Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין כמה רכבים (45K)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי כאן נושא לא מזמן, אך הוא כבר לא רלוונטי עקב שינויים כאלה ואחרים בתקציב ובדרישות לזמן הקרוב (חולק את האוטו עם אמא, ידני ירד מהפרק)

אז ככה: נהג צעיר , רכב משפחתי , הכנסה קבועה ככה שדלק הוא לא גורם מכריע במיוחד , אוטומט, 45 K ויכולת מיקוח די טובה, חייב להיות יפני.

האופציות הן כרגע: מאזדה 3 2007 ספיריט עם 67 אלף ק"מ ,יד 2

הונדה סיוויק 2006 (הדגם הפשוט שהוסיפו לו ג'אנטים) יד 2 , 134 אלף ק"מ, בנוסף המפרסם מתחייב על כל האוטו ולא רק מנוע גיר שלדה

ואופציה שמציקה לי קצת היא B4 2007 יד ראשונה עם 143 אלף ק"מ , היא מציקה לי בגלל הדלק, האוטו מאוד מרשים ומאוד יפה ואני כבר רגיל לגודל כזה של אוטו (פאסאט 2006 של אמא ) אבל בכל זאת, נהג חדש, צריכת דלק נוראית ...

על מה אתם הייתם ממליצים? האם יש מחלות ידועות שצריך להיות מודע אליהן מראש לאחד מן הדגמים (או יותר) ? האם יש סיבות שעדיף לקחת את הB4 למרות המגרעות שלה?

אשמח לשמוע הצעות נוספות בהתאם לצרכים, תודה רבה לעוזרים! :-)

פורסם

עדכון\ שאלה -

נהגתי היום על הונדה זהה לזו שאני מתכוון לקנות, האוטו זריז ומאוד מהיר אך ההיגוי טיפה משונה ביחס למכוניות שנהגתי עליהן עד כה מעבר לפעם אחת ( פאסאט 06, יונדאי אלנטרה 06) בעיקרון רק רציתי לדעת האם במאזדה המצב דומה ?

*כשאני אומר מהיר אני מתכוון בהשוואה למשפחתיות, בבקשה לא לתקוף בתגובות כאלה ואחרות, בכל זאת נהג חדש >:

• תוכן חדש...