Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני גר באזור מרכז ומעוניין לקנות אוטו מבן אדם שגר בקרית גת.

יום ראשון אני מגיע אליו לראות את האוטו וכמובן רוצה להכניס אותו לבדיקה,

המליצו לי מכון בדיקו קומפיוטסט , אבל אין אחד כזה בקרית גת.

חשבתי לקחת אותו לאשדוד ששם יש את המכון אבל הבן אדם לא רוצה.

תמליצו לי בבקשה איפה אני יכול לבצע בדיקה נורמאלית לרכב , בלי נוכלים ושאני לא יפול בפח.

נ.ב

למעוניינים הרכב שאני קונה הוא סיאט איביזה סינגו 1.4 שנת 2004.

פורסם

יש חברה שנקראת המומחה זהו בוחן רכב שמגיע עד אליך ובודק את הרכב במקום, הבחור אמין מאד ועושה עבודה טובה,הכי חשוב נותן לך את ממצאי הבדיקה ומסביר לך לא כמו המכונים שלרוב אתה יוצא יותר מבולבל ממה שנכנסת,גם הם נותנים אחריות כמו מכון בדיקה ואם אני לא טועה העלות היא 400 ש"ח,מומלץ מנסיון

פורסם

תודה על תגובה,

אבל לא נשמה לי מישהו אמין ומקצועי, איך זה שהוא בודק במקום בלי הציוד הנדרש? מה עם להרים את הרכב על מעלית ,

לבדוק אותו גם מלמטה , קצת להיכנס לעומק החלקים.

לא שמעתי יש כאלה שליחים שפשוט מזמינים אותם למקום, בגלל זה מחפש משהו יותר מסודר , מכון מקצועי עם אנשים אמינים.

בכללי אשמח לשמוע חוות דעת על האוטו, סיאט איביזה שנת 2004 , 5 דלתות , 1.4.

28.5 אלף , המוכר טוען שהמצב מעולה וכל הטיפולים במוסך מורשה, בגלל זה המחיר קצת גבוא.

אולי יש פה אנשים כן מבינים בסוג רכב זה...

• תוכן חדש...