותר קל לטיפול, משמעותית).

כלב דורש הרבה יותר טיפול ומגביל הרבה יותר מחתול. אם אתה לא בעניין, אתה תשנא את החיים עם הכלב וכמו שכבר אמרו כאן, להחזיר זו התנהגות מנוולת. כלומר, זו החלטה שלא חוזרים ממנה... אז לחשוב טוב לפני.

כניסיון, אתם יכולים לקחת כלב לאומנה ולראות איך אתם מסתדרים (אומנה - השגחה על כלב מעמותה שמחפש בית).

רעיון מעולה!

אני קצת מוטה - כי יש לי מאלמוט והאסקית - והעניין של חיית מחמד לכלב זה נכון ויצא לי לראות את זה מיד ראשונה - לפני שהבאנו את הכלבה השניה הביתה, הכלב שלי היה שמנמן ושוכב בשקט בצד, עכשיו כשאין אף אחד בבית עדיין יש לו עם מי לשחק וליהנות :)

פורסם
גם כלב יודע למחות ולהגיד שהוא רוצה או לא מרוצה.

הבעיה היא שחתול כשנמאס לו הוא קם והולך במקרה הטוב, אצל חבר זה היה מסתיים בשריטות ונשיכות עד יאוש. כלב לא ילך ובטח לא יברח אחרי 5 דקות שאתה ממזמז אותו.

אני לא בא לשנות את הנושא מהכלב אבל מה שנכתב כל כך לא נכון.

אם בחרת להביא כלב אז מצוין וסיים כאן לקרוא.

מילה וחצי על חתול -

אני הבאתי לפני כמעט 9 שנים את החתולה האפורה (ציפי) טיפה אחרי שהתחתנו והילדים ממש (אבל ממש) לא היו בתכנון.

אומנם מאד רצינו כלב ובהחלט זאת החיה הבאה שתכנס אלינו לבית אבל בתור סטודנטים שקרעו את התחת

היה לנו יותר קל עם שגרת חתול ונקיון יומי של הארגז מאשר 2-3 פעמים ביום טיול עם כלב.

החיה הזאת חד משמעית יודעת לתת אהבה והרבה.

מה שנכון זה שיש להם אופי (לפחות הם לא טפשים כמו כלבים.. :roflmao: )

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

מעלם לא היה לי חתול בבית (אלרגיה), אבל שנה וחצי אצל חבר והבנתי יותר טוב מה זה חתול, אבל היא נבלה לא קטנה עד לרמה שהוא התייאש (והוא מת עליה ויש לו המון סבלנות).

חטפתי ממנה ביסים לא פעם ולא פעמיים תוך כדי שאני רק בא לגעת בה, תוך כדי ליטוף היא שורטת ובורחת ועוד שלל סיפורים אחרים.

אולי היא ספציפית נבלה, אבל הקרירות של החתולים ידועה וזה לא דבר חדש.

אגב כלב טיפש, לכלב שלי יש שטיחון בכלוב טיסה שלו. בבוקר הוא מוציא אותו משם סוחב אותו למקום שיש בו שמש ליד החלון ונרדם על השטיחון. אחרי זה סוחב אותו חזרה לכלוב ולא מצליח להכניס אז בא לבקש עזרה. טיפש רציני...

מה שיותר גרוע מתינוק לכל החיים, זה מתבגר לכל החיים ואני נפלתי על אחד כזה. אבל היי, לא אכפת לו מה המצב רוח שלי הוא תמיד יחייך אלי.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...