Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,זה אוליי ישמע קצת מופרך ורובכם בטח יגיד כמובן שחייב. אבל קבלו סיטואציה ותנו חוו'ד...

קודם כל נתחיל בזה שאני עובד בתור נהג משאית.

המון פעמים ביום אני מתחמק מתאונות בגלל נהגי פרייבט שפשוט נוהגים בצורה הזויה:twisted:

והדבר שהכי פחדתי ממנו קרה היום לנהג אצלנו במחלקה

הוא נהג בכביש מרכזי בעיר גדולה,ופתאום נהגת מסויימת החליטה שבא לה לחתוך אותו

בלי ווינקר בלי להביט במראה ובעצם בלי להיות מודעת לסביבה שלה.

הוא בלם וחתך ימינה ונכנס במעקה בטיחות.

היא פשוט המשיכה לנסוע כאילו לא קרה דבר.

והוא נשאר בלי הוכחות ובלי כל יכולת להעניש אותה (מבחינה משפטית)

במזלו הוא לא פגע ברכבים אחרים..

מה אתם הייתם עושים?

אצלנו רוב הנהגים כבר התייאשו ואומרים שפשוט לא יתחמקו ובעצם שאותו נהג פרייבט יישא בתוצאות..

אגב זה יכול כמובן לקרות ברכב פרטי..:evil:

פורסם

הכל תלוי באיזה מהירות זה מתרחש, אם כמו שאתה אומר בשטח עירוני ובמהירות לא גבוהה - נכנס בה מאחורה והנזק לאוטו שלה יהיה הלקח שלה לא לחתוך אנשים בלי סיבה.

אני בתור רוכב אופנוע לשעבר מכיר כבר את הנהגים האלה, הבעיה שאם חותכים אותך על אופנוע וחלילה פוגעים בך, נשאר לך רק להתפלל לאלוקים שתצא מזה בחיים.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

האמת שגם לי יצא לחשוב המון פעמים על סיטואציה זהה ולדמיין לעצמי מה אני הייתי עושה...

ואני פשוט לא יודע מה הייתי עושה,אבל יש עוד אופציה והיא לבלום יחסית חזק ובגלל שאתה מאט והרכב השני ממשיך במהירות רגילה זה ימנע פגיעה.

Seat Ibiza 3d 2010 כרגע...

ובעתיד...אלפא אלפא אלפא ואלפא!

פורסם

אם אתה עם משאית חלוקה בלימה חזקה תהפוך את המשטחים והנהג יצטרך לעבוד קשה יותר.

בתנאי שהמשאית לא מלאה עד הסוף.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
אם אתה עם משאית חלוקה בלימה חזקה תהפוך את המשטחים והנהג יצטרך לעבוד קשה יותר.

בתנאי שהמשאית לא מלאה עד הסוף.

הזכרת לי מקרה שקרה לי עם דתייה באלעד..איך שנתתי את הברקס...אני מרגיש משטח מפלצתי מתהפך לי בארגז... כמה קללות שלחתי לה כשסידרתי את זה:evil::evil:

לגבי הברקס החזק..משאית לעולם לא תעצור מהר כמו רכב..במיוחד כשהיא עמוסה כל טוב...

פורסם

בתור נהג משאית לשעבר, סידור משטח + הרס לסחורה לעולם לא יהיה בעל משמעות כשצריך לבלום חזק כדי למנוע תאונה, חוץ מזה שהבלימה מתבצעת באופן אוטומטי, כי ככה לימדו אותנו לנהוג, וככה הראש והרגל מתנהגים כדי למנוע התנגשות, כך גם הראש מורה לידיים לסובב את ההגה כדי למנוע את התאונה, וכך גם צריך להיות, וזה ממש לא פתרון של "להעניש" את החותך/ת ולגרום לתאונה, אם אפשרי למנוע את התאונה אפילו עם נזק לסחורה או לגדר/עמוד אז חייבים גם מבחינת חוק למנוע אותה, אם "תכנס" בה מאחורה, אחר כך אתה זה שתצתרך להוכיך שאכן לא הייתה אפשרות למנוע את התאונה, ותירוץ של "היא חתכה אותי, ויש לי מלא סחורה יקרה בארגז" או "... והיה גדר/עמוד ולא יכולתי לסטות" לא תתקבלנה, והאחריות לתאונה תיפול עליך, אלה אם תוכל להוכיך שניסית בכל דרך אפשרית למנוע את התאונה או שהיו אנשים בצדדים ולא יכולת לסטות.

אנחנו לא אלה שצריכים/יכולים להעניש את הנהג החותך, זה לא בסמכותינו, וגם לעולם לא תוכל לדעת שזה יסתיים ללא נפגעים, אוליי יש מאחורה ילד לא חגור, או שהנהג בעצמו לא חגור, תוכל לחיות אם זה?

פורסם

מכיוון שפרנתך תלוייה ברשיון הנהגיה שלך, במידה ואתה באמת נוהג על פי הכללים, הרכב מצלמה קבועה באוטו.

כך הפרייבט לא יוכל לחמוק. (כי הוא מצולם)

תוכל לתעד את משך הנסיעה שלך ובמקרה לא עלינו של תאונה תוכל להוכיח את אחריות הרכבים האחרים בתאונה.

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=aaFRHjGrAu0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מצלמת תיעוד לרכב (גם למשאית) תוכיח חפותך ותתעד את מספר הרישוי של הרכב שגרם לך לסטות מהנתיב ולגרום לנזקים למשאית.

חפש כאן עבור הערך "מצלמת תיעוד לרכב DVR 037".

• תוכן חדש...