Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כפי שאתם יודעים יש לי סובארו DL .. (מודל 82 יד ראשונה הילוכים)

בשבוע האחרון אני לא מצליח להכניס לראשון על ההתחלה אני צריך להחזיר לנוטרול להרים את הרגל מהקלץ ללחוץ שוב להכניס לראשון וכך זה חוזר על עצמו מספר פעמים עד שפתאום זה ניכנס.

יש עוד דרך שאני מדרדר את הרכב טיפה אחורה או קדימה ואז אני מצליח נהדר או שפשוט אני מתחיל משניה (אני יודע זה לא בריא !!!)

הלכתי למוסך והוא אמר שזה בעיה בגיר הוא לא ידוע מה בדיוק ולכן הוא ממליץ על שיפוץ הגיר אבל לדעתו לא כדי לי לעשות את זה כי מחיר הרכב הוא רק 3 אלף וזה כלום......

אז .. מה אתם אמורים ? יש רעיונות ?

המשך יום נעים!

פורסם

אתה לא משפץ שום גיר, הבעייה היא - בחיבור של הידית לגיר עצמו,יש מין(אני לא זוכר איך קוראים לזה) מין או גלגל שיניים או מין מעברים להילוכים...אני לא זוכר אבל בוודאות צריך לפרק את הידית ולפרק את החלק הזה ולשלוח אותו לשיפוץ(ממלאים אותו בחומר ואז חורטים עליו חדש) או שתביא כזה חלק מפירוק, בפורד קורטינה שהייתה לי פעם,גם היא הייתה מודל 82 הילוכים הייתה אותה בעייה, לא צריך לעלות לך יותר מ 500 ש"ח.

פורסם

איך אתם מגיעים לנוכלים שלא יודעים מה הבעיה אבל הוא יודע שצריך לשפץ את הגיר??:shock:

:snipersmi

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

טוב......

1. אם לא צריך לשפץ את הגיר איפה אני עושה את מה שאתה אמרתה לעשות ? M&T ?

2. זה המוסך הקובע שלי כבר 15 שנה ומעולם לא היה לי פשלה איתם .. ולכן אני מוצא שהוא אמין. השאלה האם שיפוץ גיר זה לא כולל גם את מה שהראשון אמר ?

השמח לשמוע עוד תגובות בנושא כי נכון לרגע אין לי רכב P=

תודה.

המשך יום נעים!

פורסם
שלום לכולם

כפי שאתם יודעים יש לי סובארו DL .. (מודל 82 יד ראשונה הילוכים)

בשבוע האחרון אני לא מצליח להכניס לראשון על ההתחלה אני צריך להחזיר לנוטרול להרים את הרגל מהקלץ ללחוץ שוב להכניס לראשון וכך זה חוזר על עצמו מספר פעמים עד שפתאום זה ניכנס.

יש עוד דרך שאני מדרדר את הרכב טיפה אחורה או קדימה ואז אני מצליח נהדר או שפשוט אני מתחיל משניה (אני יודע זה לא בריא !!!)

הלכתי למוסך והוא אמר שזה בעיה בגיר הוא לא ידוע מה בדיוק ולכן הוא ממליץ על שיפוץ הגיר אבל לדעתו לא כדי לי לעשות את זה כי מחיר הרכב הוא רק 3 אלף וזה כלום......

אז .. מה אתם אמורים ? יש רעיונות ?

בדקת שמן ? החלפת שמן ?

אם לא, קודם כל בדוק את מפלס השמן בגיר (יש מדיד בצד ימין, לא רחוק מהמדיד של השמן מנוע) ובמידה וחסר - השלם את החסר ובדוק אם זה מסתדר.

במידה ולא חסר, נסה להחליף את השמן גיר לשמן 80 או 90 (עם דגש על שמן חד-דרגי ולא רב דרגי הנפוץ בכל החנויות כמו 80W90).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שלום.

האם אותה בעיה קימת כאשר אתה מנסה לשלב להילוך אחורי (רברס)

או רק בשילוב להילוך ראשון.

כמו כן האם ניסתה לשלב קודם לשני ואחרי זה לראשון.

דבר נוסף תבדוק אם דושת המצמד לא שקעה מעט כלומר האם היא לא נמוכה פתאום בצורה מוזרה.

תנסה את הדברים שביקשתי ותחזור אם תשובות וא ניראה הלאה.

בברכה בני.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

שלום איציק.

בדקתי שמן אין בעיה בכלל.

הצבע שלו די שקוף (באור הוא ניראה כמו זהב קצת) אני יבדוק איזה שמן גיר יש ברגע זה אולי זה יעזור..

כי אני הולך למכור את הרכב ואני לא יכול למכור מוצר פגום...

שלום בני.

אחורי נכנס חלק רק ראשון (כל השאר גם חלק.)

ניסתי לשני ניכנס חלק ראשון לא.

לא דוושת המצמד רגילה לחלוטין.

שוב תודה לכל העונים !

המשך יום נעים!

פורסם
שלום איציק.

בדקתי שמן אין בעיה בכלל.

הצבע שלו די שקוף (באור הוא ניראה כמו זהב קצת) אני יבדוק איזה שמן גיר יש ברגע זה אולי זה יעזור..

כי אני הולך למכור את הרכב ואני לא יכול למכור מוצר פגום...

שלום בני.

אחורי נכנס חלק רק ראשון (כל השאר גם חלק.)

ניסתי לשני ניכנס חלק ראשון לא.

לא דוושת המצמד רגילה לחלוטין.

שוב תודה לכל העונים !

בני התכוון שתשלב לשני, תחזיק קלאץ' לחוץ ואז תעביר לראשון. אם נכנס חלק, זה בלאי בסינכרונים וכדי לפתור אותו אכן יש לשפץ את הגיר. יחד עם זה, אפשר למשוך עם גיר בלי סינכרונים לנצח (אם יודעים איך להעביר) כמו שיוכלו לספר לך בעלי אלפות רבים...
  • תוכן חדש...