Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף לא יחס לתגובה שלי? העיקר מדברים שלא היו שגיאות בספירה ובבדיקה של כמה דקות מצאתי כבר תוצאות מוזרות שצריכות להדליק נורה אדומה, מספיק שהיו 3 טעויות כאלה ובנט כבר היה מקבל 4 מנדטים או מרצ מקבלת מנדט נוסף, גם בפייס בתגובה המפורטת שזכתה למאות שיתופים רואים דוגמאות של סידור מספרי הקולות בצורה מוזרה וחשודה(לכאורה).

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?465859-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%99-%D7%A9%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA&p=5833061&viewfull=1#post5833061

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם
אבל מפה ועד "הגמרא היא תמצית החוכמה האנושית" זו פשוט עזות מצח ויוהרה. קצת ענוה לא תזיק.

גישה אופיינית לחוזרים בתשובה. דתיים מלידה לרוב יותר מאוזנים.

Sent from my SM-A530F using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
אף לא יחס לתגובה שלי? העיקר מדברים שלא היו שגיאות בספירה ובבדיקה של כמה דקות מצאתי כבר תוצאות מוזרות שצריכות להדליק נורה אדומה, מספיק שהיו 3 טעויות כאלה ובנט כבר היה מקבל 4 מנדטים או מרצ מקבלת מנדט נוסף, גם בפייס בתגובה המפורטת שזכתה למאות שיתופים רואים דוגמאות של סידור מספרי הקולות בצורה מוזרה וחשודה(לכאורה).

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?465859-%D7%A9%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A8-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%99-%D7%A9%D7%9C-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%91%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA&p=5833061&viewfull=1#post5833061

כבר ממזמן היו צריכים לעבור לספירת קולות ממוחשבת.

פשוט תעודת עניות למדינה שמביאה חללית לירח. ואגב חללית לירח, הנה ציוץ של מנכ"ל שלום עכשיו לשעבר:

Capture.PNG

מסביר למה השמאל הולך ונעלם.

עריכה אחרונה על ידי SurfHigh

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

חברה פרטית הביאה את החללית לירח. המדינה עוד לא הצליחה לעשות שתהיה פה רכבת נורמלית.

עריכה- ספירת קולות ממוחשבת זה אומר הצבעה דיגיטלית בלי יום שבתון. לא תודה. לפעמים משתלם להישאר פרימיטיבי.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אני לא הצלחתי לראות כלום בתמונה שצירפת.

הכי טוב אם כל הקולות היו נספרים תחת תיעוד של מצלמות. אני מוכן להמתין גם חודש לתוצאות שיהיו מהימנות. ובינתיים שתמשיך הממשלה הקודמת לתפקד כפי שהיא..

עריכה- ספירת קולות ממוחשבת זה אומר הצבעה דיגיטלית בלי יום שבתון. לא תודה. לפעמים משתלם להישאר פרימיטיבי.

מצד שני אם יהיה אפשרי להצביע מסמארטפון לאחר זיהוי ביומטרי לדוגמה, אולי אחוזי הצבעה יתקרבו ל-90..אני מוכן לוותר על יום שבתון בשביל זה.

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם

לא בהכרח, נניח אתה הולך לקלפי ומזדהה, נכנס מאחורי הפרגוד ובמקום לקחת פתק, אתה לוחץ על מסך מגע שמנפיק לך ברקוד שמבוסס על 20 ספרות, 4 לזיהוי הקלפי ועוד 16 רנדומליות שאותם הוא משייך להצבעה שלך.

כשמגיעה השעה 22:00 כל המחשבים מובאים למרכז אחד, ושם הם מחוברים פיזית למחשב ראשי שמשקלל את התוצאות.

מספר דקות והכל נספר.

כל מצביע שומר את הברקוד אצלו ויכול להזין אותו מהבית לאתר הבחירות כדי לודא שההצבעה שלו נרשמה באופן תקין.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם (נערך)
ואגב חללית לירח, הנה ציוץ של מנכ"ל שלום עכשיו לשעבר:

:roflmao::roflmao::roflmao:

תשמע, אם זה אמיתי, זה יותר חזק מהדמות ש״לאטמה״ בנו סביבו.

עריכה: זה אמיתי. :shock:

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)
אני לא הצלחתי לראות כלום בתמונה שצירפת.

מספיק שתילחץ על הלינק של הקלפי המדובר, תיראה שבאותו בית ספר יש 6 קלפיות וב5 מתוכם הרוב המוחלט הצביע ליהדות התורה ורק בקלפי 181 פיתאום כ99% הצביעו למיפלגת העבודה-518 קולות, האם זה ניראה הגיוני - או שעוד "טעות הקלדה" למחשב?

מצרף תמונה מוגדלת:

https://i.postimg.cc/x0DFDC26/Ashdod-Jacov-Hasidy.jpg

עריכה: עכשיו רואה שתוקן ושינו את ההצבעה ליהדות התורה:

https://votes21.bechirot.gov.il/ballotresults?cityID=70&BallotNumber=181

אלפי קולות זזית מפה לשם שאני משווה בין העידכונים, נחכה וניראה.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
א. הם אמרו שלשה [שלשה] דברים.רבי אליעזר אומר, יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך לז, ואל תהי נוח לכעוס.

ושוב יום אחד לפני מיתתך.

והוי מתחמם כנגד אורן של חכמים, והוי זהיר בגחלתן שלא תכוה, שנשיכתן נשיכת שועל, ועקיצתן עקיצת עקרב, ולחישתן לחישת שרףלט, וכל דבריהם כגחלי אשמב. (אבות, פרק ב' משנה י')

ב. רוני - למה אתה כ"כ מזלזל בגמרא? הרי אבות אבותיך למדו אותה, זה שאתה בחרת להתנתק, או שנותקת בילדותך זה לא אומר שצריך לזלזל. הגמרא איננה כשאר ספרי הלימוד/אנציקלופדיות. הגמרא היא תמצית החוכמה האנושית. לדעתי ולדעת רבים וטובים ממני.

ג. מיני, אתה כנראה לא מכיר את הגמרא. אמרו רבים, חכמים וטובים ממני - התורה (בכללה הגמרא, כלל ספרי ההלכה וכו', הבנת על מה אני מדבר) היא כל כולה ספר הפעלה מפורט. אז כן, גם בעניינים מעין אלה התורה נכנסת ומדריכה את האדם איך להתנהג. תתפלא.

ד. RK - הרב עובדיה היה צלול. זה שדרעי בחר להלעיט אותו בשקרים ואנשי שלומו של דרעי הכזיבו ושיקרו לרב בלי סוף, זה לא אומר שהרב לא היה צלול. עצוב שאתה מדבר כך. שים לב לסעיף א. אל תזלזל, ואל תעליב אף אדם בשביל כלום. סתם עצה. להעליב אנשים זה לא תחביב שנראה טוב.

ה. פו הדב, אני לא מבקש מאף אחד ללמוד מה שאני מאמין בו, להיפך. אני חושב שדיני בגיור הנוהגים בדת היהודים מושלמים - מנסים לשכנע כל אחד שרוצה להתגייר שלא לעשות זאת. לכל העולם יש את 7 מצוות בני נח שלמעשה גורמות לעולם להיות טוב יותר אם תרדו לעומק העניין. לא מעניין אותי אילו שרצים ושקצים הם אוכלים, אילו ניתוחים הם עושים או עם מי הם שוכבים ואיך. מעניין אותי אני עצמי, מה אני יכול לעשות טוב יותר.

בגדול, אני חושב שחבל מאוד שלא מקבלים פה את אמונתו של האחר ומנסים להגחיך אותה, כי בסוף כל הגחכה של אמונתו של אחר מגחיכה את מי שלועג. זו דעתי. אני לא נעלב פה מכלום, כי בסופו של דבר כל אחד יחיה את חייו על פי אמונתו ודרכו הוא. המינימום הוא להכיל דעות של אחרים גם אם לא ממש מתחברים. אם לא רוצים להכיל, לפחות לא צריך לנסות לפגוע. סתם נקודה למחשבה.

לדעתי ולדעת רבים אחרים אנחנו נמצאים ביישורת האחרונה לפני בואו של משיח לעולם. אפשר להאמין ואפשר שלא, אפשר ללעוג ואפשר לקבל, אפשר להמשיך בחיים בלי להניד עפעף. אבל התהליך שאתם מכנים "הדתה" מתעצם ומתרחב. המונים חוזרים בתשובה כי הם מבינים שזה הדבר הנכון לעשות, שזו דרך האמת. גם אני הקטן בחרתי בדרך הזו בצבא. אני רואה את האמת, שומע את האמת ומאמין באמת. לא כל אחד חייב לחשוב כמוני, אבל שימו לב, שהגמרא מביאה מספר סימנים לבואו של משיח.

ביניהם:

1. חוצפה ישגא: לפני 20 ו-30 שנה לא ראינו את החוצפה שיש היום לכל נער פוחז שמסתובב בחוץ. ילדים היום כבר לא מכבדים לא את ההורים ולא אף אחד. דוקרים, רוצחים, אונסים ושודדים ללא מורא.

2. היוקר יאמיר: יהיה קשה לחיות. מי מצליח לסגור את החודש בלי דאגות ובלי פחד? מעטים. רובנו חושבים ומחשבים כל צעד וכל דבר שעושים. גם אם נראה שקל והופך להיות קל יותר - הפוך גוטה, הפוך. הולך ונהיה קשה יותר. רק הכסף מדבר היום.

3. הגפן תתן פריה: תיאור פרדוקסלי - יש יין בשפע, אבל המחיר מאמיר. יש שפע בעולם, אבל יש המוני אנשים שלא מצליחים לקנות לחם, חלב, גבינה וכו'. היין הוא רק המחשה.

4. מלכות תהפוך למינות: הממשל כבר סטה מדרך ה'. לאורך השנים כל ההנהגה בארץ ישראל הכירה את ה', ידעה מהי תורה והעריכה זאת (הרי מאיפה בא עלינו הסכם הטטוס קוו של בן גוריון עם לומדי התורה? מהכרתו את ה' יתברך ואת פועלם המבורך של תלמידי חכמים). היום הכל נעלם. ישנם יחידי סגולה שמתעמרים בהם כי הם מכבדים ומוקירים את המורשת היהודית, ועל כן הם מתבזים השכם והערב. "דתי", "דוס" כבר הפכו למילות גנאי.

5. בית ועד יהיה לזנות: פעם לבוש היה סמל סטטוס. היום איפה הלבוש? בנות הולכות ערומות (בחירה שלהן, לא מעניין אותי), כמה שיותר חשוף יותר נחשב, כמה שיותר רדוד יותר טוב.

להמשיך?

סליחה, ואני ממש לא רוצה להיכנס לענייני דתיים/חילונים כי זה לא שרשור שעוסק בזה, אבל זה חזק ממני.

אבות אבותיו של רוני גם למדו לצוד, לעבד עורות ולשרוף מכשפות. גם את זה הוא צריך ללמוד? לא כל דבר שאבותיך למדו הוא נכון עבורך. קוראים לזה קידמה.

הגמרא היא תמצית ה... באמת? אתה אשכרה אומר את זה עם פרצוף רציני? לא מתמטיקה? פיזיקה? כימיה, ביולוגיה, אסטרונומיה? או בשביל כל מיני טיפשים כמוני שלא יודעים את כל הדברים האלה, אולי ייעילות? פתרון בעיות? חשיבה יצירתית? אני חושב שאם באמת רבים חושבים ככה, שהיא תמצית החכמה הנייטרלית, האובייקטיבית והמוחלטת, למה לא מלמדים אותה בכל מקום? יכול להיות שיש רבים וטובים מהרבים והטובים שאתה מכיר שלא חושבים ככה?

ספר התורה הוא ממש לא חוברת הפעלה של שום דבר. יש כמה דברים שהם באמת הוראות, אבל רוב רובו הוא סיפורים, חלקם מוכחים כהיסטוריים, חלקם מוכחים כהמצאה, חלקם לא כאן ולא כאן. אבל חוברת הפעלה? רחוק, רחוק מאוד.

מאוד קשה לי שמיהו אומר לי "תעשה מה שבא לך" כשהן באות לצד אמירות כמו "אבל אני יודע מה האמת".

קשה לי מאוד לקבל את האמירה שמקבילה את הדרך שלך ל"טוב".

מאוד קשה לי להקשיב למישהו שמבקש שלא יגחיכו אותו ואומר שאפשר ללעוג ואפשר לקבל, ואשכרה משפט אחר כך אומר שהדרך שהוא מטיף לה היא לא פחות מהדבר הנכון לעשות, וממשיך להגיד לא פחות מארבע פעמים שזו האמת. אז איך אפשר לא להגחיך? אני מת על שיחות עם חבר'ה דתיים, באמת. יש לכם עולם ערכים מדהים בעיניי. אבל בחיאת, בנאדם, תפתח את העיניים קצת ותעשה שימוש קצת יותר נרחב במונחים כמו "עבורי", "לדעתי" וחבריהם.

קשה לי מאוד לקבל את ה"סימנים" לביאת המשיח, כי הם כולם נכונים לכל תקופה בהיסטוריה. בכל תקופה הנוער היה יותר חצוף מלפני זה (או שאנחנו רק חושבים ככה כי אין מצב שאנחנו היינו כאלה חארות...) היוקר מאמיר ובנות/נשים התלבשו כאילו הן משלמות על הבגדים פר סמ"ר בד.

ספציפית לגבי סימן 4 - בן גוריון, כמו ביבי, לא ידע את כוחה של הדת ובאופן כללי היא לא עניינה אותו. הוא היה הדבר היחיד שגרוע יותר מחילוני מוחלט בעייני דתיים -יוצא בשאלה. שניהם, כמו פחות או יותר כל ראשי הממשלה ביניהם (חוץ מ-באופן מפתיע-ביבי פעם אחת שידוע לי עליה) הבינו את כוחם הפוליטי של הדתיים/חרדים והכניסו אותם לממשלה כדי שיתמכו ברעיונות המדיניים שלהם בתמורה לכך שהם יתמכו בדרישות הסקטוריאליות של הדתיים/חרדים. וזה מתכון שעובד להם יופי כבר 70 שנה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

Chemguy, אם יש לך מספיק נכסים ויכולות, אתה יכול להפוך לאזרח בינלאומי. במקרה כזה, מדובר לא בשאלה של הגירה אלה בשאלה של מינון.

לדוגמא, את הקיץ אתה מעביר על אחד האיים ביוון. בחורף אתה כמה שבועות ב-Chalet באלפים. בין לבין יש לך דירה בתל אביב ודירה בלונדון. מכיר לא מעט אנשים כאלה...

• חברי המעגל הראשון
פורסם
תשמע, בשביל למצוא את הדוגמאות שהבאת צריך ממש, אבל ממש לחפש.

מספיק בן אדם אחד שלא מפסיק לחפור על זה כל היום כדי להשפיע על האווירה, במיוחד במקום קטן. כשמדברים על זה כל היום בלי הפסקה, אתה מתחיל לראו כל מיני דברים שקשורים לזה שלא היית שם לב אליהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
זה כשאתה מניח שגנץ/לפיד הם שמאל, והם לא.

מה זה חשוב אם הם ימין או שמאל ? העיקר שהם לא בראשות הממשלה.

לדעתי גנץ אדם ראוי ויתכן כי ינהיג את המדינה בעתיד, עם זאת בשלב זה אי אפשר ישר להיות ראש ממשלה בלי נסיון. (בניגוד ללפיד שעדיף שיחזור לאולפן שישי)

הייתי שמח אם יצטרפו לממשלה בראשות הליכוד (בלי רוטציה) בלי החרדים ,ליברמן ושות' , אבל זה לא ריאלי שיקרה.

עוד דבר שמפריע לי בכחול לבן הוא שרוב הרשימה לכנסת נראית כאילו מישהו יצא לרחוב וחיפש מתנדבים אקראית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
מספיק בן אדם אחד שלא מפסיק לחפור על זה כל היום כדי להשפיע על האווירה, במיוחד במקום קטן. כשמדברים על זה כל היום בלי הפסקה, אתה מתחיל לראו כל מיני דברים שקשורים לזה שלא היית שם לב אליהם.

כשבנאדם כזה מתחיל להרעיל את האווירה

אני אומר לו בשיא הרצינות שהוא מוזמן לעבור לשלב הביצוע או לשתוק. אתה לא מגיע לעבודה כדי שיחפרו לך במוח וישחקו לך במצברוח.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא מבין למה בכלל לדבר על פוליטיקה בעולם האמיתי, ליותר מ-5 דק׳ בשבוע.

יש איזו נטייה להיסטריה והגזמות בעיקר בשיח אינטרנטי, במציאות אנשים נורמליים ממשיכים הלאה,

במיוחד במציאות שבה אין רעב/מגפה/מלחמה.

תדפיס, תגזור ותתלה לעצמך, לפעם הבאה שתתעצבן ממשהו סופר היפותטי - לא ישים שנכתב כאן :)

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...